Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

...SİZİ SEVMEK İÇİN ÇOOOK NEDENİM VAR....

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    sizleri sevmem için çok neden var.....

arkadaşlar herşey çok güzeldi diyebilirim...

aynı ortamda olmak...

sizlerle karşılıklı oturmak...

o gülen ve içten yüzlerinize bakmak...

pozitif elektriği almak...

nacizane klavyelerinden tanıdığım siz değerli insanlarla ortak saatler geçirmek ....

benim için büyük bir zevk ve şereftir...

gözlerinizdeki ışığı gördüm....

kalbinizdeki sıcaklığı hissettim...

hepinizin kendi dünyalarınızda başarılı...sevgi ve saygıya layık düzgün insanlar olduğunuzu düşünmekteyim....

güzel olan şuydu...farklı ortamların...farklı dünyaların...farklı kültürlerle büyümüş....farklı ambianslar yaşamış...ortak yönü sadece motorsever olan insanların yılların dostluklarına taş çıkarırcasına...kaynaşması ve aynı oksijeni paylaşması bence....

başta....evsahibi...kobayashi...tophane civarlarının ağır abisi sevgili altuğ kardeşim....başta kuyuya taşı atan sen olduğun için teşekkür ederim...biz nacizane taşı çıkarmaya çalıştık...seni seviyorum

biscuit abi yerinde duramayan kıpır kıpr adam...kalp temizliği yüzüne nur olarak yansımış...güzel insan...yengemizle uyum içerisindeki örnek eş...çok konuşanın kalbinin temiz olduğu tezinin kanıtı...bonkör insan...seni seviyorum....

morpheus...kardeşim...karizmatik ve gönül insanı...ortamların ağırbaşlılığıyla dikkat çeken sevgi kelebeği...her ne kadar kaynaşma ve fokurdama ambiansı yakalayamasakta....seni seviyorum...

dejavu...temiz kalpli...gezi saati kayışı kopan bahtsız dostum...efendilik konusunda bayrağı kimseye kaptırmayan adam...seni seviyorum....

Tar-kan dostum...merhabalaştık ama....gözündeki ışığı ve pozitif elektriği gördüğüm yakışıklı kardeşim...seni seviyorum...

necef...dostum...abi senide seviyorum ama tanışıp tanışmadığımızı bile farkedemedim...hakkaten sen kimdin abi..uzaklarda tavla yapıyorsun fotoda..nası kaynaşalım abicim...el ense formatı bidaki geziye kısmetse seni seviyom

scuba...dostum...ortama geldiğinde zaten karakterinle kendini belli ediyorsun...tam bir yaşam ombudsmanı...zerafet uzmanı...seni seviyorum

ahmet 600f...dostum gelip gelmediğini anlayamadım...takım elbiseli numune bendim...gelmemiş olsanda seni seviyorum...

miya+3 bir grup vardı skull erhanın oralarda...fazla kaynaşma fırsatı yakalayamadığım...selam ve sevgiler...tanımadığım birini niye seveyimki dimi..şaka şaka...şu gözlüklü abimizmisin dimi...

black red... ne varlığını ne yokluğunu anlayabildim...senide seviyorum...

zpoint...güleryüzlü güzel kalplikız...ortamların neşe abidesi...seni seviyorum...

zuhtupasa...babacım sende değerli birisin...karşımda daha küçük birini beklerken ağır abi çıktı şaşırdım...seni seviyorum...

cabrıolett...abi yaşam gurusu ve oturma kalkma üstadı...her hareketin mantık ve buram buram beyefendilik kokuyor...örnek alınacak insan...abi stıcker ücretlerini ben tahsil ediyorum....seni seviyorum...

binzat baba...miya ve baronu iyi dağıttın ...gözlerden kaçmadı...biz geyikteydik abicim...seni seviyorum...

baron 985...sevgi kelebeğimiz...orda olmandan büyük mutluluk duydum...sana bmw1200 yakışır dostum...seni seviyorum...

e-erdun abi...güzel insan...sevimli muhasebeci...candy man...olgun insan...senide seviyorum...

