İtiraf ediyorum.(yukarıda 12 yaşımdaki yediğim halt değil!!!)
Memlekette motora binerken polis ceza yazmasın diye çenesiz kask takıyorum ve ekipmansız geziyorum.
İtiraf ediyorum.(yukarıda 12 yaşımdaki yediğim halt değil!!!)
Memlekette motora binerken polis ceza yazmasın diye çenesiz kask takıyorum ve ekipmansız geziyorum.
İtiraf ediyorum bisiklete kucukken cok bindigim halde 15 yas ile 20 yas arasindaki o 5 senelik surede bisikleti hic kullnmadim ve surmeyi unuttum ;)) 20 yasimda buyukadaya gittik esimle daha ilk tanışma zamanları soyle binerim boyle binerim derken binemedim ya la ;)) sonra ayni gun inat edip tekrar bindiydim ama o iki uc saatlik sure de yasadiklarimi bir ben bilirim ;))
Birisinin cesaretle bunu postlaması gerekliydi , o kurban bendeniz oluyorum neyse.
itiraf ediyorum gecenin bi saati ferdi babayı son ses ben açtım. karanlık gecelerimin yıldızı sensin bir gün gerçek olup gelemez misin.. aah aaahk
Itiraf ediyorum bir bira beni sarhoş eder
6 aydır işsizim ve motosikleti aldığımızdan beri en az 6-7 bin lira masraf yaptık. sanırım motosiklet aldığımız için pişmanım. :'(
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
İtiraf ediyorum
Yediğim haltları itiraf edecek g*t yok..
Benle mezara gidecek tümü..
Bide tekilayi icip motor kullaninca basinca gaza basasin gelio durunca ayaklarin yok sanki...
Bunu itiraf etmek lazimdi.
Asker de beni sürgün eden ş.siz tugay komutanı, Fetöcüymüş.İçeri alınmış, hadi bakalım başarılar..
İsmimin Erdost olması mi seni rahatsız etmişti ş.siz..
Ben depo kapağını uzun bir süre ciddi ciddi acamamistim. Benzin alacagim zaman pompacilar acar kapatirdi. Bir gün depo kapağını açamayan pompaciya denk geldim. Uzun uğraşlar sonucunda marketten çıkan bir adam açmak için yardıma geldi. Sonra onu bekleyen araçtan bir adam daha geldi. Olduk mu motorun başında dört kişi...
En sonunda benzinlige gelen motor kullanıcısı açtı depo kapağını
Motoru ilk aldığım zamanlarda benle billur geçip beraber bana güldüğümüz arkadaşı 2 gün önce motorla gezdirdim.Yolda benzin yedeğe düştü(kasten doldurmadım) ve motoru durdurup'yedekteydi oda bitti a.q' dedim ve arkadaşı benzin almaya yollayıp kendim motorun başında biraz ense yaptım .Arkadaş geldi benzini doldurdum ve devam ettik.Arkadaşa söylemedim ama diğer arkadaşlara anlatıp bide onla billur geçtik :D
Söz yarın arkadaşada itiraf edecem
motoru ilk aldığımda 2-3 gün korkudan binemedim.. sonra denemek istedim çalışmadı servisi felan aradım.meğerse ayaklık açıkmış
cigara içiyorum (babamdan gizli), bir kere de kırmızı da geçtim sanırım
herkes bir jesse james, billy the kid yahut calamity jane mi bu melmekette?
ve bir tek ben mi garry cooper abim[/URL] gibi iyi aile çocuğuyum yahu
bundan kelli yere tüküreceğim ben de
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)