kayıt adın ne ? Davet atayım,
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Ne olabilir sence?
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yok alınmıştı.
Bu arada tekrar bıyık bırakıyorum, şeften izin aldım, çocuklar gibi sevinçliyim, hür hissediyorum kendimi yahu.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
millet nbr sınız yaf ben daha yenı kuyuluyorum sız nerelerdesınız kı
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Hocam yenı köy kurmak ıçın önce köşk sevıye 10 yapcan sora 3 göçmen çıkarcan köşkten dışardakı müsaıt bı noktaya gıdıp çökcen orası senın yenı köyün oluyo ve sıfırdan başlıyosun Ama başka bırnın köyünü alacaksan (kı en az 2 köyü olması gerek ve merkez köyünü alamazsın) varsa köşkünü yıkacaksın sora köye 3 veya 4 defa (reıs veya senatör ırka göre değışır ve çok cıddı malıyetlıdır) göndereceksın köy senın olacak ve onun neyı warsa senın olacak çok çok uzun bı ış şu ankı konumumuza göre ama ılerde ekmek alır gıbı köy alcaz aceıp konuştum yeter bu kadar
Muhtemelen ben harıç herkesın burdakı nıcklerı orda da geçerlı ıstatıstıkler bölümünden aratarak bulablrsn bızlerı Bnmde maalesef esp7
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
hemen atıyorum
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
burasıda çocuk parkı gibi oldu hahaahaaha tequnun oyun yeri insert coin (((((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Birliğe adm topluyorum, herkesin kyüne 7x7 alanda denk güçte bir köyü de birliğe almaya çalışıyorum, çifter çifter dalacağız millete
Sağlık olsun artık napalım
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Sinan..Birlik mirlik dinlemem,tarla olarak seni kullanırım sinir etme lan beni
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
BuRaQqQ bunuda al kaptan bey:D:D:D:D
Içımden bı ses bı kaç ay sora MT.net şeysı olarak yola çıkan şeyın oyunun en sağlam bırlıklerınden bırı olduunu sölüo ama ınş yalancı dııldır
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)