Taksiciler Taşıma Ruhsatlı Silah İstiyor
Reklamlar
-
Ne de romantik? Can güvenliği için ruhsatlı silahmış... Benim can güvenliğim ne olacak? Sen bir anlık sinir harbinle beni vurursan ne olacak? Saçma sapan şeyler bunlar. Bi de İstanbul'u gezmişler korna çalarak. Harcadığınız lpg ye motorine yazık. Zam zam diye tutturursunuz şimdi bi de!!!
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Reklamlar
-
silah filan vermesinler allah korusun çok ölen olur bunlar bize camdan ateş eder o işin şakası ama silah filan ne gerek var...
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
taksi duragının evime yakın olusundan taksici tanıdıgım epeyce var,senelerdirde oturup cok sohbet etmişizdir... durak taksisiyle serbest taksi arasında cok fark vardır duraklar semtlerde kalıcı oldugundan ipsiz sapsız adamları şöför olarak almazlar cok adam secerler,düzgün akıllı baslı efendileri yok degil yani.. serbestlerse hepimizin bildigi gibi şikayetçi oldugumuz tipler maglesef... şimdide bu tipler silah istiyo öylemii?! yandık yandıkki ne yandık.. kaçın terk edin yolları.... allah muhafaza olabilecek senaryoları düşünmesi bile korkunç!.. bundan 4-5 sene öncesini hatırlıyorum semtimizdeki durakta calısan arabalardan 2si gasp(o senelerde şimdiye göre daha fazla gasp olayı duyuluyodu) 1de silah zoruyla şehir dışına cıkarma olayı olmuştu ve gündemde yine taksicilerin korunma problemi vardı, hatta hatırlayanlarınız olur belki tv lerde taksiler için geliştirilmiş özel şöför kabinleri tanıtılıyodu şeffaf oda gibi birşey.. fakat kimse ragbet göstermedi buna (enazından ben o seneden bu seneye koruma kabinli hiçbir taksi görmedim) fiyatı neydi hatırlamıyorum ama iddaya girerim bugün yine aynı koruma kabini gündeme gelse atıyorum 3bin ytl fiyatlı ve aynı meyanda silah izni çıksa,bi silah kacparadır bilmiyorum ama onuda atıyorum 5bin ytl fiyatlı(masrafı vergileri ıvırı zıvırı hariç),bizim ticarilerimizin %99'u silah alır... BENCE.
hal böyle olunca GERİSİ BAHANE.. BİZİM MİLLETİMİZ SİLAHI SEVER YOKTUR ÖTESİ.
-
Öle bisey olursa ben motoru bırakırım can güvenligim tehlikede
Motosiklet kullanıcıları olarak bizde bazuka istiyoruz.....
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
-
Kurşun geçirmez koruma masrafı yaptıtıracaklar
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
çok değil sanırım bir iki yıl önce fiat markası,taksicilere özel doblo üretmişti
hatta resimleri basında verildi,genel olarak taksicilerin güvenlik ihtiyacını karşılayacak nitelikteydi.
yolcu ile aralarında hiç bir fiziki temas oluşmayacak şekilde kurşun geçirmez camdan imal edilmişti.para alış verişide banka veznelerinde olduğu gibi altta döner bir tepsi aracılığıyla yapılıyordu.
ne oldu bilmiyorum yollarda bir tane bile görmedim
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
Zabıtalara silah vermiyorlar taksicilere verirlerce ortalığın çivisi çıkmış derim.
-
Çoğu arkadaş ile aynı fikirdeyim, trafikteki en tehlikeli insanlar sınıfına giriyorlar. Bir de silah istiyorlar! Her gün onlarca kişiyi vururlar...
Kendilerine verilecek araçları da beğenmemelerine şaşırdım açıkçası!
-
işte taksicileri en güzel anlatan cem ymz :D
işin diğer tarafi amerika ülkelerinde taksilerinde hepsinde cam koruma vs vardir. sanırsam bu sene zorunlu hale geldi. bir arkadaşımdan duymuştum. bir iki filmdede görmüştüm..
-
toseabul adlı üyeden alıntı
https://www.youtube.com/watch?v=E69o85la-eo işte taksicileri en güzel anlatan cem ymz :D
işin diğer tarafi amerika ülkelerinde taksilerinde hepsinde cam koruma vs vardir. sanırsam bu sene zorunlu hale geldi. bir arkadaşımdan duymuştum. bir iki filmdede görmüştüm..
7 yıl sonra bu başlığı nerden buldunuz anlatabilir misiniz?
-
A.Türker adlı üyeden alıntı
7 yıl sonra bu başlığı nerden buldunuz anlatabilir misiniz?
aslında cok basit kardeş.
adıma kayıtlı 2 adet ruhsatlı tabanca var. ikisininde bulundurma ruhsat süresi bitmiş. bulundurmadan taşımaya geçmek için araştırma yapıyordum ki taşımak için bir bahanen belli bir sebebin olmalı. motorsiklet ile tüm tr yi dolaşma gibi niyetim var. ve belirli arazi meskenlerinde kamp kurma gibi faaliyetler vs vs bu süreç için savunma amaçlı (yırtıcı hayvanlar gaspçılar kendini bilmezler vs) araştırma yapıyordum googlede bu konuya denk geldim. üşenmedim entry attım
-
Yivsiz av tüfeği taşıyabilirsiniz.
-
Süper Moderatör
toseabul adlı üyeden alıntı
aslında cok basit kardeş.
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...38&oe=56B439BC
adıma kayıtlı 2 adet ruhsatlı tabanca var. ikisininde bulundurma ruhsat süresi bitmiş. bulundurmadan taşımaya geçmek için araştırma yapıyordum ki taşımak için bir bahanen belli bir sebebin olmalı. motorsiklet ile tüm tr yi dolaşma gibi niyetim var. ve belirli arazi meskenlerinde kamp kurma gibi faaliyetler vs vs bu süreç için savunma amaçlı (yırtıcı hayvanlar gaspçılar kendini bilmezler vs) araştırma yapıyordum googlede bu konuya denk geldim. üşenmedim entry attım
Ruhsat süresi bitmeden bir ay önce başvurup işlemlerini başlatman gerekirdi, eğer süreyi geçirip hiç bir işlem yaptırmadıysan ne yazık ki artık o silahlara ruhsat alamazsın kanun gereği.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Ruhsat süresi bitmeden bir ay önce başvurup işlemlerini başlatman gerekirdi, eğer süreyi geçirip hiç bir işlem yaptırmadıysan ne yazık ki artık o silahlara ruhsat alamazsın kanun gereği.
Ek süre 6 aydır.
-
Süper Moderatör
l3v3nt adlı üyeden alıntı
Ek süre 6 aydır.
Evet, bir ay önce emniyet tebligat yapıyormuş ruhsatın bitiyor gel yenilet diye. Bitiminden sonraki 6 ay içinde de başvurup yeniletmek gerekirmiş.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
emniyettetn tebligat gönderilmis ama elime ulaşmamış geri gitmiş. emniyetten bir arkadas ile görüstüm haliyle oda bu işlere bakan biri ile görüştü tekrar tebligat gönderilecek dedi süre aşımına girmez dedi.. Taşıma işi zor dediler anca bi dayın varsa öyle olur dedi. bulundurmaya devam :D
-
3538 tl cik miydi harç parası şahsen düşmanın yoksa taşıma ruhsatına karşıyım en ufak tartışmada elin makinaya gider sıkabilirsen katil olursun sıkamazsan mefta olursun iki şekildede hayatın kayar.
-
Türkiye gezisi yapmayı düşünüyorsanız küçük boyutlarda bir tüfek almanız daha mantıklı olur 10tl gibi bir meblağ karşılığında tüfek ruhsatı verilir 5 yıl geçerlidir bu ruhsat bir gerekçe belirtmeniz gerekmez
-
Usercom adlı üyeden alıntı
Türkiye gezisi yapmayı düşünüyorsanız küçük boyutlarda bir tüfek almanız daha mantıklı olur 10tl gibi bir meblağ karşılığında tüfek ruhsatı verilir 5 yıl geçerlidir bu ruhsat bir gerekçe belirtmeniz gerekmez
27.5 tl 5 yıllık harç parası
15 ila 20 tl arası aie hekimliğinden alınan yivsiz av tüfeği alma adına çıkartılacak sağlık raporu
6 resim
kaymakamlığa ve ilçe emniyet müdürlüğüne hitaben yazılacak dilekçe
vergi dairesinden borcu yoktur kağıdı
son olarakda e devletten sabıka kaydı
10 tl olduğuna eminmisin ?? eyvallah bu yazdıklarım meblağ olarak para sayılmaz ama 10 tl de değil
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)