Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
mesala ben kurtları ozelikle bozkurttu örnek alırım ve severim ozgürdür hürdür ailesi ve dostları için yaşam ortamı için yeri gelir canınıda verir yaşamak için öldürür yaşamak ve yaşadıgı bölge için savaşır çok örnek alıncak insandan hayvandan daha dürüst ve dogrudur yalan dolan yoktur düzbir cizgidedir alengirli işlerle ugraşmaz....ASİLDİR ASİDİR HÜRDÜR EVCİLLEŞTİRİLEMEZ burnuna halka takıp oynatamazsın türk mileti gibidir o yüzden bizim örnek aldıgımız hayvandır ama cok insan gibi halka takamazsın burnuna
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
paylaşım için coook tşklr arkadaşlar
nereye gidecegini bilmiyorsan hangi yoldan gittiginin önemi yok....[COLOR="Purple"][B][I]:bounce:[/I][/B][/COLOR]
konuyu zevke okudum.emegine sağlık.
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Harika paylaşım, teşekkür ederim...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
söyylenecek tek kelime bulamıyorum harika tebrikler
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
harika bir hikaye olmuş .kurtların içinde bozkurt' un yeri daima ayrıdır . asalet demektir .
türklerin bozkurt u benimseme sebebi yukarıda yazılmıştır . kimisi ( avrupalılar ve bazı hainler ) türkleri asena ( dişi kurt ) tan gelip yani bir hayvandan gelen ırk olarak tabir eder şiddetle karşı çıkarım bu yoruma , türkler bozkurttan gelmez özellikleri sebebi ile bozkurt u benimser . o yüzden türklüğün simgesi bozkurttur
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
2 kere göndermısım mesajı özür diliyorum
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
evcilleştirilemeyen, ne burnuna halka ne de boynuna tasma geçirilebilen, özgürlüğü elinden alınamayan tek hayvan kurt değildir. asyanın dağlarında da bozkırlarında da, ormanlarında da nice asil hayvan vardır. her neyse Rabbim Türk'e sadece lafta değil icraatta da devam-ı asalet, devam-ı izzet, devam-ı hürriyet ihsan etsin.
Zalim olsa ne rütbe bi perva yine bünyad-ı zulmü biz yıkarız
Merkez-i hâke atsalar da bizi küre-i arzı patlatır çıkarız
bi arkadaşım vardı kıt bilgisiyle kurtlar leş yemez dedi hahahaha çatır çatır leş yer her hayvan kurtta dahildir zira çok defa görülmüştür leş varken canlı avına çıkmazlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)