Son resme HEPSİ SENİN Mİ ! denebilir...
Ama ben maLesef 'Fakirligin gözü kor oLsun' diyorum
Son resme HEPSİ SENİN Mİ ! denebilir...
Ama ben maLesef 'Fakirligin gözü kor oLsun' diyorum
e_erdun, abi bizde gezilere gıderken bolee yapabılırıs yawww
benim hayret ettiğim römork ü çeken 125 cc lik bir araç galiba nasıl oluyorda da oluyor bu insanları bu motor neresiyle çekiyor.
necef çinliler ufat tefek insanlar bizler maşallah yani gezilere giderken düz yolda iyi çekerde yokuşu çıkarkene yolcuların römorku arkadan itmeleri lazım beya
haklısın e-erdun abi de seni bulmuşken bir fikir rica ediyorum aracım bildiğin gibi jl 150 cc sis taktırmak istiyorum ama elektrik sistemi zayıf gibi bizim makinaların ne tavsiye edersiniz.
saygılarımla iyi günler dilerim
piyade kardeşim piyasada role ile sisleri takıyorlar ama role elektrik akımını çabuk şekilde ulaştracağı yere ulaştıran bir sistemdir aküyü kuvetledirme ile bir alakası yoktur
devamlı sisler açık gidersen akü çabuk biter ve konjektörü yakarsın uzun yolda devamlı gitmek şartı ile yakabilirsin ama en iyisi çantalardan birine takviye akü eklersen daha iyi olur kanımca ama bir oto elektrik ustasına danışıp yaparsan daha sağlıklı olur.
valla romörkle taşıyan motorcudan daha yeteneklileride var,
hem motorda deil, onun 10 beygir gücü varsa bunun ne gücü var bilmiorum artık
metela adam çinde ped şişe bırakmamış hepsini toplamış yarım beygirlik bisikletine valla
Sn e-erdun abi bu resimler mizansen falan olmasın hani milleti şaşırtıp gülmesi için falan yoksa ben de yarın dayımın 35 nc si ile aynı şeyi deneyecem valla
e_erdun, çin 1 milyar nüfusa sahip olursa pet şişede çok oluor tabi
piyade bunlar mizansen değil
gerçek kardeşim gerçek
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)