ismail al sana bi kac avatar, beğencenmi bakalım ))))))))
ismail al sana bi kac avatar, beğencenmi bakalım ))))))))
bu çok güzel
imza, safrane
bu iyimiş ne de olsa Tazzz
:bestmt:
Sen de mi Taz manyağı çıktın yaws? En karizmatik avatar benimki ha
ayuuu ayuu hemde ne ayuu kutup ayusuuu
:bestmt:
kızdırdınız beni bende gititm başka yerden aldım kıskanın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
denem bir iki üç
ben osmanın arkadasıyım
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
ben bişi goremiom ?? i:Mjolminator adlı üyeden alıntı
invent, karizması olmaması, zamanında bi artistik zippo yakma yarışmasında klasik yöntemle yakan bi adam birinci olmuştu, bu da onun gibi bişi herhalde
imza, safrane
Ben de göremiom Yüklediğim yer çöktü heraldeinvent adlı üyeden alıntı
bu avatarları buraya koydunuz ama kımse bunlardan alık kendınınkıne eklemedı. ben herkes kendınınkını değiştirir zannedip bende değiştirdim ama olmadı. olsun bu daha guzel oldu. vesile oldunuz
ula bunlar eyide invant beni pek tatmin etmedi yüriyen cizgi adam iyi ama onuda başkasında görmüştüm sanıyorum o yüzden koymayacağım belkide koyarım.
ne biliyim öle işte..
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
abi bunları medyaya açsak kesin yazı dizisi oluruz yavv
racing racing ve racing.............
parantez içinde ınternet kullananlar demeyı unuttun
en güsel avatar bende abi
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
hadi hadi... en güzel oymuş .
herkesın arabası kendi ferrarisidir derler.. bizm bu işte öyle oldu.. senin avatarın en güzel.. ama bana göre daha güzel olan benimki.
ewt seninki de güzel ama seninki avatar deil orjinali
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
Çok aradım ama bulamadım ..
Orjinalinden baska..Çizdirecek adam da yok. bende çizemiyorum..)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)