eti cin, pufff ve cino hepsinide çok severim hepsi çok güzel çocukluğumdan beri yiyorum bir tek probis' i sevmiyorum
eti cin, pufff ve cino hepsinide çok severim hepsi çok güzel çocukluğumdan beri yiyorum bir tek probis' i sevmiyorum
önceden yiyodum şimdi bana ağır gelio ya arada canım istiyo ne bileyim büyüdükçe iyice cinsleştim ne insanım ya...
ARKADAŞLAR ARANIZDA ÜLKER ÇİKOLATALI GOFRET SEVMEYEN VAR MI ?
[COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
::sapka::::gleam::
[QUOTE=NoVaRiX;1349533]Bayılıyorum bunlara.. Hala fırsat buldukça seri bir şekilde tüketirim!! Bigün ETi CiN partisimi yapsak..?
NovariX aklımı okudun var ya, istanbul mt toplandığı zaman gelebilirsem inşallah, eticinler benden ona göre
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
yaşasın eti cin kardeşliği
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
üyelerimiz artıyo , yaw gürkan abi sözümü tutamadım aradım seni geliceni de söylemedin süpriz yaptın bize yoksa hazırlıcaktım cinleri . .
neyse eminin veda gecesine artık. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
anlaşıldı hepimiz ETİ CİN manyağı çıktık...
bundan böyle buluşmalarda eti cin yiyelim derim gerçi bi önceki buluşmada gerçekleşmiş ama bunu rutin hale getirelim... Umarım gelebilirim mesela Emin in gel teskere buluşması
Hepinizi bi kez daha çok sevdim, damak tadımızda uyuyor
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
reklam kokan hareketler bunlar insanları çıkarlarınız doğrultusunda yönlendirmeyin kardeşim.... yaşasın namet süperlüks pastırma...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
+ yaşasın Sucuklu yumurta
bide taze ekmek hadi abi ilk sen ban sarısına
eyw. kardeşim doldur doldur çayları doldur...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Hakket ne yerdıkk ya Ben Cino nun muptelasıydım Eti Cin E de bitiyorum
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
fazla eti cin i olan varmıııı???????
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
sevgili cindaşlarım eti, cin sizler için fazla fazla var tabiki . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)