federal...bülentim sohbet boyunca yanımdaydın...sağol...çok şey paylaştık...beni eve bıraktın ve zincirlikuyudan aldın sağol...arabanı ve seni çok seviyorum...

rüzgar sevdalısı...hasanım sana laf yok baba...sen yakışıklısın doğuştan yırtmışsın yani...o ne gözler abi sana aşık olmayacak biri yoktur herhalde...ne yazıkki erkeğim hasanım...hormanlarım buna müsade etmez...kız olsam dakka düşünmem...seni seviyorum...

nunu abi...fuat baba...sen varsan sohbetler daha bir çekilmez pardon! neşeli oluyor fuat baba.2 ay önce battım diyodun şimdi yine dimdik ayakta gördüm seni...taaaa nerelerden sevgili oğlunla kalkıp geliyorsun ya...orda oluyorsun ya...helal olsun sana...sen bizim herşeyimizsin fuat abi...seni ve sevimli oğlunu çok seviyorum...

bıloo...baba sende çok şekersin ya...ama manitayla gelmenin azizliği bu...manita yanında hareket oranı sıfır...karizmayı bozmayım falan hatunu yalnız bırakmayım falan...küçük bir ybr muhabbeti yaptık...oda yeter dostum ...seni seviyorum...

conguerror...fatih kardeşim...sanada merhabalar...orda olmandan çok mutlu oldum...rüzgar sevdalısıyla kanki olmuşsunuz...ne güzel...seni seviyorum...

mertmertmert...dostum makina başında coşuyon benimki...ama sohbette valla süt dökmüş kedi gibisin babacım...çok düzgün karakterli birisin...tanıştığıma çok sevindim..geziye gelmeseydin idam sehpan hazırdı.....seni seviyorum...

peril...candy girl...sevgi kelebeği...ortamların sevimli bıdığı seni..tatlı şey...yanaklarından makas almamak için kendimi zor tuttum...seni hep sevdik...

savaşxxl...baboş...dünya tatlısı şeker insan...ikimizinde ortak yönü ayıcık olmamız...hatta bir oluşum başlattık...koca ..tlüler derneği...abi biraz az ye...hadi ben stresden yiyom......abimiz regal raptor motorlarının bayiliğini almış...hüküm buyuruyorum...motorlar bundan sonra ondan alına......heheheheh ...senide seviyom

bir sarışın ablamız vardı hep merhabalaşıyoruz...onuda çok seviyorum

x9 evo dostumm...güzel şeyler paylaştık...ilk defa tanışmamıza rağmen çok elektrik aldım...seni seviyorum...

deamon abi...arvasi abi...carzydevil abi sizler geziye gelemesenizde başımın tacısınız...

bbrr...paşam...barış abim...amerikan güreşçisi formatlı korkunç görünümün altında yatan bir sevgi kelebeği var...aşk böcüğü...marmarisin gülü..uğruna ölüme gidilecek insan...reis...kanki...güzel insan...olgun karakter...hayat tecrübeli...kızı gibi kendiside sevimli...ama eli ağır...taaa marmaristen gelip mete han kardeşini de görmeden gidermi bitanem...seni seviyorum barış abi... (bak en çok yalakalığı sana yaptım.kıymetim biline)

sitenin sahabı skullum...dostum şeker insan...ilk bakışlarımızda bayağı gülüştük birbirimize...ben yaptığım afacanlıkların verdiği utançla kikir kikir güldüm...kesinlikle soğuk biri değilsin...aksine çok sıcakkanlısın...hatta dünya tatlısısın...seni seviyorum...

evet arkadaşlar sizleri sevmem için gerçekten çok neden var...bu cümleyi söylerken burnumun direği sızlıyor...sizleri gerçekten çok seviyorum...yazmayı unuttuğum arkadaşlarım varsa af diliyorum....

eşim...kızım...ve sizler beni hayata bağlayan 3 nedensiniz......

mete han
    537 335 22 33

mete_han27@hotmail.com
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    Duygusal kardeşim benim...

Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

deamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zat
    mete_han iyi ki gelmedik buluşmaya ha.....beni sevmiyomusun yani... kırıldım...bozuldum...

29 ekim'de görüşürüz
    Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    Mete abicim sen cok hassas oldun bu gunlerde.. Bi kalibi rahatlatsan?? Bu salsan? Yapma boole yaaa sevgi kelebegi oldun ciktin basimiza!!

aleste
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

deamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zat
    skullhunter dahi anlamındaki "de" ayrı yazılır...bi daha pankart yazarkene dikkatli ol..

aha da linki

http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com/
    Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü

Re: ...SİZİ SEVMEK İÇİN ÇOK NEDENİM VAR....

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı
    conguerror...fatih kardeşim...sanada merhabalar...orda olmandan çok mutlu oldum...rüzgar sevdalısıyla kanki olmuşsunuz...ne güzel...seni seviyorum...
    Dostum ben herkesle kankiyim

Bende seni seviyorum, ama sunu unutma seni sevmem her yazdigini onaylamam anlamina gelmemeli. Benim senin bazi mesajlarina verdigim cevaplara lutfen kirilma ne dusunuyorsam onu soyluyorum. Biraz sitemkar gordum seni ondan yaziyorum..

Hadi optum seni..

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    vayyyy erhancım bu ne yav...valla ağlarım lan ben...bak öyle ayı gibi bir tipim ama hassas bir adamım...gözlerim doldu...erhan cvp yazdın ya hacı bu cafedeki bilgisayarı alıp evimin en güzel köşesine koyucam...ama izin vermiyorlar cafedekiler nedense... ...

evet iğrenç espiriydi...

BENİ HEP SEVİN TAAMMI....

AKLIMA DEŞİFREDEKİ YURTTA KALAN KİMSESİZ ÇOCUK GELDİ YAV...AL BİRDE BURDAN HÜZÜN YAK...

deamon abi bu işler böyle...geziye gelmediğin için sana olan sevgim azaldı...değerin düştü gözümüzde....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    bende( ay lav yu) mete han
    Gülme olum ingilazcanın Türkçesini yazdık

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    sevgi kelebeği mete kardeşim benim ya.sadece 1 kere msn de görüşmemize rağmem kardeşimle birbirimize acaip ısındık keşke bende oralarda olsamda hep beraber takılsak. ya mete baba sen şöööle topla babuşları buraya gelin 20-30kişi size ben bi pamukkale turu yaptıriim. işallah onlarda nasip olcak.bende bu sitedeki tüm kardeşlerimi çokk seviorumm

Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    mete seni sevmeyen ölsün olum sen sevilmezmisin.anan seni doğururken şekere batırmış herhalde
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    skullhunter dahi anlamındaki "de" ayrı yazılır...bi daha pankart yazarkene dikkatli ol..

o bizim DE miz kimse bizden ayıramaz

federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    Alıntı Arvasi3 adlı üyeden alıntı
    mete seni sevmeyen ölsün olum sen sevilmezmisin.anan seni doğururken şekere batırmış herhalde
    + 1000
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

Bizde Seni Çok Seviyoruz Mete Baba Herşey gönlünce Olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Hep destek tam destek Mete kardeşime.. Baska ortamlarda saçmalyanları aramızda istemiyoruz...

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    sonun kadar arkandaız mete ağbey.sen olmazsan olmazlardansın.

CaBRioLeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    Mete ilk kez foruma yazışını hatırlıyorum acaip kıl olmuştum ve bunu sana belirtmiştim, şimdi bi o kadar seviyorum seni....

amcaaaa bende seni seviyorum ne güzel yazmışsın yaw....

SAVASXXL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP XL 650 V
    METECİM SAOL CANIM ...
    AMA BEN DERNEĞİ KURALI YILLAR OLDU ARTIK KOGOD ÇALIŞMALARINA SENIN SAYENDEDAHADA ÇOK HIZ VERECEKTIR BUNA EMIN OL.....
    [B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    mete baba supersın yaa.litede adım olmasada sunle tanısma fırsatımız olmadıysa da bende senı sevıyom motor alemının en afacan abısı

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler