selam arkadaşlar
sitemizde kimler döğüşçü bi görelim bakalım
karate-do II.DAN
selam arkadaşlar
sitemizde kimler döğüşçü bi görelim bakalım
karate-do II.DAN
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
ben kickboks la uğraşıyodum ama bıraktım malum iş güç
[COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
::sapka::::gleam::
bende kick box yapiorum 5.senem olcak yediğim iyi yumruklar var sanırım sitemizde fazla sporcu yok
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
ben de bujinkan budo taijutsu ile ugrasiyorum...
o da nedir diyecekler için:
www.bujinkanturkey.com
faster than the speed of life...
lise sonda karate ye gittim ii şeyler öğrendim ama öğrenene kadar da dayakta yedim fenalaştım pis hoca nasıl vuruyordu be tabi artık bıraktım
aslında uğraşıyorum denmez arada gidince kuzenden kapıyoruz bişiler kickbox yapıyo da
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
yaw gürsel abi alt yapı var gel öret şu kareteyi diyorum yok diyosun ama olmazki böyle yaw
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Bende lise yıllarımda ve okul sonrası Tae Kwon Do ile uğraştım. Askerlik sonrası mecburen bıraktım iş güç Şimdi de uzun zamandır spor yapmıyorum diye spor salonuna yazıldım göbek o biçim oldu tabi :D
Buralarda bulabilsem Kung Fu dersi almayı isterdim.
Tekirdağ-Çorlu
ben de 16 yıl taekwon do yaptım,
1996 dan beri siyah kuşaktayım
bu yakınlarda pek uğraşamıyorum ama antranörlük belgesi alıcam herhalde daha kopamadım teakwondo dan
suleyman:o kadar musabaka yaptık çorlu,çerkezköy falan mutlaka görmüş olmam lazım seni.
::tutkuy::
Galiba forumda tek aikido yapan, daha doğrusu öğrenen benim (shodan'a kadar yapıyorum yok
2 yıl kick box yaptım,ozamanlar federasyonu ve resmiyeti olmadığı için hocamız bizi tae kwon do'ya aldı.
6 yıllık bir sürede bir türlü siyah kemeri alamadım,ya sınav şehir dışındaydı,yada ben.
96 senesinde biz kaza sonucu sol bacağımdaki tüm adaleler koptu.
sonuçta şuan futbol oynasam bile yürüyemiyorum
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Aikido kırmızı kuşakLego bende aikido yapıyorum hedefim 1.dan ondan sonrasını garanti veremiyorum
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
spor herzaman guzeldır fakat ilerlenan yaslarda pek fazla vakit ayiramyosun spora isten,benim yaptım en buyuk spor motorumu ayaktan calıstırmak,fakat en estetik spor fung-fu haricinde taekwon-do oda bana gore...
Mutlaka karşılaşmısızdır t.dağ ve kırklarelinde müsabakalara katıldım. Bizim hocamız Yavuz Sal dı t.dağ da oturuyor oda tanıyorsundur. Saatler uymadığı için gidemiyorum artık.
Hocam en güzel ve etkili uzak doğu sporu Kung Fu gerçekten. Tae Kwon Do yada Karate Kung Fu için çerez gibi
Tekirdağ-Çorlu
tam diyecektim yeni bir stilmi, gördüğüm kadarı ile vurma deyilde daha çok bilek hareketleri ile savunmaya dayalı, yani aiki-do gibi
yani dayak yemeden dövme öğrenilirmi öyle bayan arkadaşlar vardıki karşısında ciddi olarak zorlanıyorduk.ama o hale gelene kadar onlarda bizim dayağımızı yediler bayağı yani sen az dayak yemişsin bence
illaki okinawa+hirokazu kanazawa sensei .tabi en son hatırladığım almanya millisini çalıştırıyordu
cengizim önce olayı söylemeyi geliştirmen lazım:karete deyil---KA RA TE--- yani rete deyil rate sonra iş dayak nasıl yenir kısmına geçer
daha aikidocu çıkacaktır eminim
yani şimdi yürüyemiyormusun anlayamadım.şu an kalıcı olarak rahatsızlık devam ediyormu.e balığı nasıl çekiyorsun babaçim
evet @jeyna. malesef öyle oluyor.belki 10 senedir koşmuyorum bile.ama görenler yinede spor yaptığımı sanıyor, yapıdan sanırım yağlanma pek olmadı, sadece form zayıfladı
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
hiyaaaaaaa
Ben profesyonel dayak yerim, esasen yaş meşeylen dövecen beni(babam hep öyle derdi), buluşma felan yaparsanız çağırın beni geliyim, pataklar birbirinize yeteneklerinizi gösterirsiniz.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)