yüzyılın deneyi CERN hakkında ne biliyoruz !??
Reklamlar
-
yüzyılın deneyi olarak bilim çevreleri tarafından lanse edilen
CERN hakkındaki yorum ve bilgileriniz nelerdir paylaşalım
Araştırmalarında fiziğin sınırlarını zorlayan, Fransa-İsviçre sınırındaki Cern Laboratuvarında, Geniş Hadron Çarpıştırıcı’da (LHC Large Hadron Collider) hata oluştu. Çarpıştırıcı parçacık hızlandırmada kullanılıyordu.!!
[B][I][CENTER]İKARUS :ama kanatsız ::melek02:[/CENTER][/I][/B]
Reklamlar
-
-
Evrenen nasıl oluştugunu yani temelindeki atomu inceleyecekler.
Işık hızı ile çarpışan 2 atom üzerinde araştırma yapacaklar bunca hazırlık ve harcama sadece 2 atomu ışık hızına getirip carpıştırmak ve Big-bang teorisini gerçekleştirmek. bu sayede evrenin nasıl oluştugu hakkında bilgi sahibi olacaklar.
Ben şahsen evrenin nasıl oluştugu hakkında ufacık birşey bulamıyacakları kanısındayım cünkü hala kanser omurt ilik kopması vs.vs büyük hastalıkları çözmeden, evreni çözecebileceklerine inanmıyorum.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
-
bu deneyle birşey bulabileceklerini pek sanmıyorum
ayrıyeten dünyayı yörüngesinden kaydırıp başımıza bela olacaklarını düşünüyorum
emomen kardeşimin dediği gibi önce dünyadaki sorunu halletsinler sıkıntıları çözsünler sonra uzaya açılsınlar
[B][COLOR="Red"]MOTOSİKLET BİR SEVDADIR KIZLARA HAVA ATMA MAKİNESİ DEĞİL[/COLOR][/B]
-
Bunlar inançsız insanlar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
ewren filan hikaye. bunlar ya accayip bi bomba yapar yada öyle bişeydir. ewrenin oluşumunu incelemek para etmez. bence. kesin bi pislik war, çok kıllandım.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
-
Vay Anasını
yani bukadar olur
[B][I][CENTER]İKARUS :ama kanatsız ::melek02:[/CENTER][/I][/B]
-
başımıza bi bela çıkarmasınlarda ne pok yiyolarsa yesinler
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
-
Pierzig abi nasıl yakaldın ehuehueueu.....Half Life ben levye ile idare ederim....
Şaka bir yana ben bu deneyden hala daha bi şey anlamadım...
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
ne yaparsa yapsınlar biz türküz bize bişey olmaz kardeşim
-
Bende inanmıyorum dünyaya birşey olacağına.. Sonucta adamlar aptal değil kendilerini yok etmek isterler mi ?
-
bbaday adlı üyeden alıntı
ne yaparsa yapsınlar biz türküz bize bişey olmaz kardeşim
burda metehan ayusuyla lokantaya gittiğim zaman karadeliğin nasıl bişey olduğunu gördüm; önüne geleni yutuyor ama ben ordan sağ çıktıysam dünyaya bişey olmaz
-
akrepler adlı üyeden alıntı
bu deneyle birşey bulabileceklerini pek sanmıyorum
ayrıyeten dünyayı yörüngesinden kaydırıp başımıza bela olacaklarını düşünüyorum
emomen kardeşimin dediği gibi önce dünyadaki sorunu halletsinler sıkıntıları çözsünler sonra uzaya açılsınlar
emomen adlı üyeden alıntı
Evrenen nasıl oluştugunu yani temelindeki atomu inceleyecekler.
Işık hızı ile çarpışan 2 atom üzerinde araştırma yapacaklar bunca hazırlık ve harcama sadece 2 atomu ışık hızına getirip carpıştırmak ve Big-bang teorisini gerçekleştirmek. bu sayede evrenin nasıl oluştugu hakkında bilgi sahibi olacaklar.
Ben şahsen evrenin nasıl oluştugu hakkında ufacık birşey bulamıyacakları kanısındayım cünkü hala kanser omurt ilik kopması vs.vs büyük hastalıkları çözmeden, evreni çözecebileceklerine inanmıyorum.
Fizik doktoralı insanlar sizi
3.5 YTL'ye kıyın, Bilim ve Teknik Ekim sayısını alın, okuyun. Her şey yazıyor.
-
Resimler Güzel Gerisi BOşşş
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
-
yalnız bu halflife benzetmesine bayıldım
oyunun konusuda bu tip bişeydi
bi deneyi bozuyoduk dünyayı yük etmemesi için
inanılmaz bi benzetme olmuş
-
ayrıca radyasyondan koşarak kurtulmaya çalışan bir milletiz biz Hiçbişi olmaz bize
-
bizim sanaiideki ustalarla bu projeyi paylaşalım eminim daha iyisini yaparız
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
hilf life fadıl yardın beni :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler