Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bunuda yazmam lazım güzel bi gelişme

REKLAM ALANI
    holy_diver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL750
    daha önceden işte üstün ırk diye bi yazım olmuştu bi müddet sonra ikitekerde açtığım topiğe gelen karşılıklı dostane yazılarla olay tatlıya bağlandı bunuda sizinle paylaşmam gerekiyordu

Yardbird
    Katilimci Uye

Posted: Tue Oct 18, 2005 9:02 am Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Holy kardeş, ''bu siteden beklentin varsa '' kelimelerinden benim anladığım şu:Eğer bu kampanyaya bizden ,bu siteden de bir destek bekliyorsan....
    Gereksiz yere gerginlik oluyor.İnsanlar sana sabırla anlatmaya çalışmış.Ama sen önyargıların sebebiyle direnmişsin.
    Olsun olur böyle şeyler.Yazı dilinde vurgu yok..Yanlış anlamalar olabilir.Ekrandaki 3-5 harfle kavga mı edeceğiz?
    Sakin olun biraz...
    Herkese sevgiler ...

Back to top

sbank
    Tecrubeli Uye

Posted: Tue Oct 18, 2005 1:10 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Sevgili Holy_Diver

Sanırım yazılanları negatif bir bakış açısı ile okuyarak algılamışsınız. Yeni bir gurup içersindesiniz ve bu gurubun yazılı olmayan bazı temayülleri olabilir. Mesela siz forumu açtığınızda yardımın direk kendi sayfasını adres olarak bir iki cümlelik açıklama ile eklese idiniz bu tartışmaların hiçbiri gerçekleşmeyecekti. Veya sonrasında size gelen iyi niyetli ve bence gayet nazik sayılabilecek uyarılara gerekli düzenlemeleri yaparak cevap verebilseydiniz sizde amacınıza ulaşabilecektiniz. Şimdi ben size gelen ilk yazıları farklı bir pencereden yorumlamak istiyorum. İlk mesajı foruma ben attım ve dedimki: Quote:
    Hiç birşey anlamadım. Etkinlik nedir. vs biraz açmak daha uygun olmazmı.
    Hiçbir art niyeti olmayan bir şekilde konuyu açmanızı ve açıklamanızı rica ettim. Siz sonrasında ilgili yardıma aracılık eden kardeş dost bir sitenin web adresini gösterdiniz. Ama ana sayfasında bu yardım ile ilgili tek kelime yoktu. Oysa sizin bize vermeniz gereken ilgili yardımın konu olarak işlendiği sayfa idi. Peki sevgili Basut ne demiş ona bakalım: Quote:
    Sevgili Holy_diver,
    Eğer bu siteden bir beklentin varsa lütfen etkinliğinizi açıkça sitede yazınız. Bizleri başka bir siteye yönlendirmeyiniz
    Hitap tarzı sevgili arkadaşım diye başlıyor ve ona rağmen son derece saygılı bir şekilde siz diye son buluyor. Bunda ne varki tepki verilecek. Ayrıca bu siteden bir beklentiniz var ise denmesindeki amaç bu yardıma katılım değilmi. Evet herhalde bu forumu açmanızdaki amaç ikiteker üyelerinin de bu yardıma katılım göstermeleri. Değilmi? O halde sizinde yapmanız gereken ya ilgili sayfayı direk buraya yapıştırmak veya ilgili sayfaya direk ulaşılabilecek adresi yapıştırmak olmalıydı değilmi? Direk olumsuz okuyup olumsuz yaklaşmanız neticesinde birde belki daha yeni üye olduğunuz için birtakım tepkiler geldi. Yeni üye olunan bir toplulukta daha ilk girişinizde ve topluluğu hiç tanımadan negatif eleştirmeniz bence doğru değil. Ayrıca burası bir forum ortamı. Herkes kendi yazdığından sorumludur ve son derece demokratik çalışan bir sitedir ikiteker. Yani benim yazdıklarım beni bağlar diğer arkadaşların yazdıkları kendilerini. Aslında başlangıçta benim ve Basut arkadaşımızın yazdıkları belki forumlarla yeni tanışıklığımız dolayısı ile size yol göstermekten ibaretti. Ama siz bunu aldınız öyle bir yorumladınız ki sanki size tepki veriyoruz. Yok öyle bir şey gerçekten. Sadece genel bir temayül gereği başka bir siteyi adres olarak gösteriyorsanız ilgili adresi üyelerin aramasına ve zaman kaybetmesine gereksinme duymayacak şekilde göstermeniz ve hatta ilgili forumu siz açıyorsanız bir iki cümle ile daha açıklayıcı bir şekilde açmanız o kadar. Lütfen sitemize husumet ile bakmayın Husumet ancak yanlış anlamalara ve gereksiz tartışmalara sebep olur. Sadece farklı bir pencereden bakış sağlamaya çalıştım. Umarım faydalı olmuştur.

