yine saldırı yine hırsızz bu herifi kesin dövecem manyakmı ne kardeşim bu oyunu bir tek benmi oynuyorum okadar köy varken bana yapılırmı ne var ne yok alıyo yawww.
yine saldırı yine hırsızz bu herifi kesin dövecem manyakmı ne kardeşim bu oyunu bir tek benmi oynuyorum okadar köy varken bana yapılırmı ne var ne yok alıyo yawww.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
benden sana bi taktik . adam yaklaşmaya başladığında hammaddelerini yüksek değerden satışa çıkar . mesela 1000 tahıl'a 4000 demir iste . bu sayede adam avucunu yalayıp gidecek . sende adam gittikten satışı iptal edersin ve hammaddeni geri alırsın zaten 1-2 defa başı aldımı bi daha gelmez
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Eğer saldırıyı geç görmüş ve maddeleri satacak zaman bulamadıysanız, en yakın yağmaladığınız köye gönderin, sonrası malum.
Oyundan çıkarken tüm maddeleri gelişime harcayın, askerlerinizi de bir daha oyuna gireceğiniz zamana göre köy yağmalatın.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
bugün biri buraQqQ a saldırıyor mesela sabah bi baktım gece 1 de fln köyde olucaklar denyo ya 15 ,16 saatlik yoldan geliyor heralde canını yaktığım birisi gece saat birde onun çöktüğü an olucak inşallah 300 500 tane asker yollamıştır hepsi boş gitsinde görsün
la mancınık gönderdiyse napacam
Mancınık gelmez kolay kolay.
Küfredeseniz gelir ama Küfürle çalışıyormuş mancınıklar
Nüfusu 1000 olmayan adam kolay kolay mancınık yapamaz.
nasıl gelmez adamın 474 nüfüsü var mancınıkta vardır yolladıysa varya 7 sülalesinin kulağını çınlatırım vallaha
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Benim 3 satıcı var, ikisine ne var ne yok yükletip dibimdeki sömürgeme, birisini de 1 tane odunla takasa bırakacağım, biraz anlamlı olacak şu pis Cermen'e fakat haketti.
Mustafa Kemal ATATÜRK
mal yola cikmamisti yani askidaydi . barinaklarimin seviyesi daha 2 bu halde bile kaciramadiklarimi aldi benden . eger ticaretcim olsaydi onlarida bu yolla kacircaktim
nasil gitti yaww bi saldiran olsa deneycem ama oyuna basladigimdan beri sadece bir defa saldiri yedim
adam ortayi almiss
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)