yav bu ghostrider neymiş be adam tam bi film artisi tabi duymuşsunuzdur ama yinede sorim dedim?
yav bu ghostrider neymiş be adam tam bi film artisi tabi duymuşsunuzdur ama yinede sorim dedim?
Ben ne demek istediğini anlamadım. Bizde var mı ne demek?
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
cenkmenderes bizde varmı dediğim aramızda böyle şov amaçlı kullanan ve namı heryerde duyulmuş aynı zamanda internet sitesi olan resim ve videolarını görebileceğimiz birisi demek istedim ben arama motorlarından arattım da bu adam avrupada ghostrider lakabıyla ün salmış bizde de öyle var mı bilgileneyim diye vede haberiniz varmı diye merakımdan sordum
Benim adayım Faramarz Azar (Master of İron) olurdu
benim hocam , ghostrider benim.............
bizdede mutlaka ghoshtrider varmıştır ama çoktaaan sizlere ömür olmuştur benceee hehehe
türkiye gibi yerde ghoshtriderlık fln zor iş abiler. . . çukurlar tümsekler hani otoyol var desen o da 2 km debi yol tamiri var zaten
ghost deilde cof yapan çok sürücü varıdır
"tek teker arif" abimiz var hemde siteye üye ama pek göremezsiniz adını
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
ohyeah +1
motorcu_fortcu bunu bulman o kadar da zor degil."tektekerarif"in siteside var zaten...
I\\´m / I can !!
yorumlarınız ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim gerçi hepimiz birer ghostrider'ız ama yinede sitesi olan falan varmı diye sorim dedim Allah hepimize kaza bela göstermesin
motorcu_fortcu, hocam kusurta bakma bu motorcuyu anladıkta fortcu ne anlama geliyor.benim bildiğim fortcu otobüslerde karılara sarkan adamlara denir.birde ford kamyon kullananlara denir.benim bilmediğim başka bir anlamı varmı.varsa bilelim.kusura bakma
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
arvasi3 hocam ne kusuru sor tabi bu otobuste değil de motorda fort yapanlara deniyo... saka bi yana biz ford cuyuz yani ford arabasını seviyoruz ford un motorsiklet gibi gönlümüzde ayrı yeri var bize diğer fortculuk yakışmaz biz motorcu adamız herkese tekrar selamlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)