motosiklet.net beni cook kırdı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
burner_18 kardeşim arkadaşlarım kendilerini yarışlara okadar çok kaptırmış olmalı'kiler genellikle böyle olur madem kendileri tanıştırmadılar ben senin yerinde olsaydım hey millet ben Bursadan geldim, Bursadan Burner_18 adım şu diye bağırıp dikkatlerini çekerdim ve tek tek tokalaşırdım.
içinden geldiği gibi yazdığın mesaj içinde tebrikler
-
Burner yapma böyle ya millet kaptırmıştır yarışa yoksa ortamdan kimseyi dışlandığını görmedim ona kalırsa bizde Antalya ekibinde geziye çıktık geziden sonra öğrendim bir arkadaşı yeni üye olduğunu ve konuşamadığımız içim özür diledik yani toplulukta normaldir böyle şeyler
-
-
wahh waaahhh içim burkuldu okuyunca.
-
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
burnercım...gezilerde bu hava hakim değildir...bir mangal veya cafe ortamında olsaydı...insanların dikkati tamamen birbirinde oluyor...
bu motogpcileri şiddetle kınıyorum.....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
abi yeni üye diye dışlanma olursa ben hiçkimseye yaklaşmayım gerçek hayatta..
Tırs oldum şimdi ortada afedersiniz mok gibin kalmak var
-
ah be ben ankaradan motogp ye tanışmak için gitçem ve kimse yüzüme bakmayacak
yüzünü ilk defa gördüğün birinede ankaradan senle tanışmaya geldim ben serhat_fb gibi bi muhabbetede giremzsin
-
BURNER_18, içini dökmen çok iyi oldu bence çünkü bu grubun sorunlarından biri galiba. Ben de 3.ye katılıyorum toplantıya ama halen tanımadığım bir çok kişi var. Aslında sorun şu riva gezisini kaçırmakla başladı. Orda miillet bayağı bir kaynaşmış. Tabii yeniden bir araya gelince onlar sohbete dalıyor yeni gelenler dış kapının mandalı gibi oluyor..
Arkadaşlar tüm site camiası olarak bir dahaki toplantılarda herkes mutlaka birbiriyle tokalaşıp tanışsın veya Conquerer'un dediği gibi kıdemli üyelerden biri yeni gelen ardkadaşları grubun geri kalanıyla tanıştırabilir.
Brner_18 son sözüm o gün biraz öyleydi hakkaten sayende daha iyi olur inşallah seninle önümüzdeki toplantılarda tanışırız umarım... Bizimle kal..
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
-
-
conqueror, katılıyorum kardeşimmm bundan sonra bu işe organizasyonu yapanlar dikkat etsin özellikle senin gibi yetenekli bi organizatör hemen kıvırır bu işi kardeşimize gelince ilk gezimde ben kendimden fedakarlık ettim gittim konuştum paylaştım şakalaştım ve şu an bir çok dostum var hemen bir gezide pes etmek olmaz motosiklet net bir bütündür bölünemezzz ...
-
-
BURNER_18, dostum ben yarışı izlemekten kimseyle dogru durust sohbet edemedim valla kendi adıma. Sadece sağımdaki solumdakilerle arada yarış hakkında yorumlar yaptık ve 3-5 bulusmadır samimi oldugum arkadaslarla kısa sohbet edecek zaman buldum ancak. Oradan cıkısta Pendik ve Caddebostan olayımız oldu orda muhabbet ettik sonradan. Senin kendini yabancı ve dışarda kalmış hissetmeni anlayabiliyorum. Ama kimsenin sana kasti yaptıgı bir hareket yok. Hayal kırıklığını at üzerinden ve bundan sonraki buluşmada ge beni bul ben herkese seni tanıtırım kardeşim.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
arkadaşlar yarınki tophane buluşmasına bekleriz herkesle tek tek tanışıcaz.yarışta kaynadı bunlar araya.ben cenki kaç buluşmadır tanıyorum hiç muhabbet etmediğimiz olmadı.ama yarıştan soora eve gitseydik nerdeyse muhabbet olmıycaktı bu defa aramızda)
yarışta işler biraz koptu doğal olarak.
-
Valla aynen yaw.. ben bile kimse ile muhabbet edemedim... Uyumuşumda ne yaparsın güzel hava motor sesi... anlamadım valla.. her zaman böyle olmuyo burner_18
-
cenk olm sen biranın etkisiyle kafa bir milyon olunca tabi dilin de düğümlendi
ondandır bu
-
Admin
BURNER_18, öncelikle beklediğin gibi bir org. olmadığı için üzüldüm.
Farkındaysan herkes MotoGp yarışlarına konsantre olduğu için fazla muhabbet şansı olmadı ve tanıdığım hiçbir motosiklet.net üyesi buluşmalara yeni gelen bir üye ile sitenin uyesiysen uyesisin gibi düşünceye sahip değildir aksine yeni yeni dostluklar edinme ve tanışma fırsatlar edinmek amacındadılar. Buluşma ve gezi org.lara katılan butun üyeler arasında seviyeli saygılı güzel dostluklar kurulur çok çook keyifli sohbetler yapılır.
Diğer buluşma ve gezi org. katılabilir , ayrıca Bursadaki üyelerimizlede tanışıp güzel etkinlikler düzenleyebilirsiniz.
Saygılar
Görüşmek Üzere
motosiklet.net'e kırılma o seni ve bütün motosiklet tutkunlarını çok seviyor
-
motoruları
Comfirmation Bias
-
Admin
Motosiklet Tutkunlarını
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler