yüzyılın deneyi CERN hakkında ne biliyoruz !??
Reklamlar
-
arkadaşlar tamamen atıyorum desteksizdir bence bunlar protonları birleştirip element yapacaklar ilk olarak ta altın umuyorum bakır yapmazlar yane hemen altınları satın gençler bileziği bozdurun
Reklamlar
-
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
arkadaşlar tamamen atıyorum desteksizdir bence bunlar protonları birleştirip element yapacaklar ilk olarak ta altın umuyorum bakır yapmazlar yane hemen altınları satın gençler bileziği bozdurun
VALLA bende oluşan ilk kanaat senin bir kuyumcu olduğun tabi işine gelir he he ha osmaniyeli kardeşim hı
dibaK adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim
Science ve Nature dergilerini pdf olarak buluyorum genelde. İngilizcem çok iydir de bu konuları bilimsel dil ile Türkçe okumakta kimi zaman zorlanırken İngilizce okumak fena kasıyor. Üstelik alışmışız çok fena halde dergi halinde kağıttan okumaya o matbaa kokusunu hissetmeye, pdf dergileri "resimlerine bak ilgini çeken birşey olursa başlıkları oku şöyle bir gözgezdir" şekliyle takip edebiliyorum ne yalan söyleyeyim...
Scientific American dergisinin konuları da tam popüler bilim konuları (bilim kurgu bile dense yeri) ha... Başlıklar Reha Muhtar'ın bilim editörü versiyonu tarafından atılmış gibi eheheh...
[B][I][CENTER]İKARUS :ama kanatsız ::melek02:[/CENTER][/I][/B]
-
Civayı gaza getirip bir proton yutturursanız altın elde edebilirsiniz, yalnız az biraz radyoaktif olur.
-
Khutuck adlı üyeden alıntı
Civayı gaza getirip bir proton yutturursanız altın elde edebilirsiniz, yalnız az biraz radyoaktif olur.
O radyasyonun bize zararı dokunmaz lahmacun yeriz geçer
Olmadı koşarak kaçarız
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Shrieker adlı üyeden alıntı
O radyasyonun bize zararı dokunmaz lahmacun yeriz geçer
Olmadı koşarak kaçarız
OF yanında bide yörük ayranı ve ya şalgam ne iyi olur
-
-
Murat2100 adlı üyeden alıntı
way be harbidende half life dekilerle aynı tipler sonu neyle bitiyordu half lifenin hüsranlamı yoksa kurtuluşlamı ?
half life ın sonunu bilmiyorum ama bunların sonu pek iyi değil sanırım
[COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
::sapka::::gleam::
-
Haziran ayında tekrar test yapılacakmış dün akşam haberlerde geçti..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
arkadaşlar türkiyeden deneye katkı ve takipçi olanların bir listesi (TAK) türkiye atom kurulu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler