Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İlk kazam+Gezi anılarımız (yakındaresimleri) :( Umarım En Kötüsü ve Sonuncusu Bu Olur

REKLAM ALANI
    Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba,

Hatırlarsınız geçtiğimiz haftalarda buradan ufak bir gezi yapacağımı ve güzergahımı bildirmiştim. İstanbuldan Balıkesirin ucuna kadar gidip geri döndüm. Çok güzel bir gezi oldu, fakat son bir kaç km.' deki düşüşüm dışında ....
    Aslında zaten çektiğim birbirinden güzel 197 tane resmin 190 tanesinin bir şekilde yok olup son 7 tanesinin sanki gıcıklığına makinada kalmasından belliydi bir terslik olacağı :(. İstanbuldan çıktım, şile ve ağvayı listemden çıkarttım (nasıl olsa daha önce gördüm biliyorum diye) körfezden, önce yuvacık, gölcük, değirmendere, kavaklı, halıdere. 1 gece konakladım. Sabah erkenden yola koyulup devam yalovaya, ilk önce merkezde bana çay borcu olan Playboy kardeşimin yanına uğrayıp hoş sohbetinden ve güzel çayından tattık. Yorgunluğumuz geçince tekrar çınarcık' a doğru devam ettik, 4 kişiden 2 tanesi çok güzel 2 tanesinin hiç gitmeyin dediği yer olan çınarcık' a vardık çadırımızı kurduk. Maalesef gitmeyin diyen ikiliye hek verdik, deniz çok pisti :(. ALLAHtan bi havuz buldukta günü öyle değerlendirdik. 1 gecede orada geçti. Sabah kargalar kahvaltı sofralarını hazırlarken ben Bursa' ya doğru iki tekerimi döndürmeye başlamıştım. Yanlışlıkla ve iyiki girdim dediğim yoldan normalin 2 katı fazla zaman harcayarak ve inanılmaz manzaralar eşliğinde Bursa'ya vardık. Tabi Gemlikte kahvaltı için durduğumuzda resimlerin yok olduğunu fark ettim ve ağlamaklı olduk ...
    Neyse yola devam, Mustafakemalpaşa ilçesine gideceğiz yol uzak. Düştük yollara tekrar, ben bu kadar kuvvetli rüzgarı sadece Uludağın zirvesinde görmüştüm, motoru altımdan alıp uçuracak sandım (yusufyusuf)
    Acemi olduğumdanda biraz tırstım sanırsam. Neyse bu yolu bitirip Mustafakemalpaşaya geldiğimde km. sayacı 740' ı gösteriyordu ve rodajdaki motorun yağ değişiminin yapılması lazımdı. Hemen bir servis buldum (Motorcu Serdar adıyla bilinen Genç Moto) sağolsunlar hemen yardımcı oldular sohbet edene kadar bozuk yollarda gevşeyen gidon kolunuda hallederek yolumuza devam edecek hale getirdiler motoru. İşte Su Uçtu Şelalesi yolculuğu başlıyor. Kesinlikle Cennet' in dünyadaki şubesi olan bu yer sözcüklerle anlatılamayacak kadar güzel bir yer. Şelaleye varmadan ilçeden 23 km.lik bir yol gidiyorsunuz, yol uzun olmasına rağmen manzaranın güzelliği, bol oksijen ve çam ağaçlarının kokusuyla bol virajlı yolun ne zaman bittiğini anlayamıyorsunuz bile. Şelaledeki birkaç tırmanış ve gezi atraksyonundan sonra geliyoruz kalacak yeri ayarlamaya. Oradaki işletmenin sahibi sağolsun düz bir alan göstererek çadır kurabileceğimiz yer konusunda destek oluyor (bu arada deli olup olmadığımızıda sordu ) 23:00 sularında onların hoş sohbeti bitiyor evlerine doğru yola koyulurken bizde bomboş ormanda iki kişi kalacak olmamızdan olsa gerek (yusufyusuf) diye bir ses duyuyoruz sürekli. Nasıl duymayalım kardeşim şelalelin sesi bir yandan börtü böcek diğer yandan biri bankacı diğeri halkla ilişkiler sorumlusu iki kravatlı adam . Neyse her şeye rağmen yatıyoruz. Gece yarısı bir kaç defa uyandıktan sonra ne hikmetse bir cesaret geliyor ve tavırlar değişip daha rahat hareket etmeye başlıyoruz, hatta gece 03:00 sularında kaldığımız yerden 150-200 metre uzaklıktaki zifiri karanlıklar içerisinde olan wc' ye bile gittik (kim tutar bizi). Sabah 06:30 kalktık ve yolculuk hazırlıkları başladı. Her şey sona eriyor :(. Bu kısmı hızlı geçiyorum yine aynı rüzgarlı yol güzel manzaralar, bu defa yorgunluk nedeniyle o yol karadan gelinmez mudanyaya geçip hızlı feribotla geri döneceğiz. Bütün o virajlı, rüzgarlı tehlikeli yolu kazasız belasız atlattık çok şükür derken....... Mudanya girişinde çevre yolundan ana yola katılmak için dönülen bir o dönüşü var. yolun ortam kısmı araç lastiği basmadığı için vıcık vıcık zift kaynıyor sıcak asfaltı eritmiş. Arkamdan gelen araba beni sıkıştıracak diye kenara çekiliyim derken, zifte girdim :( ve motorun kontrolümden çıktığını gördüm. Motoru bıraktım kendimi de sağ omzumun üzerinde doğru asfalta bıraktım. (FULL KORUMA+FULL KORUMA) bu gün kafamın sağ tarafı hala duruyorsa korumalardandır. Artçım Tayfun ve ben sağ tarafımıza doğru düştük ve 3-4 metre kadar takla atmadan sürüklendik. ALLAHA şükür bir şeyimiz yok, onun dizinde ve dirseğin biri iki ufak yara, benimde omzumda ağrı ve sağ dirseğimde ufak çizikler var. Yol işçileri sağolsunlar hemen koşup yardım ettiler (o arkamdan gelen ve benim yol vermek için düştüğüm muhterem aile çocuu renault megane kullanısı da yanımızdan öylece geçip gitti. Burdan sonra malum feribota bindik eve geldik, artçımın validesi ve benimki aahhhh aahh neyse buna şükür verilmiş sadakanız varmış keşke keşke keşkelerle ama büyük sevinçle karşıladılar amma uzun yazdım üşenmeyen okur dimi ama

Bu arada bu kadar yazıya hani resim derseniz, malum problem var fotoğraf makinesinde, servisine verdik geri döner dönmez tabi geri kalanlarda silinmediyse hemen resim koyacağım.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER + FULL KORUMA"
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    SuZuKI HaYaBusA :D
    gecmis olsun

AYGÜL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sonu biraz da olsa kötü bitsede güzel ve zevkli bir geziymiş

büyük geçmiş olsun ilk ve son kazanız olur inşallah

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Güzel gezi olmuş

Ufak düşüşler bence iyidir, dikkati arttırır, korumaların önemini hatırlatır, böylece daha büyüklerinden korur. Geçmiş olsun yine de

CBR-125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 F4i
    Alıntı AYGÜL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sonu biraz da olsa kötü bitsede güzel ve zevkli bir geziymiş

büyük geçmiş olsun ilk ve son kazanız olur inşallah
    Amin inşallah allah bize göstermesin dimi

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Biraz geç olsada işte resimler geldi.

Ağustos ayında buradan bahsettiğim ve ilk kazamı yaptığım geziye ait fotoğraflar, biraz geç oldu ama. Maalesef kurtaramadığım 90 tane birbirinden güzel resim gitti

GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler