Itiraf ediyorum.
Üniversiteye ilk başladığım zaman öğrenci işlerinden yetkili abla hazırlık sınıf listelerini a4 olarak duvara asmislar. 3 katli apartman düşünün apartmanin her katinda 10 dan fazla sinif ve en az 20 kisilik sınıflar. O hengamede duvardaki kağıtları çıkartıp elime alıp kendi ismimi tek tek kontrol edip yanimdakine tanimiyorum verdim.. olay büyüdü ve el el gezmeye başlayınca kağıtlar...
öğrenci islerinden meşhur abla geldi ve o ses kulaklarimdan gitmez... Nasıl bağırıyor. Kim başlattı diye tekrar tekrar sorduğunda ses etmedim ) beni işaret etti parmaklarıyla gruptan baggzilari ama ben o sınıfını öğrenmiştim ve sivisiyordum...
Sonra sinifima gittim ve ilk ders tanisiyoruz. Ben kendimi tanıtırken biri " aaa sen su az önce ortalığı karıştıran kız değil misin" demesin mi...
Bizim o hoca ışte.. sünger gibiydi mübarek. Derse hep bir kac yuvarlamis gelirdi. " ben çok mu merakliyim burda size gelip ders anlatmaya su saatte , birami içip saz çalıp türkü söylemek varken " derdi.
Adam, cok iyiydi. Devamsızlıktan kaldiydim bırakmamıştı devamsızlıktan )) Bir gün derse girdim." Aaa oluroyle sen hayattamiydin yaa" dedi. O günden sonra istikrarlı devam etmistim))
Her sene öğretmenler gününü kutlardim. ( 6 yillldir )Ta ki geçen seneye kadar... aşkını itiraf etti...
Bu da böyle bir itiraf tabi. Ne yangınlar ne üzüntüler.
Depresyondayım
vucut geliştirmeye başla dostum. bu sporun en güzel tarafı burada. konu linki http://www.motosiklet.net/forum/hobi...-oglanlar.html yada depresyondakiler diye bi konu da açabilirsin
16 yaşında 65 kilo iken başladığımda 85 kilo parçalı vücut yapmıştım 8 ay içerisinde. 40 cm kol yapmıştım o yaşta. Göğüs yapım çok güzel tek eksiğim omuzlarımdı. Leg Presste belim boşlukta kalmıştı şov için 1 2 kez 350 kg civarında basmıştır ya herkes işte bende yapınca ortamın gazıyla beli sakatladım spor hayatı bitti fizik tedavi gördüm sonrada toparlanamadım spor konusunda... Birde dizlerimin bu haliyle uzun bi süre ağırlıklara girmem de hayal olacağı için uzak durmak zorundayım. Konuyu da takipteyim her zaman ki gibi çok bilmiş arkadaşlar karıştırmış konuyu :D sanada bu sporda başarılar
Hayattan hiçbir tad almamama rağmen hayatımı bitiremeyecek kadar korkağım da.
Motorun bujilerini değiştirirken sökmediğim hava filtre kutusunun vidasını 25 dakika aradığım için kendimden çok utanıyorum.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Motosikletin kontağını yaklaşık 24 saat açık unutmuşuz, akü bitmiş. Bugün ayak marşıyla çalıştırmaya uğraşıyorum. Basıyorum basıyorum marş almıyor. İnceden yorulmaya da başladım, sonra gözüm bianda kontak anahtarına çarptı. Evet kontağı açmamıştım ve o yüzden çalışmıyordu. Açtım, bastım tek vuruşta çalıştı
Itirafffffff..... bu motor kac yakiyor acaba dedigimde hep depoyu fuller tripmetreyi sifirlar. Bir sonraki benzin alımına kadar niye tripmetreyi sifirladigimi unutur. Benzini alınca tekrar sifirlarim ve bu döngü böylece sürer giderken o meşhur soru sorulur...
km de kac k yakiyor ???
BILMIYORUM
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)