Kartal Devlet Hastanesine cıkan kopruye yanyoldan girerken. Dikimevinin önünde. Yol S seklinde ve kıvrımda asfalt birden bitip toprak baslıyor. Kucuk kardesim ondeki motorla seyrediyor. Ben de ardındayım Karsıdan gelen araba ile kıvrımın dar oldugu viraj da omuz omuza geldik. Araba da bende dar alamadık. Saga kacmayı dusundum ama sagda arka tekerim asfaltın bitip topragın basladıgı 10 cm falan yukseklik farkının oldugu sınırdaydı. Direksiyon cevrim yayının sonuda ben de yeterli derecede yatmıştım ama. Toplama sansım yoktu. Toparlamayınca. Çarpmadan kontrollü bir şekilde Frenleyip motoruda devirirken aynı anda Motordan atladım. Bende sadece 3 küçük soyuk, avuç içimde küçük bir şişlik, sol ayak basparmağım küçük bir sızı ile atlattım. Motorda ise Ön çamurluk ve sağ dolap kırıldı. Önfren kolu egilip. Fren pedalı takıldı.
Panik yapmadan. Soğuk kanlı davrandığım, Gözümüde tek noktaya sabitlemediğim, zamanlamayı çok iyi ayarladığım için şanslıydım. Karşı taraf biraz panikledi üzüldü ama suçun büyüğü bendeydi. Ona göre de ondaydı.
Kazalar herkesin başına gelebilir. Trafikte herkes hata yapabilir veya hata yapmasak bile kazalar oluşabilir. Ama herşeyden önemlisi konuya geçmiş olsun ile girmek, Nezaketle konuşmak her zaman iyidir.
Kaza yaptığım için üzgündüm ama yaşadığım olay hoşuma gitti. Biraz ağrım vardı ama trafikte herkesin kaza sonrası canavar olmadığını da görmüş oldum.
Sitedeki derslerin onemini de anlamış oldum. Kaza anında algılarımı bir yere kilitlemememin faydasını gordum. O 3-4 saniyelik zaman diliminde bircok seyi dusunup. Arka tekerligimin durumunu bile gozumle kontrol edebildim. Herkesin Sitedeki teorileri okumalarını tavsiye ediyorum.
Kazasız belasız gunler dilerim.