Dostlar, yarın A2 sınavına giriyorum, tavsiyesi olan varmı ? , bilmem gereken bir şey varmı ?
Dostlar, yarın A2 sınavına giriyorum, tavsiyesi olan varmı ? , bilmem gereken bir şey varmı ?
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
federal, kardeşim ahliyetin hayırlı uğurlu olsun kesinlikle tavsiyeye ihtiyacın yok çünki çok basitttttttttttttt
Valla ben gireli çok oldu o yüzden tavsiye yok. Ama kolay gelsin diyebilirim
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Biscuit, Eyong, TEŞEKKÜRLER....
sabah vaktinde uyan dostum....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bende yarın giriyorum saat 11de sınav başlıyooooo
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
evet yarın 11:00 de,
metehan tavsiyene teşkkr.
herkese iyi akşamlar....
ya kardeşler valla varya kafanıza hiç takmayın.çünkü;inanın kreş çocuklarının bile cevaplayabileceği sorular çıkıo. başarılar size arkadaşlar.
ben ve babam da yarın giriyoruz
sadece 20 soru olacakmış sanırım
yapıp hemen çıkabiliyor muyuz? yoksa en az 15dak falan beklemek lazım mı?
(bkz: bitiren çıkabilir)
bende yarın giriyorum şu sınava. herkeze kolay geçsin inşallah. bundan sonra bide direksiyon sınavı var dimi yaaaa
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
ewet dostlar bende yarın sınavdayım.güzide yılmaz ilköğretim okulu bilen var mı .acıbedemde oturuyorum.iş yüzünden gidipte bakamadıkta..
YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.
pardon idealtepe/maltepe deymiş okul
YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.
bize babayla yrn giriyoruz arkadaslar bize 50 soru verdiler simdi ona bakiyodum da simdi dusunuyorum sinava girmesemmi cunki b sinavina girdim ehliyeti aldim araba kullanmak zevkli gelmedi polis jandarma kacmak heycandi bi ya.. simdi yunuslardan kaciyoruz zevktir ya.. motorun keyfi ka´cmaz insallah.. basarilar arkadaslar
burakoksuz, OKUL ADI NEYDİ
ARKADAŞLAR SON DERECE BASİT BİR SINAV DİLEYEN BİZİM SİTEDEN ONLİNE TEST VE TÜM TESTLERİ TIKLAYARAK SORU ÇÖZEBİLİR.
K.ADI:gelişim
ŞİFRE : 0000
federal kardeşim şimdiden hayırlı olsun ehliyetin sınavda başarılar seninle olsun
ondan sonrada sıra motorsiklete gelsin
E5 ten maltepeye gelmeden mavi evler durağında in hemen durağın arka tarafı....burakoksuz adlı üyeden alıntı
arkadaşlar maltepe hasanşadoğlu lisesi nerde bu bilen varmı??
çalıştığım için gidemedim bugun öğrendim saat 6da sınavı yaw kartımı bile yarın alcam
Big Black SHARK
:cat:
34 FB 5731
Küçükyalı karayolları var.Hemen yanında peugeot yıldırım oto var arkasında okulsijelli adlı üyeden alıntı
gelisim cok tessekurler arkadas cok yararli oldu bu site hic bisey bilmiyodum testi simdi cozuyorum eyvallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)