Anket: PAZARLAMA we SATIŞ AYNI ŞEYMİDİR ?
- Katılımcı sayısı
- 8. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Her Yönüyle PAZARLAMA - SATIŞ
Reklamlar
-
.
Selam arkadaşlar,
Forumdaki qeyik muhabbetlerinin doruğa çıktığı son qünlerde aklıma böyle bir konu açmak qeldi...Çalıştığımız sektörleri, bulunduğumuz pozisyonu ve sattığımız ürünü belirterek qerek buradaki samimiyetimizi iş hayatına taşımak, gerekse kariyer hayatına pazarlama ile qirmiş arkadaşlara fikir sunmak yada birbirimizle fikir alışwerişi yapmak adına değerli düşüncelerinizi paylaşmanızı bekliyorum...İlla ki artık forumda farklı sohbet konuları arayanlar vardır...HAYDİ BULUŞALIM...
Sektör : Filo Araç Kiralama
Pozisyon : Pazarlama
İş Tanımı : Firmalara filo araç kiralama hizmeti sunmak, sözleşmesi biten araçları 2. elde satışa çıkarmak...
.
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Reklamlar
-
Sürücü Kursu Sahibiyim.. Rize ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
sektör : otomotiv
pozisyon :özel servis (otomotiv teknisyeni)
iş tanımı : araç bakım,onarım,tamirat,yedek parça işleri ve araç sahiplerine en iyi hizmetin sunulmasını sağlamak
[COLOR="Red"]ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм:cat:::shhh::[/COLOR][COLOR="Red"]Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkes Beni Kaybetti[/COLOR]
-
Moderatör
MT Site yönetimi uyarı mesajı. |
|
Uyarı Sebebi: bölüm konu dışıda olsa açılan konu ile alakasız msj atılamaz.konu ile alakasız mesajlar silinmiştir. |
|
|
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
Pazarlama konusu ile uzaktan yakından ilgisi olmayan öğrenci arkadaşların yazmamasını, ancak konu ile ilgili değerli soruları var ise yazmalarını rica ederim. Bir sürü öğrenci arkadaşın buraya ÖĞRENCİYİM diyip msj atmaları bizim için bir fayda sağlamayacaktır. Göstereceğiniz hassasiyete şimdiden teşekkürler. Syg.
* Arkadaşlar bu arada basın bülteni hazırlamam qerek...konu hakkında bilgisi olan warmıdır...yada örnek metin & şablon ?
K.A.
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler