Bu arabadan sağ çıktılar!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Gerçekten hayret verici bir kaza,Allah korumuş
-
allhın işi işte diyecek bişey bulamadım gecmiş olsun kaza gecirenlere daha yaşayacak günleri yiyecek ekmekleri varmış
-
asm adlı üyeden alıntı
Emine Salim ile yanındaki kızı 10 yaşındaki Yasemin Salim, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
Ablama ne diyeyim çok şanslılarmış.
-
allah korumuş nasıl sağ çıkmayı becerebilmişler hayret öldürmeyen allah öldürmüyor işte
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
Tofaş'ın Kuş serisine binmektense motora kasksız binmek daha güvenli.
-
İkinci bir şans diye ben buna derim...Kim bilir ne hayır yaptıda bu onun diyeti oldu.. çok geçmişler olsun..hepimize de İbret olsun...
-
bu arabayı görüp sağ çıktıklarına inanmak mucize ama öldürmeyen allah öldürmüyor işte demekki daha görecekleri yaşayacakları zamnalra varki allah onları korumuş geçmiş olsun
-
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Gercekten inanması cok güç arkadaşlar ; Allah ın takdiri işte.. Araba denen bişey yok resmen ortada ; Allah Korumuş...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Sende söylemişsin öldürmeyen allah öldürmüyor..
-
hadi ya ordan nasıl sağ çıkılır.
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
Araba nerde ki ??? Düpe düz şans işte Taktir-i İlahi
[B][COLOR="DarkRed"]Sonu yok bu aşkın...[/COLOR][/B]
-
-
-
öldürmeyen Allah öldürmüyo derler ya o hesap ne dielim geçmiş olsun
-
OHA!
Demekten başka bişi söylenmez ki buna takdir-i ilahi be abicim yaw..
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
-
-
bizim kütük burun kıvırıyor ama aynı kazayı bmw ile yapsalar sağ kalamazalardı büyük ihtimal.
neden mi? anlatayım:
muhtemelen ilk çarpışmada arabanın bütün bağlantıları dağılıp içindeki yolcuları dışarı fırlattı ve daha sonra kamyonun altında pestil oldu.
Türk möhendisleri bunu hesaplayaraktan yapıyor bu arabaları
hemde parçası ucuz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler