köylerde küçük su yılanını zehirini çıkarırlar.sonra ağzından sopa sokarlar ve ateşe atarlar.söylentiye göre çok lezzetlimiş. bende yiycem
köylerde küçük su yılanını zehirini çıkarırlar.sonra ağzından sopa sokarlar ve ateşe atarlar.söylentiye göre çok lezzetlimiş. bende yiycem
Dostum yılan eti biraz kuru oluyor...
Yağsız yani... Askerlere eğitimde yedirmek için bayaaa yemiştim...
Yine de fotolar süper yaa.
Gerçek olan her foto süperdir bence... Photoshop ile değiştirilmedikten sonra hertürlü gerçek fotolarınızı beklerim dostlar...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
abi bu güzel de ben bi yerde boğa yılanının bi tane geğiği yuttuğu resmi görmüştüm Allah'ın işi işte neyseki biz bu hayvanların arasında diiliz düşünmesi bile kötü
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
gerçekten inanılmaz natıonal geographıc de bu ve benzer birçok türleri var akıl almayacak şeyler
aayy baadır ama bu en inanılmazı i:
hayvan oğlu hayvan, insanı yemiş yav, vay bee neler var...baadir adlı üyeden alıntı
bir ara evimde beslediğim bir yılanım vardı... yaklaşık 1mt boyunda idi. büyük bir akvaryumda yaşıyıp gidiordu....
ev halkı onu istememeye başlayınca yaşamının geri kalanını bir dere kenarında sürdürmek durumunda kaldı....
iyi hayvancağızdı ama...... kimseye zararı yoktu iğrenç iğrenç bakması dışında...
Normaldir, doğanın kanunu bu, bunlar neki daha neler neler var..
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)