Taksiciler Taşıma Ruhsatlı Silah İstiyor
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
(yazıları okunur büyüklükte görebilmek için küçük resme tıklayın, gelen resme bir daha tıklayın)
Taksiciler güvenliklerini düşünmekte tabii ki haklılar ama ruhsat ile silaha verecekleri parayla kurşun geçirmez cam taktıracaklarına daha saldırgan bir yöntem olan silah taşımayı istemektedirler. Sanki boynuna dayanmış bir bıçakla/silahla karşılaştığında bir şey yapabilecekler. Oysa camla ön kısım ile arkayı ayırsalar, hayatları hiç tehlikeye girmeyecek ve ayrıca önden kumandalı kilit sistemi de varsa saldırganı karakola teslim bile edebilirler.
Taksicilerin bir kısmının nasıl bir zihniyete sahip olduğunu hepimiz biliriz. Cahillikten kaynaklanan bir saldırganlık ve heryerde taksi bulunmasından dolayı da sürü psikolojisi ile yanlız kalmayacağını bilen taksi sürücüleri kavgaya çok rahatlıkla karışmaktadırlar. Levye, tornavida veya haydar (sopa) kullanarak, ayrıca bunlar yetmezmiş gibi sürü halinde tek kişiye saldırırlar. Bunların zaten kendilerini frenleme ve stres anında düşünme özellikleri az olduğundan silah taşımalarını düşünmek dahi istemiyorum. Eğer bu istekleri olursa trafikte kazaların yanısıra hergün taksiciler tarafından silahla vurulma vakaları yaşanacaktır. Genelde başka araba ile motosiklet sürücüleri hedef olacaktır. Umarım bu istekleri gerçekleşmez.
Reklamlar
-
Çok komik yaa....Trafikteki en ruh hastası adamlar bunlar, bir de silah istiyorlar.
-
valla ben kaç sefer tartıştım taksiçilerle heralde bellerinde silah olsa çeker vururlar asabi abamlar bide dengesiz
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
[/I]
Taksiciler güvenliklerini düşünmekte tabii ki haklılar ama ruhsat ile silaha verecekleri parayla kurşun geçirmez cam taktıracaklarına daha saldırgan bir yöntem olan silah taşımayı istemektedirler. Sanki boynuna dayanmış bir bıçakla/silahla karşılaştığında bir şey yapabilecekler. Oysa camla ön kısım ile arkayı ayırsalar, hayatları hiç tehlikeye girmeyecek ve ayrıca önden kumandalı kilit sistemi de varsa saldırganı karakola teslim bile edebilirler.
Taksicilerin bir kısmının nasıl bir zihniyete sahip olduğunu hepimiz biliriz. Cahillikten kaynaklanan bir saldırganlık ve heryerde taksi bulunmasından dolayı da sürü psikolojisi ile yanlız kalmayacağını bilen taksi sürücüleri kavgaya çok rahatlıkla karışmaktadırlar. Levye, tornavida veya haydar (sopa) kullanarak, ayrıca bunlar yetmezmiş gibi sürü halinde tek kişiye saldırırlar. Bunların zaten kendilerini frenleme ve stres anında düşünme özellikleri az olduğundan silah taşımalarını düşünmek dahi istemiyorum. Eğer bu istekleri olursa trafikte kazaların yanısıra hergün taksiciler tarafından silahla vurulma vakaları yaşanacaktır. Genelde başka araba ile motosiklet sürücüleri hedef olacaktır. Umarım bu istekleri gerçekleşmez.[/QUOTE]
sana katılıyorum kurşun geçirmez cam ve kilit sistemi çok daha güvenli ve insancıl
trafikte yeterince can güvenliğimiz tehlike altında istekleri gerçek oldugu takdirde bu tehlike ikiye katlanıcak malesef
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Taksicilerin bir çoğu psikopat zaten, kazalara sebebiyet onlarda, dolandırmak onlarda, motorlara karşı en aşağılık hareket onlarda, bizi onlardan korumak gerek bence, daha dün bindiğim 34THY60 plakalı feneryolundaki taksici beni iki dakikalık yol için bir saat dolandırıp indirmedi taksiden şe...siz ne bileyim hiç üzülmüyorum taksicilere işi bıraksınlar hem onlar kurtulur hem insanlık
-
Umarım verilmez...Bir kısmı (tamamı değil) bir hayli umarsız ve insan yaşamına saygısız taksicilerin eline silah verilirse - adam vurmayı geçtim - trafikte nasıl sürmeye başlarlar düşünmek bile istemiyorum.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Arkadaşlar motorsiklet sürücüleri ve taksi ciler arasında gerginlik devamlı var ama olaya birde onlar gibi bakalım.
Biz nasıl koruyucu ekipman alıyorsak onlarda kendilerini bir şekilde korumak zorundalar ama silah ile olcak bir şey degil bu, kuyucadısı arkadaşımızın yazdıgı gibi koruyucu kabinler yaptırsalar mantıklı olurdu.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
-
Yok artık!
