Smir, Mali'de oyuncak ev yapacak tuğla yok be
Smir, Mali'de oyuncak ev yapacak tuğla yok be
he walla çamuru kurutuyorum
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Yahu keşke bu mesajı 1 hafta önce okusaydım 2 yıl kadar önce başlamıştım travıana o zaman 3 server vardı tabı Ben s1 ı oyun kapandığında 1165ıncı olarak bıtırmıştım ordakı ısmım de esp dı. Sora araya öss gırdı farklı serverlarda 4 hesabım vardı hepsını kapattım maalesef :( Ama hafta ıçınde öss sonuçları bekledığım gıbı gelınce hemen s10a kaydoldum yenı server dıye eğer orda oynayan varsa ırtıbata geçelım Yoksa da ben önümüzdekı hafta ıçı s8e de bı hesap açarım hepınıze kolay gelsın
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
bide bu plusa para mı ödüyoz ki
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
ben çok yakın bi zamanda bu oyunda bi açık bulurum , sadece biraz kafa yormam lazım
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
salla 10 u gel 8 e
neye el atim olum Sağdaki amcanın dediklerini yapsana sen ?
kurdum birlik .Elçilik yaparak davetleri kabul edebilirsiniz.Şu an kütükle cirit atıyoruz 2miz birlikte
Ve az önce ilk yağmalama emrini verdim 2 saat beklicem çok heyecanlıyım
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
abi amca falan yoq beni terk etti gitti bir başıma kaldım bu çorak topraklarda
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
S8 de hangı bölgedesınız onu da öörenım de en azından yakın olalım bı destek 2 günde gıderse anlamı kalmaz
Güneydoğu .
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Abı hafta ıçı ddm yanlız dayanamadım hemen açtm hesabı bı haftaya neler olur oyunda hepınızın nıcklerı aynı dımı ırtıbata geçelm :D
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)