Gerçekten müthiş bir yazı ve müthiş bir Türk'lük.
Çoğu kez titreyerek okudum. Çok etkilendim.
Tebrikler X Man Tebrikler Türkiye
Gerçekten müthiş bir yazı ve müthiş bir Türk'lük.
Çoğu kez titreyerek okudum. Çok etkilendim.
Tebrikler X Man Tebrikler Türkiye
Paylaşmak güzeldi ama bilim kurgu olaylar ve boyle komplo teorileri olası seyleri isaret ederler. Allah basımıza vermesin bu tür olaylari. Haber basligi altinda RAI Televizyonunda Irak ta kimyasal silah kullanıldıgını itiraf eden bir USA askerinin yazısını da paylastim okumanizi tavsiye ederim. http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=8484
Topic Konu dışına taşınmış.
Sadobey
güzel
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
allah allahh
çok enteresan ya, gerçek midir acaba?
rezonans konusunda yazdıkları doğru walla...
hayır abi onu demiyorum, rezonans konusunda verdiği teknik bilgi doğru.
ama dinamitle bu iş olmaz tabi, ben onu bilemem..
Bu çok öncesine dayanan bi olaydır. En azından 3 sene önce okumuştum bu yazıyı, gerçekliği şüphelidir ama okuması zevklidir.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Basın her zaman , kırmızı plakalı arabaların peşindedir.Sonunda kırmızı plakalı bir Mercedes beni evden aldı.
Size bir ipucu ; MİT , özel bir toplantıda resmi plakalı araba kullanmaz...
gerçekten mantıklı geldi bana düzenli yapılan küçük hareketler büyük etkiler yapabilir.aklıma bide sey geldi kelebek etkisi die film vardı o film baslarken bisöz okuyorlardı.BİR KELEBEĞİN KANAT ÇIRPMASIYLA OLUSAN RÜZGAR BASKA BİR YERDE BİR KASIRGAYI TETİKLEYEBİLİR....neyse bravo kahraman
askerlerin köprüden geçerken uygun adım yürümemeleri doğru yıkılan köprüde bence mantık var.ama mit mensupları resmi plaka ile gezmez bu biraz tuaf
Şahsen benim arabam resmi plakalı değil .....
sadobey gecenin bu yarısında okudum hemde hepsini ,roman gibi sürükleyici ama fark vardı, sen bir gerçekten bahsediyordun,seni tebrik ediyorum eşinede saygılarımı sunuyorum bu memleketin senin gibi insanlara ihtiyacı var gerçekten, sağlıcakla kal.
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
evet be öme r cidden güzel yazı bunun filmi dehşet tutarbe ama biraz daha ekşın olmalı içinde ........
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Gerçekmi değilmi bilmiyorum ama bi çırpıda okudum.
Özlemişim..
Çocukkende çok severdim böyle şeyleri
ya pek inandırıcı gelmedi bana ama rezonans olayı böyle birşey yapılabilirmi acaba diye düşündürdü.. ama sanmıyorum sadece kurgudan ibaret..
Saçma ötesi bir diğer komplo teorisi. Conspiracy Theory senaryosundan ne kadar esinlenildiği ortada.
Mamafih, rezonansa yakın bölgelerde gerilim birikmesi dolayısıyla yorulma kırılması konusunda güzel yaklaşımları var. Benzer bir konuyu ben şirkette deniyorum şu an.ledo adlı üyeden alıntı
Gel gör ki, annenin çocuğu nasıl rezonansa soktuğunu anlamış değilim, salıncakta sallanmak için aynı frekansta aynı genlikte olmak gerekir. Rezonansta ise giderek genlik artar. Eğer çocuk rezonansta sallanıyorsa bir süre sonra salıncaktan uçması kaçınılmazdır. Hele de salıncak gibi bir sistemde iç sürtünmeler sonucu genlikler giderek azalır, yani sönümlü salınım yapar. Burada anne VE baba sadece yeteri kadar kuvvet uygulayarak salıncağı dengede tutar, ki çocuk uçup kafayı gözü yarmasın.
Anne sevgisi işte böyle bi'şey, ne uçmana izin verir ne düşmene. Kendince bir optimumda sallandırır durur adamı.
Sevgiler,
AA.
Otoyol - Arge
Baştan sona okudum ve bu olay milli bir felaketin önlenmesi anlamına geliyor. Aramızda bizi koruyan gizli bi ton adam varmış haberimiz yok zaten haberimiz olsa kimse kahraman olamazdı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)