ÇOK ÖZEL TEŞEKKÜR....Eşsiz İnsan Kobayashi..ALTUĞ!!!!
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ha bu arada bu akşamki organizasyona kadıköyden gidecekler (Kadıköy Bağlama Ekibi . ) 19.30 da salı pazarıııı..
-
Comfirmation Bias
-
alican, hoca naaptın yaa???
ciddi utandırdın beni.akşam teşekkür etmiştin bizde eyvallah demiştik bukadarına ne gerek vardı)
hem fenamı oldu zat 150 nin dipsiz park ampulünü sökünce duyunun kısa devre yaptığını motoru stop ettirdiğini 45 dakka arayıp bulmuş olduk bidaha olursa hiç zorlanmıycaz) çayımızı içtik muhabbetimizi ettik keyifliydi.açsak şööle bi atölyede her akşam takılsak valla...
alican sana köprüden kaçak gecerken plakayı gizleyen bi buton yapiimmi ehehehehehuu
-
Kobayashi, o buton dan ben alabilirmiyim abi ?
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
oyle bisiy yapiyonda benim niye haberim yok
essiz insan seni
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Valla arkadaslar bu Altuğdan korkulur walla..Gerci çinlilerin baya kulağını çınlattı dün akşam ama..(Olumlu yönde)..Valla yaparmı yapar...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
ben bu altuğ denen arkadaşı hiç sevmem arkadaşlar...suratsız... meymenetsiz...artiz bir arkadaştır...gezilerde ukala tavırları var...sevmiyorum abi zorlamı...buraların hakimi benim der gibi havalar...insan biraz mütevazı olur ama dimi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han, dostum ciddi olmadığını çok iyi biliyorum, altuğ şeker gibi çocuktur yaw...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
cakar lamba dedıgın flash gıbı patlıyan lambalarmı??
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
zuhtupasa, kardes bu ıcat garantıden cıkarmasın motorun elektrık aksamıyla ılgılı kısmı???
-
altuğcum mütevazı olma bu kadar artık yav...fan clup açarız haberin olsun şeker adam...ama gezilerde manitalardan biz arkadaşlarına vakit ayıramıyorsun ama iki sohbet edemiyoruz hacım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
veriim valla hakediyo yani..
-
peki dejavunun başı kelmi zuhtupasa kardeşim........
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler