Yabancı bir sitede detayını buldum şimdi. Yolda buzlanma varmış ve kayarak ağaca çarpmış. Ne hale gelmiş yaa şaştım vallahi... Allah korumuş sürücüyü resmen.
(Fotolar niye link olarak görünüyor anlamadım??)
Yabancı bir sitede detayını buldum şimdi. Yolda buzlanma varmış ve kayarak ağaca çarpmış. Ne hale gelmiş yaa şaştım vallahi... Allah korumuş sürücüyü resmen.
(Fotolar niye link olarak görünüyor anlamadım??)
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Audi ki Kalitesini 4 Kıtada Kanıtlamıs Bir Otomobildir.
Bilenler Bilir. Bu Nasıl Olur Aklım Ermedi Demek Yerinde Olur.
Trafik Şakaya Gelmez Bir Daha Kanıtlamış Kendini
Imza mi?? Nereye Atayım
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Allahın takdiri öldürmeyen allah öldürmüyor işte. Ağaca mı çarpmış ne olmuş nasıl olmuş o kaza anlayamadım?
Audi'yi o hale getirmek için baya ugraşmış olmalı. İşin dahada ilginç yanı sürücünün yaşıyor olması.
trafikte en feci kazalar duran bir cismi çarparak yapılanlardır ve arabanın markası modeli ne olursa olsun sonuçta metal veya plastik alaşım arkadaşlar audi nasıl bu hale gelir falan demeyin hondada gelirdi bu hale ferraride ama sonuşta adam ölmemiş işte önemli olan bu arabanın ne hale geldiği değil bu kazayı şahinle yapsa araba gene böyle olacaktı ama adaş yaşamıycaktı büyük ihtimal olay bundan ibarettir aracın parçalanması darbe almas marka ve modeli ile kıyaslanamaz
çüşş fln oldum...nasıl sağ çıkmış :S
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Sürücünün yaşıyor olması çok şaşırtıcı gelmedi bana.
Hava yastıkları açılmış.
Emniyet kemeri takılı.
Cam tek parça kalmış.
Araç sağ taraftan darbe almış.
Sürücünün biraz sarsılmaktan başka karşılaştığı bir problem yok gibi görünüyor...
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Şaşırtıcı ama biraz düşündükten sonra hava yastıkların ve arabanın kaliteli yapılmasınında payı olarak güvenli oldugunu resimlerdede görmüş olduk şayet; araba soldan darbe alsaydı o adamın yaşıyacagı meçhul buda bir gerçek
[B]MOTOR[/B]
[B] 96[/B]
daha önce görmüştüm araba 2ye ayrılmış resmen ya...
eee audi saglamsa 2 side audi bişeyler olucak muhakkak dimi bi audi ancak baska bir audi tarafından böyle olur sanırım
bide arabaların içi bosmuymus hiç kan lekesifalnda yok :S
montaj + audiyi kötülemeyi amaclayan birileri tarfndan düzenlenmiş birsey olabilr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)