kim 1trilyon ister?hadi bakalım :)
Reklamlar
-
karadenizli kaybediyor bakalım siz kazanabılecekmısınız
--------------------------------------------------------------------------------
Karadenizli, "Kim 1trilyonTL ister" adlı yarışma programına katılıyor. Sorular ardı ardına gelmeye başlıyor... Karadenizli, "çok basit sorulara" bile doğru düzgün yanıt veremiyor ve enteresan bir biçimde yarışmadan çekiliyor (Bu arada yarışma çekiminin sabah yapıldığını belirtelim-Karedinizlilerin aklı öğleden sonra çalışmaz diyenler için)... İşte bu enteresan yarışma ("Ben zekiyim ve de bilgiliyim" diyenler için de kendilerini deneme fırsatı
Bu enteresan yarışmanın öyküsünü izlemek için bilgisayarınızda Microsoft Power Point programının bulunması gerekiyor (Yoksa da bulun buluşturun ve mutlaka izleyin).
işte link
http://www.jonturk.com/Karadenizli.pps
alıntıdır
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
Reklamlar
-
Çok güzelmiş.Hiç birinden haberim yoktu.
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
-
güzelmiş
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
Ya arkadaşlar ben bütün soruları doğru bildim, aslına bakarsanız bir tek panama şapkası biraz zordu ama onu da biliyodum zaten. Neyse 1 trilyonu kimden alacağız...
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
-
yav hacı bırak trilyonu nihayet sana kavuştuk kurban olduğum...muccckkkkkkkkk....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han dostum ben hep burdayım, hiç ayrılmadım ki...
-
gaffarcım şakamı yapıyon...yok değilse gülmekten altıma ederim valla....ben shadow-vt abi için demiştim....
bu arada öğreniyoruzki herşey görüldüğü gibi değil...yani bir nevi karadenizlileri aklama operasyonu kapsamında yazılmıştır bu başlık....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
mete_hancığım yazının adresini belirtmeyince bir üstekine yazmış gibi oluyosun o bakımdan şey ettim.
-
-
eyvellah mete_hancığım ben de seni severim..
-
benim açtığım topicte kendi aranızda geyik yapmayın karışmam sonra haaa şaka şaka hemen alınmayın mete sen varya sen....
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
-
shadow abi sen gündüz yatıp gecemi piyasaya çıkıyon... vampir hesaaabııı...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler