Bu anti-depresanlar dikkat ve yoğunlaşma eksikliği yapmıyor mu? Motosiklet sürücüsü olduğumuz için önemli bir konu...
Bu anti-depresanlar dikkat ve yoğunlaşma eksikliği yapmıyor mu? Motosiklet sürücüsü olduğumuz için önemli bir konu...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Ya aslında bende de feci şekilde bir depresyon hali var.Ailevi nedenler,iş durumu,hayatta öyle bir noktadayım ki çok önemli bir seçim yapmam gerekiyor.Hayatımın seçimi.Önümde 2 yol var bir türlü bir yere sapamıyorum,bu gidişle orta reflüje toslayacağımBende mi doktora gitsem.Bir kere hastanenin psikiyatri bölümünde bekleyenleri görmüştüm,aynı Recep İvedik'in psikolok sahnesi gibiDoktora gidince durumumuz resmi kayıtlara geçip rapor falan veriyorlar mı?Sonra deli diye damgalanmayalım.İşe falan almazlar vallaAmannnn ben yine de pasifloram'dan memnunum
[B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]
Resmi kayıt derken, kullandığın ilaçlar doktor tarafından görülebiliyor ama problem çıkacağını sanmam, sonuçta bu kişiye özel bir bilgi, üçüncü şahıslara açıklanacağını sanmam.
Kullanmıştım bi ara. Selectra 50mg.
Günde 10 ders yapardık. 5 tane içtiğim zaman bi ilk dersi hatırlardım bi de son dersi
Depresifler nerdesiniz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)