Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

...TÜRKİYENİN EN KOMİK ADAMI KİM...BENCE CEM YILMAZ...

Motovento
    REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    forrap nerdesin 2 gündür hacı ya....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mete_han, abi pazar günü izinliydim bu günde mesaiye 17:00 da başladım...O yüzden karşılaşamadık.

Motosikleti
    abi valla yokluğunu hissediyorum...2 gün izinlisin bu arada cafede işçi posizyonumu dostum...rahatmı ortamın...bir araya gelemiyoruz...bişeyi isteyince olmazmış...power fedoş sen ve ben bir dörtlü *****I*****yapamadık be hocam chatden....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet abi cafede çalışan konumundayım (gerçi benim patron benden daha çok çalışıyo ama çaktırma ).Ortamım rahat abi sadece çok sıkıldım artık koca yaz ne bi tatil yapabildim ne bişey.Zaten okul zamanı hem çalışıp hem okuyodum çalışmaya devam ettik anlayacağın tatil matil yapamadım.Kışın ense yapan adamlar yazında ense yaptı ben kışında çalışıyodum yazında çalışıyorum,çalışıyorum,çalışıyorum,çalışıyorum... Eşşeği düğüne niye davet ederlermiş bilirsin...O muhabbet benimki.Sağlık olsun ben genede allaha şükür diyorum motorumu aldım taksitlerimi ödüyorum,dersaneye gidiyorum ihtiyaçlarımı karşılıyorum daha ne olsun yemişim tatili.(ama olsaydı da fena olmazdı bi tatil )Vallaha biz powerla konuşuyoruz msnden ama federalle tanışıklılığımız yok Allah inşallah bi gün bi yerde denk gelmemizi sağlar ne diyelim hepimizin...Sen bu saatte ne arıyon be abi cafede git evine ne işi var senin gibi bi genç kızın bu saatte dışarıda

melih8007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 250
    meraba arkadaşlar . gülmeyi seven birisi olarak bende fikrimi beyan ediyim dedim.
    bizim siyasetçilerimizden daha komik olabilen hiçbir komedyen tanımadım ben. bir parti saplantım yoktur. ama ben refah-dyp koalisyonu sırasında necmettin erbakana güldüğüm kadar hiç kimseye gülmemişimdir. herkesin görüşüne saygı duyarım . ben o devirlerde siyasetle ilgili olmamama rağmen her akşam onun vereceği demeçleri izleyip gülmek için politika haberlerini seyrederdim.
    - 8 yıllık kesintisiz eğitim için 5+3 =8 ne gerek var demesi hala gözümün önünde
    tabi o dönemde tansu çilleride atlamamak lazım. kurban bayramını tebrik ediyor kendisi ; hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun değerli vatandaşlarım . herkes acayip acayip bakıyo , arkadan sayın genel başkanım ramazan değil kurban bayramı diyolar ardından u dönüşü geliyo ve en az ramazan bayramı kadar mübarek olan kurban bayramınız da mübarek olsun değerli vatandaşlaaaar
    bugünlerde de en çok zekeriya beyaza gülüyorum

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ne işi var senin gibi bi genç kızın bu saatte dışarıda
    geçendede sen bu çocuğa laf ettiydin bi şey dememişti ahada bi gün senin ipliği pazara çıkaracak valla
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Sgt_Phoenix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 124 yamaha yedi bizi 125lik diye =)
    ewt zekeriya beyaz ve turizm bakanımı ne bi eleman varya o hani habire gereksiz sözler söleyip partisini zora sokan eleman direk yarıo beni...

Motosikleti
    bbrr abi çıldırıcam valla ya....1 saattir siteye giremedim...günahınızı almışım....ama kafayı yemeye az kaldı....lanet olsun bu amele internet cafelere....

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    Mete birak geyigi, moto sohbet formunda kurye araniyor, bi okusana.. Hem oole restoran kuryeligi gibi degil, ilerde sirketin baska bir pozisyonunda da yer alabilirsin belki...
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

Motosikleti
    AS 150 T
    metecim bence sen stand up yapmalısın.inan sen cok komık adamsın.bence sarıl kagıda kaleme kendıne bır show yaz.biz motosiklet üyeleri olarak en az 200 kısı ile senı seyretmeye geliriz.sana gelır kapısı acıldı.dostum basla yazmaya hemen senı beklıyoruz.
    motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21

Ferhan Şensoy derim başkada bişey demem

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    mete kardeşim oldumu ama bende internet kefe işletiorum.lütfen genelleme yapma;biliorum bazıları kıl olur ama ben hiç öle değilim mesela;gayet ii anlaşırım müşterilerimle. ata demirer favorim baba benim.eee tabi ki cem yılmazın da hakkını yememek lazım.(one number)

CaBRioLeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    ben oyumu mete den yana kullanıyorum...

Motosikleti
    aleste teyzecim a2 yok ...olsa dükkan senin...

kadir ağabey komedi tükendi be abi...senin güldüğüne başkası gülmez...gezi tanışıklığımız olmasa yüzümüze bakan bile olmaz abi...sevildiğimi bildiğimden fırlamalık yapıyom ben...

rüzgar kardeş tek kelimeyle iğrençsin abi...ben ferhangi şeyleri güle güle godot'u ortaoyuncularda izlemiş biriyim...kim demişti bimiyom ama...böyle sanatın içine..........................abi o adam komedyen falan olamaz...refleks ve espritüel kabiliyetsiz hjerif...ama zevk meselesi bana ..k yemek düşer....

crazy dostum farklı bir cafeye gittim...mouse bile adam gibi çalışmıyo abi çıldırdım...sorry...

cabrıolett naber hacı yaşıyonmu...kış geldi motor artık tadda vermez dimi...

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    olum sen zamanın ve geleceğin , mesajlarınla en komedyen adamı sensin
    favorim mete_han

CaBRioLeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    walla yağmur çamur demeden biniyorum tadı yok ama müthiş bir kolaylık ona değer bu arada yarım eldiven bile işe yaramıyor parmaklar buz kesiliyor.

Motosikleti
    erdun abi iki kıçı kırık msj atıyom onada tavmı oluyonuz sizde zevk yok valla....

kaldırın bakalım benim .ötümü.....

yarın tepenize çıkarım...her çıkışın bir inişi vardır..siz çıkardınız siz indirirsiniz....beni sizler yarattınız...ben sizlerle nefes alıyorum...

cabriolet abi koy motoru garaja...hasta olmayasın...sende benim gibi nazlı süt kuzusun...bizi çarpar abi soğuk...

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    e_erdun, abi arada senin motorun duruma bakıyom avatarda abi kamyonet tadına getirmişin ya eziyet etme alete
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    BBRR kardeşim insan sevdiğine ,aşkına hiç eziyet edermi alahaşkına
    bazen buda olsun yüklendimi valla hammur mu hammırmı şu geniş amikan cipleri varya onun gibi gidiyo metal kısrağım

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler