metesiklet.net, sitenin adı yakında böyle olacak galba
.com yazmışım, düzelttim..
metesiklet.net, sitenin adı yakında böyle olacak galba
.com yazmışım, düzelttim..
Neler oluyor bakim burada. Sevgi çiçekleri havada uçuşuyor, Mete abim sevgi tazeliyor anlaşılan. Tanışmasak da görüşmesek de yazışmasak da seni seviyoruz Mete abi. www.motorize07.com Antalya Grubu
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
abi msnde forumda yazmak boş yani illaki seni görücez bizi sevmen için ama biz seni seviyoruz be abi
ERASER WİLL COME BACK
otur şuraya çocukluğundan başla evladım anlatmaya
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Gereksiz yere alıntı yapmak sayfayı şişirmek yasaktır, gereksiz yere sayfayı dolduran alıntı ve yazılar silinir
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
+****************************************+
mete_han, eywallah kardeşim seninde kalbinin güzelliği yüzüne yansımış ,
senin gibi insanlara ihtiyacımız var,inş.en kısa zamanda hayalindeki işe ve motora kavuşursun dostum
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
musti abi bana küçükken bir amca kucağına almıştı...herşey böyle başladı...beni hiç sevmediler abi...oyuncağım hep elimden alındı...beni hep büyük çocuklar dövdü musti amca....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abi iyice uçtun bamete_han adlı üyeden alıntı
git bi mobilet olsun bulda atlat şu krizi
düşüncelerin, iyi niyetin için teşekkürler mete-han arkadaşım.... bu sitedeki herkes de seni seviyor biliyorsun...
tüm tayfayı öpüyorum...herşeyin en güzeli ve en iyisi sizlere layık dostlarım...
Orhan Gencebay ağabeyimle çok defalar buluşup çok şeyler paylaşmış bir hayranı olarak diyorumki....
BENİ BÖYLE SEVİN SEVECEKSENİZ......
KALBİM SİZİNDİR GİRECEKSENİZ........
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
i:
Gurbetdeyiz diyemi sevmedin ben
Eger bir yerde küçük insanlarin büyük gölgeleri olusuyorsa, orada günes batiyor demektir. (Çin Atasözü)
crazy_devil, arkadaşım merhaba denizliye biz gelirsek sonra başına bela oluruz oralarda çok azarız.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
aaaa olurmu arvasi3 kardeşim yaaa başımın üstünde yeriniz var.toplayın gelin bütün tayfayı.olmadı bi oteli tamamen kapatırım ben size.
crazy_devil, sağol hocam
Mete Manas destanı gbi yazmışsın helal oLsun
Seni sevmemek oLurmu tabi ki de seni çok seviyoruz
arkadaşlar önerim var biz her hafta bir gün metehanın doğumgününü kutlayalım
mete_han, doğum günün kutlu olsun...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
ya ii de ben bayanım yawwmete_han adlı üyeden alıntı
mete_han adlı üyeden alıntı
ufak hatalar olsa da tüm dileklerine ben de katılıyorum
vay benim aşkım gelmiş avustralyalardan....seni sevmeyen ölsün...seni sevmeyenin başına benim kadar taş düşsün...kurban olurum ben ahmet saner ağabeyime...abi diğer elemanları geç...ben en çok seni seviyom..Karacoban adlı üyeden alıntı
ha dünya gözüyle bi hayrını görmedik o da ayrı mesele...bir ara msn.de takılalım...msni öğrendim...yakışıklılığımı bir gör baboş...konuşmamız gereken önemli meseleler var hacım...
türkiye saatiyle kaçta bilgisayar başında olayım...sen ounu yazıver...
miya abla sen yoksa o sarışın ablamızmısın...fotoda kendini bir göster ablacım yav...gözlüklü bir abimiz var...3 bayanın yanında...o kim...peki
..abiler doğum günüm 13 ŞUBAT....doğduğum günde bile bir terslik var...
yav biz doğduk ülke karışmış...1978 de...ülkede benzin yok...ekmek yok...sağ sol çatışması var...
neyse baktık ülke kötüye gidiyor...o zamanlar 2 yaşındayım hiç unutmam...dedik bu ülkeyi nasıl düze çıkarırız...bir durum değerlendirmesi yaptık...ülkeye el koyalım dedik...neyse topladık asker tayfasını...o ara 400-500 bin asker emrimde...bir emrimle heryer kuşatıldı...bıdı bıdı yapan tayfayı topladık attık yassıadaya...ekmek yok su yok...garipler kimbilir ne oldular...böyle işte arkadaşlar...geyiği fazla zorlamayıp iğrenç espirilerime son vereyim dedim...öpüldünüz...
mete_han, son verdiğin iyi oldu böööhk
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)