Dünya silahsızlanmaya gitmeye çalışırken istediklerine bakın :S Sonra aynı gazetelerde sıkıştırdı çektim vurdum, üstüme geldi çektim vurdum, küfür etti çektim vurdum, diklendi çektim vurdum gibi manşetler görürüz...
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
Taksicilere silah taşıma izni çıkarsa ben de silah alırım, Teksasçılık oynarız.
-
beyler lütfen dzgn konuşalm benm babam taksici karşılaştıkları durumları bilmiosnz yaşamadan konuşmayalm ltfen
-
silah kesmez..
hani filmlerde olur ya kaputun üstüne kamera yerleştiriyorlar..
öyle bi sistemm kursak. makinalı tüfek misali. kornaya her bastığında bir mermi atsın.
direksiyon yönüne göre de silah yönü ayarlanabilir.
böylece hiç kavga etmeden de ölebilriz ...
he bu arada .. hepsinin böyle olmadığını hepimiz biliyoruz..bi aile dostumuz (taksici) ile yaptığım sohbetler sonucunda o da bize hak verdi ve
taksicilerin adını kirlettikleri için taksici olmayan taksicilerin sülalelerine bir takım yakıştırmalarda bulundu
-
Altlarındaki arabayı zaten silah gibi kullanıyorlar.
önce katlettikler canların hesabını versinler.
(işini doğru, düzgün yapan herkesi tenzih ederim)
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
Gültekin adlı üyeden alıntı
(işini doğru, düzgün yapan herkesi tenzih ederim)
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
-
reak41 adlı üyeden alıntı
beyler lütfen dzgn konuşalm benm babam taksici karşılaştıkları durumları bilmiosnz yaşamadan konuşmayalm ltfen
Dostum tabi ki bütün taksiciler böyle değil ve dikkat edersen burada yorum yapan hemen herkes özenle genelleme yapmaktan kaçınıyor
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
reak41 adlı üyeden alıntı
dogru hele gece mesaısı cok zor oluyor ama . ben gunde kac kere taksıcıler yuzunden kaza atlatıyorum .
taksicilere silah verılmedı ancak motorculara dogrultmamak uzere
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
bu taksicilerin %98 zaten sopa levye çakı mevcut birde silahmı versinler... en ufak tartışmada çekerler silahları ben önceden her akşam taksiye binerdim ayda 20 kere binsem 18'i trafik magandası... bunlara silah vermekten ziyade akıl versinler kimse üstüne alınmasın benimde dayım taksi şoförü... taksicilere akıldan sonra sinyal kullanmaya kırmızı ışıkta geçmemeyi yeşil ışıkta yolcu almak için aniden durmamayı anlatan dersler versinler...
İki şeyin değirini elden gitmeden takdir etmek zordur; sağlık ve gençlik.
-
Taksicilere silah mı? Taksici vurana ceza indirimi lazım asıl.
-
valla bu salakça talep kabul edilir de bunlara silah verilirse "yol veme kavgasında bir ölü" tarzında haberlere alışmamız gerekecek. Ama bunun bize etkisi olacağını düşünmüyorum. Adamlar zaten canımıza yeterince kast ediyor. Hatırlarsanız bir keresinde bir taksicinin çarpıp kaçtığı bir motor sürücüsünü arkadan gelen başka bir katil taksici ezip öldürmüştü ve o şerefsiz de kaçmıştı. Şimdi bir arkdaşımız "düzgün konuşun benim babam taksici çalıştığı şartları bilmiyorsunuz" demiş. Acaba hangi çalışma şartları insan canına kast etme hakkını verir merak ediyorum. Umarım baban saygılı araç kullanan sayılı taksicilerdendir. Yoksa bizim için diğerlerinden hiç bi farkı yok.
-
Geçtiğimiz yıllarda bir olay hatırlıyorum İstanbul'da yaşanan. Haberlerde izlemiştim.
Olay bir seyyar satıcı ve iş adamı arasında geçiyor.
Seyyar satıcı ,aracına arkadan çarpan Jip'in(Cherokee) sahibi ile tartıştıktan sonra adamı silahı ile vurarak öldürüyor.
Ne uğruna? Kartal marka arabasına çarpan şahıs ile tartışma uğruna.
Değer mi ocak yıkmaya,katil olmaya?
Sözüm meclisten dışarı.
Avam tabakasının eline silah tutuşturulursa daha bunun gibi nice olaylarla karşılaşılır.
En ufak bir tartışmada demir levyeleri kapan bir gruptan,kendi mesai arkadaşını tereddüt etmeden bıçaklayan adamlardan (dediğim gibi istisnalar da var ve belki çoktur) silahı çekip ateşlemesi beklenir.
Güvenlik adına bazı arkadaşların dediği gibi taksilerde güvenlik kafesi olması daha mantıklı.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
yooookhayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwww (Recep İvedik versiyonu)
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)