Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ya arkadaşlar benim saatlik hammadde üretimim birden bire 30 ar tane fln düştü çok sinirlerim bozuldu üretim seviyeleri felan aynı kaldı ama üretilen hammadde miktarı düştü bir bilginiz varmı mesela odun 134 felandı sanırım 90 a felan düştü
%25 artış verdiysen altınla, o bitmiştir.
Şu Warlight 3. kez daldı, hep eli boş döndü fakat askerlerim de köyün yüzüne hasretler. Azimli eleman.
Arkadaşlar sığınağın seviyesini artırın. Kurmadıysanız kurun, şu mağara, kayalık, önünde tek ağaç olan şey! Ben Kütüğün sayesinde ikinci bakışımda gördüm.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
warligt sana bugün 12 de yine saldırmış bu sefer hiçte eli boş dönmemiş 5 askerini öldürmüş ileride senin bunu bitirmen namus işi oldu
warlighta oyunu bıraktırmassam.. Tamamen oyundaki amacım bu 50 askerle saldırdı hepsiniöldürdüm die 500 asker yığdı..Erkekliğesığarmı bu
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
warligt Bana günde 2 defa saldırıyor en sonunda msj attım ona bir güsel sövdümmm
bugun daha saldırmadı
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
demekki warlight'tan tek çekmeyen benim
dünde lavuğun biri saldırdı , salak 2buçuk saatlik yoldan gelmiş , tüm hammaddemi aktarcam deyince lavuğun bütün hayalleri yıkıldı
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
prusa isimli kişiden gelen mesaj
kardeş bizim birlikten birini saldırmışın senden rica ediyorum bi daha saldırma boşu boşuna papaz olmayalım
verilen cevap
yahu kardeşim bırak adam kendi kendini savunsun.
hemen ağalar beyle mesaj çekiyo,bu şekilde bu oyun oynanırmı?
papaz olsak ne olur olmasak ne olur?
olm size güvenerek adama posta koyuyom haberiniz ola
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
beyler yılın bombasını patlatıyorum travian bombası geliyor mesaja bakın (alttan okumaya başlayın) şifreyi yıldızladım görmeyin
HACKER_MuNcHeR 04.09.08
RE: Konusuz 00:13:55
böle olsun istemezdim :
olm nüfüsün kaçki bna werion şifreyi sanki :D:D:Dnese okumazsın sanırım bunu e bn açar okurum artık
güle güle kullan
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Beyler herkes gelişimini hızla sürdüyor eywallahta birlik olarak pasif kaldık.Foruma kimse bakmıyor..Canlanın biraz yahu
Benden de bir kaç mesaj
Tabiki alttan üste doğru okuyoruz..
birliğimize girebilmen için sana davet yolladım.Elçilik kurarak yada elçilik varsa ona tıklayarak daveti kabul edebilirsin.
Tequ yazdı:
Yakın köyler olarak aynı birlikte olursak bizim için daha faydalı olur sanırım..
tmm yazarım kendine iyi bak goruşmek uzere
ulutepee yazdı:
64 saat kaldı silinio saol yinede
ulutepee yazdı:
yok bana saldır die yapıom madde yabancıya gitmesin :d
ulutepee yazdı:
gunu gelince olduğum yerde ulutepe adlı koy olcak o zamn anlarsın iyi oyunlar hoşcakal bundan sonra bişey yazma bu son girişim buna
ulutepee yazdı:
şimdi gidiorum çok yakında senin yanındayım ulutepe ...
kendine iyi bak iyi oyunlar cermen her zmn ustundur ^^
ULUTEPE...
Turhall 30.08.08
Konusuz 23:40:10
slm kardeş ben ulutepee tanıdınmı hesabı sildiğim ark koyu bırakıodu bunu devraldım bende artık bu koydeyim haberin olsun istedim iyi oyunlar
beşiktaş yazdı:
tamam insanca sölüorumm saldırma
ii
mstman yazdı:
bir daha beşiktaş a saldıracak olursan çok kötü şeyler olur
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
yavaş yavaş ısrarlı büyümemiz dewam ediyor , 2 hafta sonra grup olarak sağa solsa salça olmaya başlarız artık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)