valla haklısın sevgili mete kardesim..
Sevgili dejavuuu walla unutmadık seni..Sensiz de olmaz yane..malum telci olarak
valla haklısın sevgili mete kardesim..
Sevgili dejavuuu walla unutmadık seni..Sensiz de olmaz yane..malum telci olarak
_Si_BeMoL_ garanti kapsamından çıkarsa yarım saatte söker hepsini ööle götürürüz servise
zühtüpaşa ne diyon yaw mum gibi kaldı valan) yok mum falan fıstık gibi motorum...
abartıp palamut gibi flaşör takarsan motora öyle olur.bizim elimizin ayarı var senin gibi diiliz
mete_han
ne manitaları yaw geberiyodum hastalıktan.bowlingimi diyosun?
Hah işte tutuldu sonunda Altug.. yok kardesim mum filen benimki hakkaten abartı oldu..Gece taksiciler yol verio valla polis sanıp..
ha bu arada adam hastaydı mete.. manitalar evde bakıodu ama dısarda vukuat yok..
Evet arkadaslar Altug servis kabulüne baslamış bilginize... kayıtları ben alıom..
*******************O***********************
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Forum sayfalarinda altalta ayni icerikli veya ayri icerikli mesaj atmak yasaktir. Akliniza sonradan birsey gelirse mesajinizi sag ust kosesindeki DEGISTIR butonuna tiklayarak o mesajına ekleme yapiniz... Arka arkaya iki-üç defa mesaj atmayalim, eksik yazmissak birinci mesaja ekleyelim. Tekrari halinde kullanicida art niyet tespit edilirse altalta atilan mesajlar forumdan silinecektir...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes
Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
BU UYARIYI DİKKATE AL LÜTFEN !!!
******************O*************************
way bea ne günlerdi, eeee nerden nereyeee,
bu topikten alınan ders neymiş,
ne olursa olsun özelden teşekkür etmek özelden yalakalık yapmak gerekiyormuş...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Arkadaşlar sohbetiniz o kadar samimi ve sıcakki benim bile Muğladan gelip sizlerle oturup konuşmak geçti içimden. Arkadaşlığı dünyada hiçbirşeye değişmem paraya pula dünya malına herşey elde edilir ama bir dost kazanmak çok zordur.
unsal sağol dostum ama neyse
musti naber len
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)