zpoint, eve bende colleteral deki tom cruise pozisyonu bir meslek isterdim...
zpoint, eve bende colleteral deki tom cruise pozisyonu bir meslek isterdim...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Bende teknolojiye (özelliklede mantık üzerine kurulu teknolojiye yani bilgisayara) özel bir merak vardı her zaman.. Ama ne oldu? Ünv. zamanın da bilg. müh. olmak için ... yırtıp mimarlık fakültesine girdik.. 6 sene sonra anladık ki insan gönlünde olanı yapmadığı sürece herşey eziyet attım kendimi dışarı cebimde biriktirdiklerimle insanlara bu işi diplomasız yapabileceğimi(üstelik bir çok diplomalıdan çok daha iyi) göstermekle kaybedilen bir zamanın ardından büyük bir güvenlik şirketinde bilgi işlem müdürlüğü yaptım.. Sonra bu büyük şirket bana büyük geldi sıkıldım abimin matbaa ajansına döndüm.. Bütün bu süre içinde baba mesleği marketçilikten, oto alarm - müzik sistemleri satıcılığına, elektronik tamirciliğinden, internet kafeciliğe bir çok tezgahtan geçtim.. Şimdi bilgisayarı gereksiz yere çok bilen bir webmaster oldum.. Ucundan da matbaacılığa ve grafik tasarıma bulaştım abim sayesinde.. Bakıyorum da istediğimden çokta uzakta değilim aslında
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
zpoint, yavaşşşş ama o tek gözlü korsan hatuna benzemiyorda değilsin hanii
Shamyl, olsun cevap vermekte iiidir.
walla hep hayalimde bilgisayar teknisyeni olmak vardı şuanda IBM de teknisyenlik yapıorum tabi biraz tanıdık birazda kabiliyetimizi kullanarak bulduk yapıoruz ama yakın zamanda sevdiğim işimi bırakıp askere gidece 15ay uzak kalıcam
Acımadıki, acımadıki
abi ben korsan cd tzgahlar zinciri kurmak isterdim valla gazetecilikte para yok bu işte acayip para dönüyo hemde mesai saatleri daha gevşek neresi müsaitse oraya açıyon tezgahları
He he he! (buradaki he'ler hem onaylamak, hem de gülmek anlamına gelmektedir)RUZGARSEVDALISI adlı üyeden alıntı
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
alestevardiya, hımm anladım, arkadaşın ben oluyorum yani burada Tamam tamam, çok detaya girdin şimdi, bu hesapları şimdi benim kafa almaz...sonuç olarak süvari en güzel bişey ve 2.-3.-4. kaptanları da, çarkcıbaşını da, çarkcıyı da döver, öyle mi? Bir nevi alemin kralı! ve Esra'da kral şu anda
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Küçükken ben dağcı olmak isterdim dedem de bana napıcan keçimi kovalıycan derdi. Daha sonra elektroniğe merak sardım liseyi meslek lisesi elektronik okudum. Daha sonra babamın isteği üzerine metalurji okudum ama bitiremedim şimdi erdemirde bilgisayar üzerine bir ünitede çalışıyorum ama şu anda ne gibi bir meslek ile uğraşmak istiyorsun diye sorarsanız bir atölyem olsun ama üretken bir atölye aklınıza ne gelirse insanların o anda ne tür ihtiyacı varsa karşılayabileceğim bir atölye ütü tamirinden tutunda mobilya tamirine, kaynak, montaj, boyaya kadar çünkü el becerime çok güvenirim ve ellerimle çalıştığım zaman mutlu olurum. Hatta esnaf komşularımla kapı önünde taburelerde çay molaları verip işe gelip gittiğim motorumu izlemek; işim olmadığı zaman motorumu atölyeye taşıyıp onun üzerinde değişiklik yapmak vs vs. ooff
ooofff yine hayl dünyasına daldım ama şimdi monoton sabah git akşam gel
Bir gün herkes Motosiklete binecek...!
piyangodan para cıksada yan gelip yatsam derdim değişklik yok hala diyorum...
du bakalım bu hafta nolcak
trenox aslında doğru diyosun ama insanı o da tatmin etmiyor emin ol ama büyük ikramiye bana çıkarsa dediğim atölyeyi kurarım herhalde
Bir gün herkes Motosiklete binecek...!
trenox, Herkesin ilk hayali o değilmidir zaten , ben diğerlerini soruyorum...
ben küçüklüğümde hukuk okumak istiyodum şimdi gıda teknikerliği okuyorum ne alaka demeyin öle işte
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
hayalim vurmalı çalgılar üzerine bi eğitim atölyemin olması...
şööle geniş bi yer 1. sınıf ekipmanların kullanıldığı hevesli gençlerin dışarı çıkamadığı falan of offf
bagetler durursa hayat durur
PİLOT OLMAK İSTERDİM..hem de çok. .her uçtuğumda içim sızlar..
havaalanında düşünsenize şöyle salına salına yürüyen bi bayan pilot
bense fizyoterapist oldum,uçak kazasında yaralananları tedavi ediyorum şimdi
ucundan yakalamışız napalım bu da yeter
starsailor, hava atmak içinmi pilot olmak isterdin, bi de şöyle düşünsenize uçağı çakılmak üzere olan bi bayan pilot mesela buna ne dersin?
Küçüklüğümden beri her sorana pilot olmak istiyorum derdim... Baba mesleğinden ötürü makina mühendisi olacağım da demeye başlamıştım derken şu an Makina Yüksek Mühendisiyim...
Pilotluk merakımı da 5 yıldan beri Flight Simulator 'ü kullanarak gideriyorum...
Ama birgün mutlaka gerçek sertifikamı alacağım...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
tetikçi olmak isterdim devlet adına adam öldürmek falan
beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir
küçüklügümden beri kadrolu amele olmak istemişimdir ama bir türlü olamadım
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
küçüklüğümden beri resim merakım vardı,hocalarım sağolsun hep iyilerine düşmüşüm çok iyi yönlendir diler,lise yıllarımda tasarım sevdası başladı,2 sene endüstri ürünleri tasarımına gircem diye ugraştım hala aklıma yanıyom öss ile girmeye çalıştım gitti güzelim 2 senem,sonra yetenek sınavını keşfettim bi senede ona mı gitti ama oldu 2. senem okulda paşalar gibiyim, hedefim Peugeot a yerleşmek
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)