Sevgiler

Back to top

sbank
    Tecrubeli Uye

Posted: Tue Oct 18, 2005 1:18 pm Post subject:

Sevgili Holy_Diver

Ayrıca sevgili Basut'un bir tek cümlesini istediğiniz şekilde yorumlayarak yanlış bir takım sonuçlar çıkarmanız ve akabinde yazdıklarınız dolayısı ile sanırım kendisine bir özür borcunuz var. Ama bu tabii ki sizin kararınız ve sizin vijdan muhasebeniz olacaktır. Hiç kimse sizi bu konuda zorlayamaz. İlgili yazınız şöyle idi.: Quote:
    Ayrıntılar çok fazla olduğu için yazılan şeyleri buraya taşımak istemedim bu sitede sadece üyeyim diyer motosiklet sitelerinede üyeyim anı nicki kullanıyorum isteyen kontrol ede bilir. bu organizasyona katılan üyelerin hiçbirinin kazancı yok sadece yardım yaptığımız insanların karnı doyucak amatör ruhla yapılan böyle bi işe böyle yorumlar çok garip. İnsan karşısındakini kendi gibi görürmüş.

Tekbir cümleden bu kadar ciddi ithamlı sonuçlar ancak yanlışlıkla ters yorumlanması neticesinde olabilir. Yanlışın neresinden dönülürse bence büyüklüktür ve erdemdir. Özelikle son cümlede ilk açıklamalarınız ışığında kasdedilen herhalde sevgili Basut gibi. Bence çok üzücü bir yaklaşım.

Sevgiler

Back to top

holy_diver
    Yeni Kullanici

Posted: Wed Oct 19, 2005 5:02 pm Post subject:

sbank doğru söylüyorsun verdiğim tepkiler aşırıya kaçtı kendimide yanlış ifade ettim konuş ma diliyle yazı arasında baya fark oldu kırdığım ve kusur işlediğim kişilerden tekrar özür diliyorum. Bilinç altımdaki altımdaki önyargılardan dolayı yazılanları farklı algıladım tekrar özür diliyorum. VE bana karşı SABIRLI davranan herkezden özür diliyorum

sbank
    Tecrubeli Uye

Posted: Wed Oct 19, 2005 5:37 pm Post subject:

Sevgili Holy_Diver

Hal Allah bende özür dilerim. Belki en son yazdığımın yarısını önceden yazsaydım ,ilk mesajımda biraz daha açıklayıcı olabilseydim böyle yanlış anlamalar olmazdı. Aslında bende sizin gibi tek cümle ile geçiştirmişim Sevgili Basut'da. Lütfen sizde bizim kusurumuza bakmayın. Bende kendi adıma sizden tekrar özür dilerim.

Bu arada aramıza hoşgeldin sevgili Holy_Diver

Back to top

BaRa
    Tecrubeli Uye

Posted: Wed Oct 19, 2005 5:50 pm Post subject:

Belkide gösterdiğim tepki aşırıya kaçmıştır. Bende Holly den özür dilerim. Fakat özelinden küfür etmedim. Belki küçük bir kaç hakaret olabilir ama küfür etmedim..

Hem ben bu forum un kaka çocuğuyum.. Olur böyle şeyler..

Ya hep derim ya.. Ben bu forum u seviyorum.. Basut uyla, erosuyla, sevgili DD siyle v-storm uyla, dr-dakar ıyla, xbikerıyla adı aklıma gelen gelmeyeni yada beni eleştireni yada eleştirmeyenleri ile.. Bir bütün olarak kabul ediyor ve seviyorum.. Dedim ya MAHALLECİYİM İŞTE

Back to top

holy_diver
    Yeni Kullanici

Posted: Thu Oct 20, 2005 4:33 pm Post subject:

neyse geçmişte kaldı artık daha açıklayıcı olucam bara beni en çok senin verdiğin tepkiler üzdü nede olsa meslektaş sayılırız hem seninle hem babanla

Back to top

stratus
    Yeni Kullanici

Posted: Thu Oct 20, 2005 4:58 pm Post subject:

bu siteyi seviyorum..helal olsun arkadaşlar..
    sadece takip ettim..ama inanın içimden böyle temiz bir sonuç çıkacağını tahmin ediyordum..çünki bizler ikitekerciyiz..
    SAÇLARININ OKŞANMASINI BEKLEYEN...
    XL650V TRANSALP.....HONDA....
    gürbüz okatan..34 UFA 46....O RH(+)...

Back to top

BaRa
    Tecrubeli Uye

Posted: Thu Oct 20, 2005 5:09 pm Post subject:

holly. tekrardan kusura bakma. hani bazan eşref saati oluyorda insan direnip direnip patlıyor ya.. öyle bişey işte.. neyse geçti gitti..

Ben bunu herzaman dosta düşmana kırdığım yada kıran herkese söylüyorum..

BEN BU FORUM U SEVİYORUM.. HERKESİYLE HERŞEYİYLE..

Tabii bazı üyeler benden daha beter ya neyse

Back to top

VAP53
    Tecrubeli Uye

Posted: Thu Oct 20, 2005 5:30 pm Post subject: SAĞDUYU

Ne diyeyim ki boylesi bir durumda?

Sağduyunuzdan dolayı tebrik eder, yanaklarinizdan KOCAMAAAAAN operim. Sizleri SE - Vİ - YO - RUUUUUUM...

V.Ahmet PINAR - IST.
    En-Rider
    R 1100 R
    10. Köy "IKITEKER"

Back to top

Yardbird
    Katilimci Uye

Posted: Fri Oct 21, 2005 12:05 am Post subject:

Keh keh!!
    Ağlıycaz be ya nerdeyse.. Susun artık.Salya sümük gidicez vallahi...
    Bu kadar duygusallık motorcu adamlara yakışır mı?

Back to top

BLAU
    Katilimci Uye

Posted: Fri Oct 21, 2005 9:58 am Post subject:

Kaliteli insan olmak çok güzel İnsanın hatasından dönmesi kadar erdemli bir şey daha ne olabilirki

Helal olsun

Grkm
    Tecrubeli Uye

Posted: Fri Oct 21, 2005 10:04 am Post subject:

holy_diver wrote:
    sbank doğru söylüyorsun verdiğim tepkiler aşırıya kaçtı kendimide yanlış ifade ettim konuş ma diliyle yazı arasında baya fark oldu kırdığım ve kusur işlediğim kişilerden tekrar özür diliyorum. Bilinç altımdaki altımdaki önyargılardan dolayı yazılanları farklı algıladım tekrar özür diliyorum. VE bana karşı SABIRLI davranan herkezden özür diliyorum

Bu sitede bir enteresanlık kesin var. Labaratuar ortamında da inceledim 27. girişten sonra duyu, algılama ve olaylara yaklaşımlarda ciddi farklılıklar oluşuyor. Adam foruma yukarıdaki alıntıyı yazmakla kalmadı, forumda okumamış olabilirler diye aynı mesajı konunun müdahillerine PM'den tekrar göndermiş.

Grkm wrote:
    Holly, senin durumundan 2 yorum çıkarılabilir.
    1- Siteyi ve sana verilen yanıtları anla(ya)mamış / yanlış anlamış olabilir. Daha sakin olarak tekrar değerlendirdiğin zaman art niyet olmadığını farkedecek olabilirsin.
    2- Hakikatten, fitne - fesat - polemik maksatlı yazıyor sonra geçip karşısına pişkin pişkin sırıtarak izliyor olabilirsin.

Yazdığıma pişman oldum , adam bu kadar incelik gösterince.
    Ama dediğim gibi bu site insanı böyle yapıyor. 27. giriş sonrası (sadece ana sayfayı açıp kapatmak yeterli oluyor ) etkileri bunlar. Tekrar hoşgeldin...

xbiker
    Tecrubeli Uye

Posted: Fri Oct 21, 2005 10:28 am Post subject:

Yahu Bayılıyorum " İKİTEKER.ORG "'a

Gidin bakın bakalım malum internet sitelerine, birisinin zırt dediği 10 sayfa tartışılıp, sonuçsuz bırakıyorlar...

ÇOCUKLAR.......HARİKASINIZ.......

www.ikiteker.org dan alınmıştır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    olayın tatlıya bağlanması güzel bir olay ,sonuçta hepimiz kardeşiz bilakis motorcuyuz

holy_diver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL750
    eyvallah abi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler