Yanınızda ne veya kim var?
Reklamlar
-
Selam millet... Allah ayırmasın ama bu motorsiklet tutkusu aynı zamanda mail paylaşımlarının da tutkusunu oluşturdu. Ekran başından kalkmıyorum gibi bir şey... Emekli de olduk ya... Yaşasın internet... Acaba kaç tane arkadaşım klavye başındayken kimlerle veya nelerle beraber mesaj atıyor sitelere...Mesela ben; şu anda kucağımdaki kedimle (adı: vicdan)beraber sizlere sesleniyorum. Kendisi bana tutkun olduğundan 24 saat yanımdadır. Kimin nesi var merak ettim. İlla canlı olması gerekmiyor.. Öylesine işte... Maksat muhabbet olsun... Sevgiler...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
Reklamlar
-
yanda patron var abi....pis pis bakıyor bazen....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
birsürüüüüüüüüü uyuz uyuz adamlar gelir oturur buraya tanıyım tanımayım
gsm bayisiyiz ya birde ben yazarkwen bakmazlarmı ekrana
bak hala bakıyor abi ben kime dıyom alallala
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
SAVASXXL, Abi müşteri veli nimet be abi, uyuz muyuz ekmeğine bak abi...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
Halime 1000 şükür ya... hiç olmazsa benim kedi uyuz değil ve "mmırrrr... mırrr... mırrrr" diyince yüreğimin yağları eriyor be... Darısı başınıza arkadaşlar...
-
-
SN arkadaşlar benimyanımda sigaram ve çayım var iftar keyfi yapıyorum
selamlar.
-
Peril, Rüştü "babacık... babacık..." veya "cicikuş... cicikuş" diyor mu? Bildiğim bütün muhabbet kuşları aynı lafı ederler de acaba farklı bir tane var mı diye merak ettim. Seninki de muhabbet mi?
-
Benim yanımda motorun kontağı war sadece..Ona baktıkça huzur buluyorum...
DURUŞUNA KIZLAR, GİDİŞİNE YOLLAR HAYRAN !!!!!!!!!!!!!
\"AYAR İYİMİ\"
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
Ama pet ama dost Allah kimseyi yalnız koymasın arkadaşlar... İnternet bile seviyeli kullanıldığında ne kadar köklü dostluklara temel oluşturuyor. Bu arada kedilerimin mamatime olayı var... Kısa bir ara..... Azzzzzzssssooonrrrraaa....
-
federal adlı üyeden alıntı
SAVASXXL, Abi müşteri veli nimet be abi, uyuz muyuz ekmeğine bak abi...
babacım müşterı velinimetde...msn den fiyat veren toptancı fiyat listesını yolladığında adamlar nıye eğilipte ne yazmış abi diye sormuyormu.... ben ona uyuz oluyorum...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
Yanımda ve önümde bilgisayar ekipmanları,
Bazen arkamda, bazen solumda bana çayımı getiren sevgili eşim Sebahat'im var.
Diğer bilgisayarda küçük oğlum, TV nin başında da ortanca oğlum var.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
asil dostum çaki yanımdaydı bir ara ama kış yaklaşınca bırakmak zorunda kaldım şimdi yalnızım
-
walla kültablası bi paket sigara(reklam olmasın die markasını yazmıom) elimin altında klavye beim altımda sandalye daha ne olsun bea abi bide kapının önünde raptorum olsaydı öff
-
asil dostum çaki yanımdaydı bir ara ama kış yaklaşınca bırakmak zorunda kaldım şimdi yalnızım
Hayırdır arkadaşım bu leylek mi? Göç falan mı etmesi gerekti yani... Yoksa kapıya mı koydun garibi...
-
benim yanımda da kuzen var şu an o motorsiklet olayına biraz uzak meraklı meraklı ekrana bakıp sorular soruyo ve siteyi çok beğenmiş dallas gibi diyo
-
@HULK dostum bukalemundu kış geldi fazla sinek bözek bulamayınca doğaya bıraktım onu
-
-
HULK adlı üyeden alıntı
Peril, Rüştü "babacık... babacık..." veya "cicikuş... cicikuş" diyor mu? Bildiğim bütün muhabbet kuşları aynı lafı ederler de acaba farklı bir tane var mı diye merak ettim. Seninki de muhabbet mi?
yok bizimki biraz kelek çıktı ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ diyo
a bide cici kuş,aşkuş,aşkım,çidoş vs. şeyler sölüyo.acayip zeki bişey ne dinlese kapıyo
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler