peril babaannemin vardı bi muhabbet kuşu babaannemin adı cennet habire cennet koş cennet koş diyodu bide şampiyon fenerbahe diyodu nedenini çözemediğimiz bi şekilde
peril babaannemin vardı bi muhabbet kuşu babaannemin adı cennet habire cennet koş cennet koş diyodu bide şampiyon fenerbahe diyodu nedenini çözemediğimiz bi şekilde
benim yanımda gündüz 12 saat motorsikletim var
gece gene motorsikletimin biblosu var yatağımın baş ucunda
bir ben var bende benden içeri.
Sadobey
Dışarıda kalan kim Sadobey... Al onu da içeri... Bu site erenlerin gezenlerin sitesi.... Kim ki motor seve, önünde eğile.... Böyle biline....bir ben var bende benden içeri.
Arkadaşlar geyik bir yana; anam ve hanımım motor sevdama kıl oldular ama sitedeki yazışma ve dayanışmalar sonucu (ki onları birer delil olarak eşime sunuyorum) yavaş yavaş alışmaya başladılar. Hatta şu marka bu marka olaylarına bile girer oldu benim zevcem... Valla sağolun be... Motor alırsam gözüm arkada kalmayacak.. Sayenizde yırttık abicim yırttık...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
kuş bile biliyor beşiktası ne güzel işte helal olsun onaPeril adlı üyeden alıntı
benim yanımda sopam var geceleri iyi oluyor be
Yengeye ve anneye selamlar. Burasi takilinacak en faydali en guzel ortam.
Sadobey
Bazen boş bir oda bazen yiğenlerimin sesi ile cıvıl cıvıl,bazende efkarlı bir ortam;kadehim,sigaram,bilgisarayım ve ben
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Ben de soruyodum kendi kendime; Acaba ilk katıldığımda hoşgeldin diyenlerden biri olduğu için mi _Si_BeMoL_ bana sempatik geliyo diye? Meğer köpek sever olduğu için kanım kaynamışşş.
Bir zamanlar, benim de köpeğim bilgisayar başında rahat vermez, ille ilgiyi üstüne çekmek için türlü haşarılıklar yapardı....
Herneyse bukadar eskiye gitmek yeter herhalde. şimdiyse yanımda sigaram ve kibritim var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)