Atamıza Bir Mesajda Siz Den
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Şu an Bilgisayar basında rahatca oturabiliyorsak ; Sokaklarda rahatça dolasabiliyorsak ; Hepsini Ata"mıza ve yüce Türk milletine borcluyuz..
Bu vatan Kolay alınmadı ; Kolay Verilemez ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
ATAM ülke sen öldükten sonra amerikancı, gerici ,işbirlikçilerin eline kaldı.Sen düşmanı ülkeden kovdun onlar ise ikili anlaşmalarla halktan gizliye gizliye tekrar ülkeye soktular düşmanları topraklarımızı sanayimizi halkımızı yabancılara peşkeş çektiler sen dışardakileri temizledin ama içerdekiler kaldı .Koruyamadık atam Astılar Koruyamadık atam Kurşunladılar sokak ortasında ama vazgeçmedik atam bu ülkeyi biz bizden sonraki kuşaklardan emanet aldık.yaşatmak istediğin özgür bağımsız eşit ve adalet dolu bir türkiye için çarpar bu yürek.nice canlar gitti dahada gidecek belki ama vazgeçmeyeceğiz yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek..
-
ATAM bizi birbirimize düşürüyolar
kardeş kardeşi vuruyor . . .
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
bEN BİR öĞRETMENİM ...VE SON 10 GÜNDÜR O KÜÇÜK, MİNİK BEYİNLERE cUMHURİYETİ VE SEVGİLİ ATATÜRKÜMÜ NAKIŞ NAKIŞ İŞLEMENİN HUZURU VE GURURUNU YAŞIYORUM.o MİNİCİK AĞIZLARINDAN CUMHURİYET KELİMESİNİ DUYMAK BANA AP AYRI BİR HAZ VERİYOR...cUMHURİYET ÇOCUKLARINI YETİŞTİRDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM..
-
maltintash adlı üyeden alıntı
bEN BİR öĞRETMENİM ...VE SON 10 GÜNDÜR O KÜÇÜK, MİNİK BEYİNLERE cUMHURİYETİ VE SEVGİLİ ATATÜRKÜMÜ NAKIŞ NAKIŞ İŞLEMENİN HUZURU VE GURURUNU YAŞIYORUM.o MİNİCİK AĞIZLARINDAN CUMHURİYET KELİMESİNİ DUYMAK BANA AP AYRI BİR HAZ VERİYOR...cUMHURİYET ÇOCUKLARINI YETİŞTİRDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM..
sizinle gurur duyuyorum
sizi tebrik ediyorum ÖĞRETMENİM
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
ne mutlu türküm diyene nice cumhuriyet bayramlarına barış ve huzur içinde
-
zekası doktor tescilli birisi diyorki :''Biz o savaşı hiç kazanmadık kazananlar belli şu an dışa bağımsız ileri ülkeler biz o savaşı kaybetmişis aynı afganistan gutemala ırak ve benzeri 40 kadar ülkede olduğu gibi kendi yönetimlerini yerleştirip topraklarıda bırakıp gitmişler''
-
atamızı saygıyla anıyoruzzzzzzzzzzzzz
Drift Religion
fatih şubesi
-
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler