Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Acil Kambu çayı Arıyorum.... ???? !!!!

REKLAM ALANI
    delipoyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki vulcan (maket uzaktan kumandalı) :)
    Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    delipoyrazım vasko gerekli açıklamayı yapmış bizde kullandık yıllar önce kimsedende mantar almadık direk vaskonun anlattığı gibi yaptık 10-12 günde mantar meydana geldi,başka birşey daha var onuda iyice oku hoşuna giderse kullan
    Vasco sağolsun güzel bir araştırma yapmış, emek vermiş ve benimle paylaşmış. Çok teşekkür ederim ama Vasco nu bahsettiği tarif elinizde eski fermantasyonu yapılmış kambu çayı suyu varken yada mantarı varken yapılan tariftir... Ben henüz mantara ulaşamadım... Bulduğum aktarda da hijyene hiç önem verilmediği hissedip almadım... Mantarın kendi kadar hijyende önemli... Eğer dediğin gibi sıfırdan mantar üretimi konusunda bilgin varsa lütfen paylaş ... teşekkür...
    Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    @delipoyraz

Can sıkıcı olmak istemem ama okuduğum kadarıyla bu mantarın yaratacağı tek etki plasebo etkisi gibi gözüküyor.

Motosikleti
    yok dostum niye can sıkasın... sonuçta hepimiz fikirlerimiz de özgürüz...
    Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....

kambu çayı bizde var

mrb önce allah şifalar versin tüm hastalara aradığınız çay bizde var benim eşim kullanıyo isterseniz sizlerede verebiliriz...!
    dilerseniz bu mail adresinde bana ulaşabilirsiniz:ramazanzn@hotmail.com

kambu çayı bizde var mail:ramazanzn@hotmail.com

Motosikleti
    Alıntı şifa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mrb önce allah şifalar versin tüm hastalara aradığınız çay bizde var benim eşim kullanıyo isterseniz sizlerede verebiliriz...!
    dilerseniz bu mail adresinde bana ulaşabilirsiniz:ramazanzn@hotmail.com

kambu çayı bizde var mail:ramazanzn@hotmail.com
    sizi ekledim difana diye gelen davet benim msn , bilginize..

merhaba arkadaşlar sörf yaparken gördüm motosiklet.net sitesini arkadaşlar 28 yıl önce tanıştım kombu çayı ilen ben 8 aylık iken çocuk felcine yakalanmışım. annem babam beni götürmedikleri doktor kalmamış annem daha ne kadar hacı hoca varsa götürmüş beni, çare bulamamış.birgün biri bu kombu çayından bahsediyor. annem hemen alıp bana içirmeye başlıyor. 3 ay gibi zaman zarfında yürümeye başlıyorum yürüdükten sonra bıraktım bir kaç sene içmedim.tv de gece haberini seyrediyordum. spikerin yanındaki bey ağır kanser hastası olduğunu mezarının dahi hazırlandığını söylüyor ve kavanozu yani kombu çayını gösteriyor tüm türkiye bu ilacı tanısın diyor ve ben çok şaşırıyorum. odur budur aralıksız artık evimden eksik etmiyorum. çocuklarım 90 yaşındaki babam kombu çayını hergün enaz 1 bardak içeriz ve gayet,de sağlıklıyız. bombu çayı ilen tedavi olmuş izlenimlerim. kızım küçük iken kekeliyordu çok zayıf,dı sık sık hasta oluyordu kilo alsın diye kombu çayı içiriyordum. birde ne göreyim kekelemiyor sık sık hastalanmıyor,du bu çok güzeldi büyük oğlumun yüzünde çilleri vardı gözde görme problemleri yaşıyordu çiller de görme problemi yok oldu.eşimde ve bende mide problemleri yine eşimde kabızlık problemi ve 90yaşında babamın kabızlığını yaşamazolduğunu gördüm.yine babamda önceden şeker hastalığı tansiyonu vardı ikiside şimdi yok.bayanın biri kronik astım bronşiti vardı.şimdi böyle bir problemi kalmadı.19 yaşında gençte ince barsak kanserini yendi öğretmen arkadaşımın annesi yine rahim kanser idi vede kemoterapi görüyordu kanser çok ilerlemiş kanamaları artmış dı iştahı yoktu kombu çayını içmeye başladıktan 1 hafta sonra kanama kesildi iştahı açıldı.ve sokğa çıkdığını gördüm.yine 70 yaşında gırtlak kanseri hastanın enjektörle besleniyordu mideye enjektör ile mideye kombu çayı veilip iğleştiğini gördüm

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    ilgin için saol arkadaşım bulduk bizde işimizi gördük teşekkürler
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

sorun değil.OGLUMVE BEN

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler