Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mersin'de motorcu yok

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    yt_servan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ağustos 2008
    Şehir
    istanbul/merter
    Motosikleti
    Triumph TİGER
    Güneyde bir şehir çocukluğumun geçtiği heran adını duysam içimin kıpır kıpır olduğu şirin güzel bir şehir Mersin. Havası sıcak, denizi sıcak, insanı sıcak, anlıyacağınız herşeyi sıcak bir şehir. Komşuluk ilişkilerinin hala sıkı sıkı korunduğu, kapıların sonuna kadar açık olduğu bir anadolu kenti. Herşeyiyle dört dörtlük bir şehir.
    Bayram tatili boyunca severek gezdiğim ve mutlu olduğum bir kent. İki teker üstünde gezmeye doyamıyacağınız, ılık rüzgarın yüzünüzü okşadığı sürüş keyfine doyamıyacağınız bir kent. Yollarda motorcusu eksik olmayan sürücününde motorculara saygısı olan bir kent.
    Sadece bir tek eksiği var Mersin'in Mt üyesi misafirperver motorcusu yok. Üzülerek söylüyorum ama Mersin MT artık gerçekten yok. Bu kadar motor sürücüsünün bol olduğu bir yerde Mersin Mt'den hiç kimsenin bize hoş geldin dememesi bizi açıkça üzdü.
    Koskoca bir kentte sadece Yürekçe (Sencer) arkadaşımızın (kaldıkı olda kendini Mersin Mt'den saymıyor ben sadece Mt üyesiyim diyor) bizi karşılaması ve gezdirmesi insanın Mersin Mt güvenmemesi gerektiği düşüncesini hissediriyor.
    Mersin'e gidecek olan arkadaşlara tavsiyem Mersin Mt'ye güvenmeyin ya yanınıza bir harita alın ya da sencer'e (yürekçe) ulaşmaya çalışın.

    Keyifli sürüşler
    Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın

    Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    16 Eylül 2008
    Şehir
    MersiN
    Motosikleti
    F5SS&CBR125
    mersin mt den sayan kendini bi ben varım.ama abicim bayrama denk geldi.sizede tanışmak isterim demiştim.ama maalesef bayramdı.şehir dışındaydım

  3. #3
    By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Aralık 2006
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    GT250R
    "Mersin mt artık yok" yorumunuza katılıyorum ama "Mersin'de motorcu yok" başlığı pek hoş olmamış.

    Mersin genelde dışarıdan göç alan bir şehir.Bayramda doğal olarak herkes (bende dahil) şehir dışında ailesi ile birlikteydi.

    Mersinde hala motorcu yok diyorsanız Türkiye'yi dolaşan efsane motorcu Ümmet Perkitan'ı Mersin'de daha önce 3 kez kim karşılamış ve misafir etmiş, lütfen kendisine sorunuz...
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

  4. #4
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ocak 2007
    Şehir
    adana
    mersine gittiğimizde sağolsunlar sencer, hüseyin ve ismini anımsayamadığım bir iki arkadaş daha karşıladılar, ilgilendiler.başka kimseden ilgi yoktu.o dönemde buraya yazan birçok mersinli vardı.sağlık olsun, az olsun öz olsun


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler