Hatalar telafi edilir...
Beşiktaşa başarılar. Umarım benzer hataları yapmaz..
Hatalar telafi edilir...
Beşiktaşa başarılar. Umarım benzer hataları yapmaz..
Arkadaşlar asıl üzülmemiz gereken konu ülke puanımızın inişe geçmiş olması.
Ben dün mactaydaım ve fener bahçe gerçekten kötü oynadı ama işin ilginç tarafı yine de kopmadı ve maçı bırakmadı, shalke takımı gerçekten kötü bir takımmış ki böyle bulduğu feneri bile yenemedi,
Beşiktaş'a bu akşam başarılar dilerim, ülke puanın yükselmesi ve Yıldırım Demirören'in gitmemeleri için ...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
yok bana bişiy olmadı.ilgine gene de tşk..
mağdur olan bir erkekti ..üstelik yaşlıydı
vallahi arkadaşlar şaka bi yana fener beraberliği zor kurtardı , vallaha yatın kalkın aziz başkana Appiah gibi bi adamı fenerbahçeye kazandırdığına dua edin.Galatasaray'lı olmama rağmen senelerdir bu adamı zevkle izlerdim.
Ve canı gönülden fenerin başarılı olmasını isterim , hem ülke puanı açısından hemde bizimkilerinde adam gibi transfer için çalışmalara başlaması için
(bu arada sayın alex,anelka ve nobre orası türkiye ligi değil avrupa hakemi öyle gördüğünü çalar ve kırmızı kartını alnına yapıştırır biraz daha dikkat edin )
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
alex o kadar dökülüyordu ki, yorgunluktan herhalde, çıkmak istedi, dahi daum görmedi , hakem gördü....
CBR1000RR, Volkan'ın yediği gol salaklıktı. ama ya Nobre'nin ilk yarının sonunda atamadığı o pozisyon? o gol olsaydı eğer ilk yarı 2-0 maçta 3 veya 4-0 biterdi herhalde. neyse tüm maçı Volkan'ın üstüne yıkmak bence anlamsız. Fenerim çok iyi organize olamamasına rağmen oyundan hiç düşmedi ve son ana kadar kazanmak, gol atmak için çabaladı. Hakemin de biraz yanlı olduğunu da unutmamak lazım. fenerbahçe milan veya psv maçında oynadığı oyunu oynasaydı schalke yarı sahasından çıkamazdı. ama psv galibiyeti sonrası maçın şükrü saraçoğlu'nda olması bence takım üzerinde bir baskı oluşturdu ve o oyunu sahaya yansıtamadılar. tabi kaçan goller (Nobre'nin ilk yarıda iki pozisyonu var diğeri de Anelka'nın yerden ortasna vuramadığı pozisyon) ve bireysel hatalar sonucu yenen goller maçı bu hale getirdi.
Volkan bu oyununa devam ederse ve fenerbahçe şampiyonlar liginde bir kaç sene daha başarılı bir şekilde yer alırsa dünyanın en iyi kalecisi olur. ayrıca Volkan'ın yediği o golü zamanında Rüştü, Hayrettin, Smoviç, Schumacher hatta Oliver Kahn bile yedi.
umarım bu akşam beşiktaş da fenerin gösterdiği hırsın bir kısmını sağaya yansıtır ve bolton karşısında puan veya puanlar alır. çükü ülke olarak o puanlara ihtiyacımız var.
ilnapoli, bakma dalgaya aldığıma üzülüyorum ilk yarı kaçanları atsaydınız harbiden maç bitmişti ve farkla almıştınız
umarım akşam bizde yaparız bişiler
Acımadıki, acımadıki
CBR1000RR, umarım maçı kazanırsınız ama bolton da çok güçlü takım. herhalde maçın sonuna kadar mücadele etmek, maçtan hiç düşmemek gerekecek çünkü çok etkili oyuncuları var. zaten ingiltere ligi takımı adamlar hızlı oynamaya alışmış. neyse beşiktaş'a yürekten başarılar, çünkü hem onlarım hem ülkenin galibiyete ihtiyacı var.
Acilen ümit özat'tan kurtulmamız lazım, takımda accayip sırıtıyor, hele son dakıkalarda tam önümde bir düşüşü var sinirden gülme krizine girdim.
Volkan'ın nesine hastalar kızlar kardeşim, ben yakından tanıyorum tam bir kıro, aynı zamanda da kütük gibi bir adamdır kendisi federal'in avatarı gibi yani Yedek kulübesinde jöle süren bir adamLight adlı üyeden alıntı
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Bunu bir kıza sormak lazım.
Persil kızına soralım.
Ayy yannış oldu Peril diycektim
LİGHTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
KIZDIRMA BAKİM BENİİ
valla yorum yok..ama hoş olduğu sölenebilir
şahsen ben NOBREyi tercih ederidim dermişimmmmmmmmmmmmm
Gördünmü bak şamil (Shamyl) Güzel kızların seçimi Volkan. Bize sadece kenarda oturup iç çekmek düşer.
Al... çek bi fırt
*iç uzatır*
Light, ben kafaya koydum abi bu meslekte(bilgisayar teknisyenliği) iş yok ben futbolcu olacam kenardan iç çekmekte olmayacak
Acımadıki, acımadıki
Aynen öyle Light... güzel kızların mı??? içmek uzatır mı, neyi uzatır ya? Ben kısalttığı birşey biliyorum ama... Ramazan'dan sonra gel çekeriz
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
O zaman şöyle yapalım herkese uysun. Fenerde en yakışıklılar sırayla: Nobre, Volkan, CBR1000RR (fenere transfer oluncaya kadar kendine daha insansı bir isim bulur herhalde)
Şamil olum beraber iç çekiyoruz ya, sana iç uzattım çekesin diye. Daha da anlamazsan pm at özelden açıkliyim.
Bi de güzel kız konusunda niye güldünki? Peril okursa onu yırtar seni valla, 6 ay gülemezsin.
evet LİGHT,dediğin gibi formu okudum...Ancak içimden nedense pek yorum yapmak gelmedi..Bu arkadaşla bi yüz yüze görüşmek lazım..
olumlu düşünüyorum ve volkan hakkında negatif düşündüğü için böyle şeyler sölediğini seziyorum.
yoksa bize laf edecek değil herhalde
hani ramazan ramazan girmeyelim yırtma durumlarına
Light, adamım benim adım var işi ..... vurmanın anlamı yok
sana insanlık dışı ne yaptım yaptımda farkındamı değilim
yoksa o o o senmisin
Acımadıki, acımadıki
selammm ben bir kiz olarak araya girmek istedim su yakisiklilik konusunda.. sahsen ben volkani begenmiyorum. itiraf ediyorum biraz kucuktum tabi o zamanlar ama bugune kadar begendigim tek futbolcu prekazi idi.. bu arada gs li olamanin bir etkisi var mi bilmem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)