sizleri sevmem için çok neden var.....
arkadaşlar herşey çok güzeldi diyebilirim...
aynı ortamda olmak...
sizlerle karşılıklı oturmak...
o gülen ve içten yüzlerinize bakmak...
pozitif elektriği almak...
nacizane klavyelerinden tanıdığım siz değerli insanlarla ortak saatler geçirmek ....
benim için büyük bir zevk ve şereftir...
gözlerinizdeki ışığı gördüm....
kalbinizdeki sıcaklığı hissettim...
hepinizin kendi dünyalarınızda başarılı...sevgi ve saygıya layık düzgün insanlar olduğunuzu düşünmekteyim....
güzel olan şuydu...farklı ortamların...farklı dünyaların...farklı kültürlerle büyümüş....farklı ambianslar yaşamış...ortak yönü sadece motorsever olan insanların yılların dostluklarına taş çıkarırcasına...kaynaşması ve aynı oksijeni paylaşması bence....
başta....evsahibi...kobayashi...tophane civarlarının ağır abisi sevgili altuğ kardeşim....başta kuyuya taşı atan sen olduğun için teşekkür ederim...biz nacizane taşı çıkarmaya çalıştık...seni seviyorum
biscuit abi yerinde duramayan kıpır kıpr adam...kalp temizliği yüzüne nur olarak yansımış...güzel insan...yengemizle uyum içerisindeki örnek eş...çok konuşanın kalbinin temiz olduğu tezinin kanıtı...bonkör insan...seni seviyorum....
morpheus...kardeşim...karizmatik ve gönül insanı...ortamların ağırbaşlılığıyla dikkat çeken sevgi kelebeği...her ne kadar kaynaşma ve fokurdama ambiansı yakalayamasakta....seni seviyorum...
dejavu...temiz kalpli...gezi saati kayışı kopan bahtsız dostum...efendilik konusunda bayrağı kimseye kaptırmayan adam...seni seviyorum....
Tar-kan dostum...merhabalaştık ama....gözündeki ışığı ve pozitif elektriği gördüğüm yakışıklı kardeşim...seni seviyorum...
necef...dostum...abi senide seviyorum ama tanışıp tanışmadığımızı bile farkedemedim...hakkaten sen kimdin abi..uzaklarda tavla yapıyorsun fotoda..nası kaynaşalım abicim...el ense formatı bidaki geziye kısmetse seni seviyom
scuba...dostum...ortama geldiğinde zaten karakterinle kendini belli ediyorsun...tam bir yaşam ombudsmanı...zerafet uzmanı...seni seviyorum
ahmet 600f...dostum gelip gelmediğini anlayamadım...takım elbiseli numune bendim...gelmemiş olsanda seni seviyorum...
miya+3 bir grup vardı skull erhanın oralarda...fazla kaynaşma fırsatı yakalayamadığım...selam ve sevgiler...tanımadığım birini niye seveyimki dimi..şaka şaka...şu gözlüklü abimizmisin dimi...
black red... ne varlığını ne yokluğunu anlayabildim...senide seviyorum...
zpoint...güleryüzlü güzel kalplikız...ortamların neşe abidesi...seni seviyorum...
zuhtupasa...babacım sende değerli birisin...karşımda daha küçük birini beklerken ağır abi çıktı şaşırdım...seni seviyorum...
cabrıolett...abi yaşam gurusu ve oturma kalkma üstadı...her hareketin mantık ve buram buram beyefendilik kokuyor...örnek alınacak insan...abi stıcker ücretlerini ben tahsil ediyorum....seni seviyorum...
binzat baba...miya ve baronu iyi dağıttın ...gözlerden kaçmadı...biz geyikteydik abicim...seni seviyorum...
baron 985...sevgi kelebeğimiz...orda olmandan büyük mutluluk duydum...sana bmw1200 yakışır dostum...seni seviyorum...
e-erdun abi...güzel insan...sevimli muhasebeci...candy man...olgun insan...senide seviyorum...
federal...bülentim sohbet boyunca yanımdaydın...sağol...çok şey paylaştık...beni eve bıraktın ve zincirlikuyudan aldın sağol...arabanı ve seni çok seviyorum...
rüzgar sevdalısı...hasanım sana laf yok baba...sen yakışıklısın doğuştan yırtmışsın yani...o ne gözler abi sana aşık olmayacak biri yoktur herhalde...ne yazıkki erkeğim hasanım...hormanlarım buna müsade etmez...kız olsam dakka düşünmem...seni seviyorum...
nunu abi...fuat baba...sen varsan sohbetler daha bir çekilmez pardon! neşeli oluyor fuat baba.2 ay önce battım diyodun şimdi yine dimdik ayakta gördüm seni...taaaa nerelerden sevgili oğlunla kalkıp geliyorsun ya...orda oluyorsun ya...helal olsun sana...sen bizim herşeyimizsin fuat abi...seni ve sevimli oğlunu çok seviyorum...
bıloo...baba sende çok şekersin ya...ama manitayla gelmenin azizliği bu...manita yanında hareket oranı sıfır...karizmayı bozmayım falan hatunu yalnız bırakmayım falan...küçük bir ybr muhabbeti yaptık...oda yeter dostum ...seni seviyorum...
conguerror...fatih kardeşim...sanada merhabalar...orda olmandan çok mutlu oldum...rüzgar sevdalısıyla kanki olmuşsunuz...ne güzel...seni seviyorum...
mertmertmert...dostum makina başında coşuyon benimki...ama sohbette valla süt dökmüş kedi gibisin babacım...çok düzgün karakterli birisin...tanıştığıma çok sevindim..geziye gelmeseydin idam sehpan hazırdı.....seni seviyorum...
peril...candy girl...sevgi kelebeği...ortamların sevimli bıdığı seni..tatlı şey...yanaklarından makas almamak için kendimi zor tuttum...seni hep sevdik...
savaşxxl...baboş...dünya tatlısı şeker insan...ikimizinde ortak yönü ayıcık olmamız...hatta bir oluşum başlattık...koca ..tlüler derneği...abi biraz az ye...hadi ben stresden yiyom......abimiz regal raptor motorlarının bayiliğini almış...hüküm buyuruyorum...motorlar bundan sonra ondan alına......heheheheh ...senide seviyom
bir sarışın ablamız vardı hep merhabalaşıyoruz...onuda çok seviyorum
x9 evo dostumm...güzel şeyler paylaştık...ilk defa tanışmamıza rağmen çok elektrik aldım...seni seviyorum...
deamon abi...arvasi abi...carzydevil abi sizler geziye gelemesenizde başımın tacısınız...
bbrr...paşam...barış abim...amerikan güreşçisi formatlı korkunç görünümün altında yatan bir sevgi kelebeği var...aşk böcüğü...marmarisin gülü..uğruna ölüme gidilecek insan...reis...kanki...güzel insan...olgun karakter...hayat tecrübeli...kızı gibi kendiside sevimli...ama eli ağır...taaa marmaristen gelip mete han kardeşini de görmeden gidermi bitanem...seni seviyorum barış abi... (bak en çok yalakalığı sana yaptım.kıymetim biline)
sitenin sahabı skullum...dostum şeker insan...ilk bakışlarımızda bayağı gülüştük birbirimize...ben yaptığım afacanlıkların verdiği utançla kikir kikir güldüm...kesinlikle soğuk biri değilsin...aksine çok sıcakkanlısın...hatta dünya tatlısısın...seni seviyorum...
evet arkadaşlar sizleri sevmem için gerçekten çok neden var...bu cümleyi söylerken burnumun direği sızlıyor...sizleri gerçekten çok seviyorum...yazmayı unuttuğum arkadaşlarım varsa af diliyorum....
eşim...kızım...ve sizler beni hayata bağlayan 3 nedensiniz......
mete han
537 335 22 33
mete_han27@hotmail.com