Kasan büyük diye bankacılık yapabilirim mi sanıyosun )))))
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Emin, aç hemen ona da bir başlık sen
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
evvelinde burdaki problemleri çözelimde bankacılık sektörüne sonra el atarız ben çevremde arabaların üstüne üstüne süren depresif motorcular görmek istemiyorum
bu arada bizim ile ilgili bi site buldum; http://www.antidepresan.net/ sloganıda bu; sanal yoldan alınır
abi sen bu kanalı bu aralar fazla seyreder oldun hayırdır? belgesel aralarında şifre verip çekilişle 2009 1000RR mı veriyolar
Kafa da yapıyo mu bu ilaçlar ?
sabah akşam 150'şer mg efexor alıyorum.Bazen coşturuyo bazen de bi .oka yaramıyo.Enteresan şeyler yani.Ama doktorunuz verdiyse aksatmadan kullanın!
Cuma tam depresyona gireyazdım, gittim bi ufak antidepresan aldım, süper geldi
35cl Xvotkax ile 100cl Cappyspirin'i karıştırın, yanında da Tadım Kuruyemiş alın. Depresyon mepresyon kalmıyor.
İki tane bundan alın, hiç bir şeyiniz kalmaz
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
antideprasanlar ii yapıyor aslında ben kullanıyorum ama az kullanmaya gayret ediyorum bendeki etkileri sakinleştiriyor ağlıyorsam susuyorum gülüyorum kafamda hiç birşey olmuyo mutlu mutlu bakıyorum sanki
benim başta yüzüm olmak üzere tüm vücudum uyuşuklaşıyor..
ii oluyor ya aslında biraz psikolojik olmakla sakinleştiriyor insanı uykulu yapıyor ve denilen hiç birşeyi takmıyorsunuz sinirlenseniz bile o kadar umursamaz oluyorsunuz ben öyleyim
çılgınca esneme olayı çok yorucu be, ne zaman kullansam 1 saat geçmiyo tövbe ediyorum.
depreşsen ayrı dert depreşmesen ayrı dert.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Dünya yıkılsa bana ne diyorsun ama sarhoşta değilsin ayıklıkla sarhoşluk arasında
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
varsa ben puma alayım :D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)