Tüm FENERBAHÇELİLERE Geçmiş olsun
Reklamlar
-
fenerli arkadaşlarımın acısını paylaşmak istedim
abi ne kadar akıllı kaleciniz var adam topa vurmayı bilmiyor beee
oynadığınız oyun iğrenççççç
işin gerçeği liderliği kaçırdınız ama olsun genede kötü oyundu
ayrıca ben BEŞİKTAŞLIYIM
he bide maçtan sonra vespa nın FB versiyonuna binip evinize gitmişsinizdir kesin
Reklamlar
-
niyeee
gayet güzel mücadele ettik.ben alkıoşlıyorum takımımı ,işin ucunda yenilmekte olabilirdi ama YENİLMEDİK''!!
e artık vespayı alnalar varsa düşünsün.ama bende olsa gerile gerile biner giderdim doğrusu
-
Peril, akşam maçı izlemedin heralde rakibiniz salak olmasaydı daha çok yerdiniz kaleye 4 top geldi 3 GOOOOOOOOOOOOOOOOL
-
bu beşiktaşlılar hala futboldan konuşabiliyomu ya bak bu çok ilginç,abi siz yoksunuz bittiniz kabullenin artık bunu çekilin köşenize ve efsaneyi alkışlayın...
bu arada bu akşam umarım kazanırsınız...göğsünüzdeki ay yıldıza boyun büktürmeyin....
-
BEN MAÇTAYDIM ,RAHAT OL Kİ GAYET YAKINDAN İZLEDİM ARKADAŞIM...
DESTEK OLUN DESTEKKKKKKKK
GÜZELDİ GÜZEL HERŞEYE RAĞMEN MÜCADELE ETMEK ÖNEMLİYDİ BUNU BAŞARDIK YA GERİSİ YALAN..
ERE BEŞİKTAŞI DA GÖRECEĞİZ BU AKŞAM.
HAYDİİİİİ
-
-
repsol, oynadığımız oyun her zaman size nazaran güzel ve şerefli oldu
Peril, çırpınma canım çırpınma
görecez sizin gibi rezil bi maç sergilemeyeceğimiz kesindir BEA
-
Re: Tüm FENERBAHÇELİLERE Geçmiş olsun
CBR1000RR adlı üyeden alıntı
abi ne kadar akıllı kaleciniz var adam topa vurmayı bilmiyor beee
Onu esas görevi bi kere başka. Takımın yakışıklılık ortalamasını yükseltsin diye oynatıyolar. Çevremdeki kızların hepsi hastası Volkan ın :D
-
cbr1000rr; tevellütün kaç bilmem ama senin şerefli dediğin beşiktaş seba döneminde takıldı kardeşim ondan gayrısı yok,onun için bazı sözler sarfederken gerçekleride görmezden gelmeyelim..
neyse bu akşam size başarılar diliyorum...
-
Light, bende yakışıklı sayılırım benide alırlarmı ilk 11 hem bak topa vurmayıda ii bilirim 8 ay beylerbeyi alt yapıda oynamıştım lisans falanda var ne dersin
bi kaçtanede kız buldukmu tamamdır
-
Volkan ın yaptığı hata Fenerbahçe' nin işini baya bir zora sokmasına rağmen Fenerbahçe iyi oyunu ile maçı berabere sonuçlandırmayı bildi ve boynumuzu bükük bırakmadı. Shalke gibi çok iyi bir takım karşısında gerçekten güzel bir oyun çıkarttı maçın özetini izlemekle yetindim ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
Fenerin en az 3 gol daha atması işten bile değildi ama iyi değerlendiremediler, yazık..
CBR kardeş, Volkan'ın olayı tam bir şanssızlıktan ibaret ve her futbolcunun -buna kaleci de dahil- başına gelebilecek türden. Ama seni bu kadar sevindirdiyse o da iyi bişey. Fener yenilseydi zil takıp oynardın kesin. Umarım Beşiktaş maçında üzülmezsin..
Bu arada maçın en anlamlı golünü Appiah attı, hem estetik olarak, nem de zamanlama bakımından.. Öyle ya, o beleş gol için Şalkeli futbolcuların o kadar sevinmelerine iyi bir cevap gerekiyondu doğrusu
-
repsol adlı üyeden alıntı
cbr1000rr; tevellütün kaç bilmem ama senin şerefli dediğin beşiktaş seba döneminde takıldı kardeşim ondan gayrısı yok,onun için bazı sözler sarfederken gerçekleride görmezden gelmeyelim..
neyse bu akşam size başarılar diliyorum...
+1000000
yeterli sanıyoruz..
-
CBR1000RR adlı üyeden alıntı
Light, bende yakışıklı sayılırım benide alırlarmı...
Satmasaydın motoru alırlardı :p
-
valla fenerbahce cok guzel mucadele etti. onu alkisliyorum. umarim besiktasda bu gece boyle mucadele eder ve fenerhabcenin yaptigi salakliklari yapmayarak maci alir.
-
Light, askerden geleyim güzel bi makina alacam ozaman kesin alırlar
Peril, bana yetmezzzzzzzzz
repsol bendeki fener senpatisini bilemezsin
nedense şu fener bizim karşımıza gelince noluuooooo
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
şuraya bak maç-futbol geyiği ; forum sayfalarınıda sarmış............
ne acı...
-
-
Peril, aslına bakarsan burda fener beşiktaş değilde türkiye olması gerekirde
ya kardeşim akşamki maçı görünce morelim bozuldu
kendimi vurdum topic lere
-
Peril, basina neler gelmis oyle macta bea. kapkacci kaptimi biseyini bari ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler