ACİL FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR
-
Reklamlar
-
Emrah ( küçük )
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
Süper Moderatör (BBRR)
Barış
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
federal adlı üyeden alıntı
Emrah ( küçük )
FEDERAL ben bu topiği geyik muhabbeti olsun diye açmadım ciddi anlamda sizlerinde fikirlerini almak ve bu paylaşımı bebeklerinin dünyaya gelmesini bekleyen anne ve baba adayı olan dostlarımla paylaşmak için istedim lütfen bu konuda ya biraz daha duyarlı bir cevapta bulun yada istemiyorsan bu konuyla hiç ilgilenme ama lütfen bunu geyiğe vurma olurmu
-
Emrah
Barış
Ercüment (Saygın-Saygıdeğer)
Kudat
yanına anlamlarınıda yazalım daha iyi olmazmı
-
-
E M R E
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
stella, yanlış anladın herhalde, ben emrah derken çok ciddiydim... yanına da küçük yazdım biraz tebessüm olsun diye, geyik yapmıyorum, ok....
-
Moderatör
berk
berkecan
toprak
furkan
oktay
allah analı babalı büyütsün inşallah.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Alican
-
federal demekki ben seni yanlış anlamışım kusura bakma olurmu
-
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
-
-
-
Moderatör
burak -cenk
buğra -cengizhan
berkay -cenkay
berkant -caner
berat -can
burçin vs,vs,vs
bulut
-
3 isim birden koysunlar Cem Berk Rauf yada Cenk Burak Faik
madem motor aşığı arkadaşımız oğluda öyle olsun aş harfleri anlamlı olsun) haa 2 isim derseniz Rıza Rauf ta olur
-
stella adlı üyeden alıntı
Emrah ( küçük )
FEDERAL ben bu topiği geyik muhabbeti olsun diye açmadım ciddi anlamda sizlerinde fikirlerini almak ve bu paylaşımı bebeklerinin dünyaya gelmesini bekleyen anne ve baba adayı olan dostlarımla paylaşmak için istedim lütfen bu konuda ya biraz daha duyarlı bir cevapta bulun yada istemiyorsan bu konuyla hiç ilgilenme ama lütfen bunu geyiğe vurma olurmu
stellacım sağolasın...böyle geyikçilere haddini iyi bildirdin...federal harbi şapa oturdun...
emre yok bu ara piyasada ...haberin varmi stellacım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
stella adlı üyeden alıntı
Emrah ( küçük )
stellacım sağolasın...böyle geyikçilere haddini iyi bildirdin...federal harbi şapa oturdun...
emre yok bu ara piyasada ...haberin varmi stellacım...
metehancım ben federali anlamadan tepki vermiş gibi gözüküyorum şuan
eğer bu böyle ise ben kendisinden özürümü diledim yok olay benim ilk anladığım gibi geyiğe döndürmek ise zaten vermem gereken cevabı verdim ben ona
ama ben sanıyorum ki bu benim yanlış anlamamdır
emre cuma günü izmire ziyaretime geldi malum izmir beşik gibi bu aralar biliyorsun oda meraklanmış ve bana hoş bir süpriz yapmış dün gece yola çıktı şuanda istanbulda yani istediğin zaman ulaşabilirsin emreye
gelelim asıl konumuz olan isim fikirlerine metehancım evet hadi bekliyorum lütfen yaratıcılığını ve aklındaki tüm güzel isimleri paylaşki bende benden isim için fikirlerimizi bekleyen dostlara haber verebileyim demi ama
-
Geyik yapmadım mete'cim...
Bak çok güzel bir isim veriyorum... Tümay...
-
Allah analı babalı büyütsün inşallah...
YUNUS
ileride mail adresi olursa kolay yazılır.
Dünyanın her yerinde anlamı var.
Alçakgönüllü ve sufi bir çağrışımı var.
Hem dünyada, hem dinde, hem Türk kültüründe yeri var.
Ete kemiğe büründüm, Yunus diye göründüm
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler