varsa bende mitsubishi alayım =) Fight Clubta olabilir kırmızı üçgen tercihim ama
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ama jess burda satılıyo dedi
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bir zaman; 3 aydır sigarayı bırakmışım, baş ağrısından kafayı yiyecem, ağrı kesici fayda etmiyor bari bundan bi deneyeyim dedim. zati endorfin fazlalığı varmş bunu da verince bünyeye ibrem ters döndü, normal adama yaramıyor
açacan müslüm babayı, yayılacan zemine, gevşetecen bünyeyi
kandırmış seni elma şekeri satıyo o
abi anti depresan dediğin nedir ki zaten, geçici olarak sakinleştirme, vücudun kimyasını bozduğu için ben karşıyım bu ilaçlara, bunları kullanacağınıza evde hayvan besleyin, çiçek yetiştirin, çocuklarla oynayın ne bileyim maksat kafa dağıtmaksa bunlar en güzeli, tabi durumu vahim olanlar başka ama misal bana bu ilacı doktorun vermesi saçma geliyo, boynum ağrıyo diyorum, mutsuzmusun diye soruyo, ne alakası var ben dünyanın en mutlu insanlarındanım her anım gülmekle geçiyo diyorum, yok sen bu ilaçtan bi kullan boyun kasların gevşesin sertleşmiş diyo, kas gevşetici ne işe yarıyosa
Psikolokmu psikrayatis ole bişey e gittim sorunlarımı anlattım dinledi anneme demiş kendi haline bırakınDemmekki durumum o kadar vahim
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
ne ki bu anti depresan ?
ben bunun tarıfını asagıda verdım yahuu
Her akşam yatmadan önce Tanri' ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanri'nin çalişma tarzinin bu olmadiğini anladim. Ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldim ve her akşam yatmadan önce Tanri'ya günahlarimi affetmesi için dua ettim...
uçuruyo uçuruyo ciuuuvvvvvvv
Her akşam yatmadan önce Tanri' ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanri'nin çalişma tarzinin bu olmadiğini anladim. Ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldim ve her akşam yatmadan önce Tanri'ya günahlarimi affetmesi için dua ettim...
töbe töbe
depresifler nerdesiniz başlık küflendi iki çift kelam edin yav
Günlük 300 mg efexorla devam ediyorum.Genel olarak iyi geliyor ama arada dalgalanmalar da olabiliyor.Ama bu işin şakası yok! Doktorunuz verdiyse aksatmadan düzenli kullanın.Doktorunuza güvenmiyorsanız da güvendiğiniz tecrübeli bi doktora danışın.Sağlık konusunda da durumunuz el verdikçe paraya acımayın.Çünkü unutmayın ki herşeyin başı sağlık.
Şaane konu, açanı Allah bildiği gibi yapsın
Bir ara psikiatr bir dostum ''çok sıkışırsan Pasiflora'' diye bir ilaç al, işe yarar, tamamen bitkisel ve zararsızdır dediydi Ben bir zaman sonra akşamcı olup şişesiyle pasiflora içer olmazmıyım Şaane çakırkeyf oluyordu. Baktım bu iş böyle acaip gidiyor, komple ''ammaaann bananeeeee'' adamına dönüşüyorum ki asla sevmem, hemmen rakıya geri döndüm. Geçti
Poturdak
5 ay önce uzun zamandır gitmediğim psikiyatrime gittim günden güne ilaçları arttırdı önce prozac yazdı sonra seroquel en son da risperdal yazınca anladım ki iyice sıyırmışım sürekli uyutuyo başka bişey yaptığı yok bana bi de ağız kuruluğu o kadar
yıllar önce dr. bana günde 3 defa antidepresan verdi...(adını bilmiyorum)
10 gün kullandım,kedi gibiydim; hemde fazlasıyla... o zamanki kız arkadaşım (şu an eşim oldu) benden huylanıyor ve ne içtiğime bakıyor...
günde 3 defa 750mg sakinleştirici içiyormuşum!!!!! kuzu gibiyim gıkım çıkmıyor... hatta rahmetli babam beni kızdırırdı,olayın farkındayım ama kızamıyorum!!! hatta konuşmaya bile tenezül bile etmiyordum.
ertesi gün hemen annemler doktoru aramışlar... artık nasıl olduysa yanlış yazmış reçeteyi dallama doktor...
günde 3 defa 750 mg antidepresan....
resmen ZOMBİ oluyorsun...
ee yok mu bundan hala kullanan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)