ulannnnnnnnnnnnnnnnnn.....
kimi unuttum diyodum...eyong kardeşimi unutmuşum...çizgili takım elbisesiyle geldi polat alemdar gibidir kendiler...seni seviyom eyongcan
ulannnnnnnnnnnnnnnnnn.....
kimi unuttum diyodum...eyong kardeşimi unutmuşum...çizgili takım elbisesiyle geldi polat alemdar gibidir kendiler...seni seviyom eyongcan
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Off koptum buna ya.. Adamlar site yapmış abi bu de da olayını.. Ben de dikkat ederim bu de da olaylarına genelde.. Süper fikir site yapmak..deamon adlı üyeden alıntı
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Metehan merhaba ben yeniyim ama yazdıkların gerçekten çok güzel olmuş eline sağlık.
Şimdi hemen açıklıyorum; hani bi tane resim var kulak yapmışız birbirimize işte orada soldan başlarsam;
Çiğdem WR (+1) , Yasemin WR (+2) , Gülçin WR (+3) , Özgür (Morpheus) ,Çınar (Bendeniz Miya ) , Yılmaz (unuttum valla nickini ) ve Murat (Bizat)
Paletlerimi isterken böyle demiyordun ama. Şimdi ise hatırlama. Biz unutsak bırak memleket beğenmeyi, galaksi seçtirirdin bana.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
biz selamımızı kumsallara ,dağlara taşlara yazalım sen bizi unut..!!
her ne kadar unutulsakta biz dostlarımızı asla unutmayız kardesim
insan bir selam olsun banada yazar
şaka şaka sen iyi ol yeterki kardeşim biz seninleyiz daima
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
vay benim aşkım gelmiş tekirdağdan....seni sevmeyen ölsün...seni sevmeyenin başına benim kadar taş düşsün...kurban olurum ben recep ağabeyime...abi diğer elemanları geç...ben en çok seni seviyom..
ha dünya gözüyle bi hayrını görmedik o da ayrı mesele...bir ara msn.de takılalım...msni öğrendim...yakışıklılığımı bir gör baboş...konuşmamız gereken önemli meseleler var hacım...
(bu copy pastin gözünü seveyim...)hemen kıskandınmı recep ağabey...kendini vurursun böyle okyanuslara çöllere tabi...yalnız abi tekirdağda deniz yoktu son bildiğim...
tornadocan naber dostum...bursanın hayatımdaki yeri önemlidir...nilüfer ve mudanyaya bayılıyorum...senide seviyorum
womenrıders tayfası demek sizlersiniz...sizi gidi sizi...niye kaynaşamadık peki...onlarada hoşgeldin diyorum...
çiğdem...yasemin...gülçin...hepinizi çok seviyorum...
binzat kardeşime yanlış olmasın please...hem beşiktaşlı hem çarşı tayfasındandır...
sereye hocam paletini kullandık...olay bitmiştir...yaşandı ve bitti saygısızca...ben bütün öğretmenleri seviyorum...bu arada senide sevmiş oluyorum...afacan sevimli evlatlarına çok selamlar hocam...
adanın gülü janti...senide seviyom hacı...
cabrıolett abi...büyük aşklar böyle başlar... sen teksin kalbimde
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Metehen eksik olma kardeşim bende istanbulluyumda Bursada okuyorum hatta evimde Nilüferde beklerim gel bir çayımızı iç ister istanbulda ister bursada.kal sağlıcakla kendine dikkat et
okey tornado...
sewgili kardeşim sen bizim neşe kaynağımızsın
geziler seninle daha bi güzel daha bi heycanlı şakalarından dolayı dewrilme numaranı hala unutmadık seni çook sewioruz oğlumda seior hehe motorun olamasada her zaman seni aramıza getirecek bir gönüllü mutlaka olacaktır merak etme seni sewiyoruz...
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
nunu abi senin oğlanın ayağını bir kaydıralım diyom...mesela eşek sıpasını getirme artık gezilere...evde otursun derslerine çalışsın...bende sana artçı olurum...bak ben herkese artçı olmam...ya honda cbr...ya burgman falan olcak...bu nacizane bedenim bir suzukiyle temas edebilir sadece...beni artçı olarak taşıma misyonu sana verilmiştir...
biz oğlumla müthiş bir ikiliyiz dostum ama neden olmasın o bazı geziler için abisine hakkını devredebilir ama hanımın geleceği geziler için söz veremem haberleşiriz.
baba oğul arasına girme şansımız yok herhalde abi...hanımdan veya çocuktan bize fırsat kalmaz fuat abi...
ya bizde herkez meraklı olduğu için sıra kavgası var biraz ama senide araya sıkıştıralım bakalım bişeyler yapabilecekmiyiz kardeşim
ne olmuş la burada
mete abi yandın numaranı kaydettim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)