olsun her türlü kullanıcılar kabulümdür yeterki haplansınlar
Liroxil kullanıyordum bir ara mum gibi ediyordu..
ben hala kullanıyorum var mı benim gibi olanlar?
Türk milletinin adetidir,bilmediği konuda konuşmakta üstüne yoktur
Şimdi ben sana nasıl tavsiyede bulunayım ki?
Benim tıp bilgim ilkokul 5 seviyesinden azıcık ileri
Bir zamanlar Prozac kullanmıştım ben de,İnsanı gamsız yapıyor,araç kullanmasını etkilemiyor.ama her bünyede aynı etkiyi yapmıyor her ilaç.
Ulem Emin, yuvana dön diye çagri yaptim ama psikiyatriye gitmen lazimmis senin.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Estağfurullah Savaş abi abi olarak tavsiyede bulunnabilirsin ama yalnız bu prozac tam benlikmiş benimde gamsız olmam lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:44 ----------
İlkay abi yuvaya döndüm dönmesine de ruh sağlığı bozuk olarak ha dersen ki ben eminimi böyle de kabul ederim bak o zaman başka
Emin abi ne kullanıyosun
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Uzun zaman olmuştu görmeyeli, rastlamayalı, bir de hoşgeldin diyeyim de... Hep inanılmaz korkunç, ürkünç gelmiştir bu anti-depresanlar bana, belki de o kadar kötü bir imaj yaratıldığı içindir ortalıkta bilinçsiz kullanımıyla... Gerçi yıllardır aspirin dahil her türlü ilaca...vs kıl olup, elini sürmeyen biri olarak konu hakkında da yazma hakkını görmüyorum kendimde
Şurada tavsiye isteyen coq olsa şişe şişe anti-depresan öneririm de bu konuya fazla Fransız kalıyorum
Bir kere daha gördüğüme sevindim deyip, uzaklaşayım ben konuyu daha bulandırmadan...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Yuh yav, böyle bir başlık mı varmış?
Arkadaşlar depresyon iyidir neden kaçıyorsunuz. Asıl sürekli neşeli olmak anormal birşey böyle bir dünyada.
Olum biz senin ruh sagligi iyi halini de biliriz.
Neyse yine de seni her halinle kabul ettik zaten çoktan.
Bak Olcan'in bana tavsiye edecegi ilaç aslinda herkesin derdine çare.
gerek yok öyle latince isim ezberleyip, nöbetçi eczane aramaya.
Bir tekel bayi buldunmu yetiyor.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Onları biliyorum evet öylelermiş fakat hiç bir doktor tanımıyorum ki bunlardan birini reçeteye yazabilsin
Allah razı olsun abi dur öpücem senin ciğerini bilirim diyorsun tekel bayii dedinde aklıma ne geldi, geçen kandilde camiye gidiyorum tam içeri girecekken 18-20 yaşlarında bir çocuk abi bakarmısın diye durdurdu beni, arkamı dönmemle tiner kokusundan başımın dönmesi bir oldu, eleman koklamış tineri kafayı buluncada kendini camide bulmuş bana ne derse beğenirsin? abi teravih başladımı? bende dedimki sen geç içeri müsait bir yere otur iki aya kalmaz başlar, tamam abi dedi girdi içeri böyle bir çare bulacaksak baştan söyliyim ben bu halime razıyım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)