TÜRK ÖĞÜN,ÇALIŞ,GÜVEN
saat suan 20:30 ve günlerden cumartesi ve ve ben işe daha yeni geldim sabaha kadar çalışıcam....
YoK öLe BiSey aMa GeL..!!
YA BEH HAAPAYIM SABAHIN 8 inde geldim sabah 8 e kadar burdayım allahtan internet var
beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir
bende full müzik dinliyorum net 12 de kapanıyo..birde sey var sirketin telefon hattı
bende bugün işteydim.dün patronun son dakka kararıyla bugünde çalıştık.sabahın köründe kalkmak zorunda kaldık.hevesimiz kursamızda kaldı.ama görüyorumki şanslıymışım.bu saatte çalışanlar var.
öleceksin ve cihan arkadaşlar,ne iş yapıyosunuzki bu saatte iş başındasınız
ben cnc operatörüyüm ve suan 2 makinada yatıyo beni bekliyolar bende motosiklet.net te geziyorum
motoru dağıtmışın.onla ilgili topici okudum.galiba çalıştığın yer babanın.makinelerin başında deilde pc nin başında olduğuna göre.
valla bende işteyim nette takılıyoruz işte akadaslar ben az önce üye oldum. çok yakında ilk motorumu alcam insallah bana tavsiyede bulunacak arkadaşlara simdiden tesekkürler.(scooter)
valla bende işteyim nette takılıyoruz işte akadaslar ben az önce üye oldum. çok yakında ilk motorumu alcam insallah bana tavsiyede bulunacak arkadaşlara simdiden tesekkürler.(scooter)
Geyik buldunuğunuz yerden hiç çıkmıyorsunuz valla ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Arkadaşlar neden çalışmayalımki Ülkemiz ve Milletimiz çokmu zengin
Ayrıca Dikkat ediyorumda Pazar günleri dükkanların % 80 kapalı neden kapalı olsunki.
Sanırım özel sektörde çalışan haerkes işbaşında
Hakan02, zaten bizde çalışmayalım demedik ki, sadece kimler çalışıyor dedik... Pazar günleri dükkanlar açık artık ama Adıyaman'da kapalıysa onu bilmem...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Yıllardır yanlış bilinen bir gerçek...federal, çalış kardeşim işleyen demir ışıldar
Çalışan demir aşınır... Doğrusu bu...
Ben çalışmıyorum... Kimse beni çalıştıramaaaaaazzzz.....
Yıllarca çalıştım yeter artık... BEN EMEKLİYİM... BEN EMEKLİYİM... BEN EMEKLİYİM... BEN EMEKLİYİM...
Doktor nerede kaldı gene sıyırdım... gene sıyırdım... gene sıyırdım...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
bende persembe gecesi bir cıkdım bayramda sonra pazartesi iş başı 2 hafta sonra gene 20gün senelik izine çıkıyorum ama zeytin toplamaya yağmurlu günlerdede yat emri uyğulanıyor bende böyle işte ekmek parası ne yaparsın
şaka bir yana o toplu sürüsler neydi öyle ya allah korusun kaç motor birbirine girmiş öyle aman ALLAHIM olmaz öyle şey
bugünde çalışıyorum, hayat ne güzel , hep çalışıyorum, tembel olmaya vakit yok...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
en azindan oglene kadar herkes calisiyor sanirim
çalışıoruz abicim , ayne dün gece saat 00:00 a kadar olduğu gibi.........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)