B*kunu çıkarmayana mjdeki thc maddesi derim...
Bi ton kimyasali yutacaksin da uzun süre kullanacaksinda yan etkilerinden killanacaksinda varmi böyle birşey eğer varsada isim olmasın...
Doğanin hakkini doğaya verelim bi zahmet...
Legal olmalıdır, bazı limitler konmalıdır onlar bu başlığın konusu değiller zaten
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Fakan bozuksa 2 kadeh Johnny Walker ( veya muadili) . Fazla abartmaya gerek yok..
İlaçlar yüzümde (özellikle kulak çevresi) feci şekilde his kaybına neden oldu ve geçici bir süre bıraktım, doktor yan etkisi olduğunu tedavi bitince geçeceğini söyledi, ama ben yinede güvenemiyorum.
Yahu koca sitede bi buraya takılıyorsun... oldu mu şimdi?
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ilisme be abicim.
Depresyondayim demis adam daha ne desin?
Seyrekbiyikliasabisahsiyetseverleriçinlink.
http://www.youtube.com/watch?v=zJQygdz89C0
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Iyi işte biz ne güne duruyoruz
nereden aklıma geldiyse...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Valla Görkemcim hiç bir şeye hevesim kalmadı desem.. yok yok inanma yanlış anlaşılmalar olabilir
Sağol İlkay abi bak bu da fena değil ;)
http://www.youtube.com/watch?v=XMc5CYDLMtM
Ayrıca Tarkan pek neşelendirici gelmedi bana, adam oynama diyor, oturmayamı geldik ayol
BEN DE GELDİM...
doktor citoles kullanmamı, 6 ay kullandıktan sonra seratonin düzeyimin ( mutluluk hormonu ) normale geleceğini söyledi.
bu süreçte bana sövseler dahi gülümsetecekmiş...
gülümseyerek adam gırtlaklarsam nasıl bir manşet olarak çıkacağımı düşünmek hiç de kolay zor değil
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
1.5 senedir kullaniyordum, 2 ay once motoru alinca biraktim
hayatinizi evde bilgisayarda oyun oynayarak gecirirseniz olmassa olmaz bir ilac
Eşşek kadar oldum ama ben hala stres atmak istediğim zaman çıkıp bir basketbol sahasına gidiyorum. Canım çıkana, yürümekte zorlanana kadar basketbol oynuyorum. Koştururken zaten başka hiçbir şey düşünemiyorum O ara vücut endorfin salgılıyormuş, bu benim yüzümde uzun süre(1 gün) "şapşal" bir gülümseme bırakıyor Eve dönünce de zaten yorgunluktan bayılıyorum
Tavsiye edilir
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Hani bir şişe şarap içersiniz ve üstüne de 1.5 litre su içersiniz ya,işte öyle bir şey
[B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]
Ne güzelmiş ya bu ilaç bende istiyorum Manşetde şöyle olurdu herhal; Psikopat katilin bu işten zevk aldığı gülmesinden belliydi
Fayda ettimi bari? yada herhangi bir yan etki?
Aslında spor yapmayı bende çok severim ama üzerimde bir bıkkınlık bir sıkkınlık hali var, sevdiğim şeylerden bile tat alamaz durumdayım, ama yinede zorlayacağım kendimi teşekkür ederim önerin için
Bu dediğini hiç yapmadım inan ki, ishal falanmı yapıyor
fayda etti. olucem diye hastaneye kosturuyodum 1.5 sene once. simdi gecti hepsi.
ANTİDEPSERAN KULLANIM SAFHALARI
ÖNCE
SONRA
EN SONRA
EN EN SONRA
AMA ASLINDA
OYSA
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)