BEŞİKTAŞIM Sen Çok Yaşa !!!!
-
Evet Arkadaşlar BEŞİKTAŞ ın akşam oynadığı oyun gerçekten güzeldi attığımız güzel göle sevinirken yediğimiz kolay gol sevincimizi buruk bıraktı fakat umutlarımız tükenmedi ne yazıkki skor bizi tatmin etmedi ve deplasman maçımızı birazda olsa zora soktu...
Fenerbahçeyle çok dalga geçtim başıma geldi walla
Reklamlar
-
ay ne hızlısınnnn sabah sabah..
geçmiş olsunn
berabere kaldınız heheee
-
Peril, sevincimi paylaşmak için sabırsızlanıyordum
berabere kaldık ama oyunumuz sizinkine nazaran çok çok çok daha güzeldi
hedi perilcim itiraf ettttt
-
-
Peril, inan fener başiktaş diye bakmıyorum sonuçta sizde bizde türk takımını temsil ediyoruz tüm takımlara başarılar
yediğimiz o göle yanıyorum haleennnn
-
kurban olayım ben bu takıma.ıyı gunde kotu gunde ama yonetımınde gıtmesı lazım
-
kötü oynadık be...iyi oynasak maç 4-0 bitmişti valla....ibrahim çok pozisyon harcadı..gelene gidene abanmak yerine akıllı pas verse 4-0'dı ciddi
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
-
deamon, abi olsun mücadele güzeldi dediğin doğru ama olan olmuş kalan oyunla övünicez
-
Beşiktaş'a geçmiş olsun, bir daha ki maçta inşallah daha iyi olacaklardır.(zor gözüküyor ama)
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
federal, siz kendinize bakın kendi evinizde 3 TANE yediniz
orda ne yapacaksınız
-
CBR1000RR, bir şey mi söyledin, duyamıyorum seni , sesin çok aşağıdan geliyor, yukarı sıralara çıkarsanız eğer bi daha bağır duyarım belki....
-
BİZİM SKORLA İŞİMİZ OLMAZ
BEŞİKTAŞ SEVGİMİZİN SONU DA OLMAZ
AMA ALLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN ARKADAŞLAR
BU SENE BAYA Bİ EZİYET ÇEKİCEZ
SAYGILAR,
-
-
Tümer'de sakatlandı, bu sene allah beşiktaş'lılara büyük sabır versin, hele birde kombine alanlara yardım etsin.. Amin ...
-
federal, bırakta biz düşünelim
ölebi düşünüyosunki takımı sanki tümer kurtarıyor
-
beyler dün maçtaydım ve sahada kanser spor vardı böyle bi oyun böyle bi ruhsuzluk olamaz... tümerin bu takımda işi yokk ....... in gitsin.... artis artis haraketler yapıyor . takımda adam yok ya adam yok veysel , tayfur ,tayfun , adem dursun , cagdas , ibrahim üzülmez , ali tandoğan , ali güneş , mustafa doğan , tümer , ahmet hassan , pancu , ahmet dursun... bu adamların beşiktaşta işi yok bunlarında gönderilmesi lazım artık... yönetimin artık bi olagan üstü kongreye gıtmesı lazım... yazık bu taraftara bi sezonu daha basından kaybettık... devre arasında güzel transferler yapıp takımı yeni sezona şimdiden hazırlamaları lazım...
-
bu iş demirörenle olmaz arkadaşlar...geçmiş olsun...türkiyenin gündemnde şu soru var...NOLCAK BU BEŞİKTAŞIN HALİ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
demirören o koltuğu kolay kolay bırakmaz, şimdi çok ünlü bir hoca gelir , işler onun üstüne yıkılır, ondan sonra yönetimde sular durulur, aynen devam, koltuk sevdası hesabı.......
-
takımın baskanı demirören degilki bi yanda eniştesi kıvanc oktay bi yanda içişleri bakanın oğlu murat aksu demirören lafta baskan...
hani rıza benimle beraber gider diyordu.. ne oldu...
allahın tüpçüsü yaa
-
iyi günde kötü günde yensende yenilsinde biz yanınndayız
sen şerefini koru onurunla yenilmisinide bileceksin çünkü sen beşiktaşsın biz seni [onurlu ikinciliklerin için sevdik]
babadan beşiktaşlı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler