haritayı verem denize atam bulsun seni erhan ağam
haritayı verem denize atam bulsun seni erhan ağam
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Kaloriferin üstüne koyarsanda pişmesin hayvan
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
hayır hayır kaloriferin üstüne koyma yakın bi yere koy ama bu kaloriferin dibi olmasın
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
walla kalorigerin üstüne koydum ama su yine de ısınmıyor kafaları yicem hayvan küfür biliyorsa ne küfür etmiştir bana bilmiyorsa da öğrenmiştir ve yine ediyordur...
neyse Allahtan yemek yemeye başladı.
Hocam ; bu hayvanlarda kış uykusu muhabbeti var. Eğer ortam da soğuksa uykuya çekilmiş olabilir.
Böyle bir durumda da pek bişey yemez zaten...
Evde sıcak olabilecek en iyi ortamda tut.
Ben geçen sene kız arkadaşıma almıştım. Öldürdü hayvanları. O kadarda masraf yaptıydım
kaplumbağalardamı kış uykusuna yatıyormuş?
şansa bak bi hevesle kaplumbağa alıyosun akşam eve getiriyosun, kış uykusuna yatıyor, 6 ay irtifa yok
GKN MOTORS
Öyle anlatıyorsunuz ki sanki kış uykusuna yatmayınca sabah gazeteyle terlik getiriyor hayvan
Kaplumbağanız kışın da uyumasın istiyorsanız çözümü çok basit. İlk önce bir akvaryum alıyorsunuz, sonra akvaryumun yarısını üzerine çıkıp dinleneceği kayalık bir alana çeviriyorsunuz. Daha sonra akvaryumun suda kalan kısmına termostatlı bir ısıtıcı koyuyurosunuz su sıcaklığı en az 24 derece olmalı. En önemlisi ise akvaryumunuzun devamlı sıcak olan bir odada olması, yani kaplumbağa su yüzeyine çıktığında üşüyorsa eğer ozaman yinede uyur. Oda hep sıcak olmalı ki kapluşunuz hep eğlensin hep yüzsün
Tekirdağ-Çorlu
Ya bu mahlukatlar uyumak için bahane arıyo desene ....:D
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
kaplumbağanın etrafını garip beyaz bi tabaka kapladı....
ilginc bi topic...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Alper sen en iyisi o hayvancağızı bir bilene ver, helvasını yemeyelim
:( :( :( :(
öldü ya
hayvan yüzsün diye suyunu fazla koydum bi tane de adacık yapmıştım
kaplumbağam şevket bu adacığa çıkamamış garibim sanırım boğularak
feci şekilde can verdi....
vallahi çok üzüldüm...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)